[Non] ' Skynet'in ATI 3DSİ İÇİN MÜTHİŞ YALVARIŞ SS'İ ŞEKİLSİN YA?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MANUEL KAZIMMMMMMM , msn yerini neden silip öyle SS koydun baktın skynetin msnsi değil HEMEN DELETE YAPİM seni , seni yaramaz seni seni döllenmeden piyasaya çıkmış 3 kurşluk veledi döl israfı seni AHHHHHHHHHHH KAZIM AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH sana ne lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm KAZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Msn yerini ben siLmedm aslanım hem siLsem bile sen qercek msnını forumlara daqıtacak kadar enayımısın gerçi var biraz enayilik ama o kadar deil tüm üyeliklerle yardır :D

Bi saniye beyler bu olay Tugayla aramızda geçeli yaklaşık 4-5 sene oluyor bu adam neden o zamanlar bu işe kalkışmadıda bu zamanda böyle birşey yapsın Kazım sana gelince kendini bu kadar düşürmene hiç gerek yok alt tarafı bir oyun bu Bu koydugun ss lerin aldında Emaili silmişsin ve bu olayı 9 gün önce yaşanmış yazık sana bu kadarını beklemiyordum senden .

Tipine baktımda senin o yaştaki bir insanın benim ne zaman ortaya çıktıqımı bıLmesi cok zor hem ortalık malı bi insan hem de yeni türeme 17 yaşında bir velet çok konşma da o yaşlardayken fazla kaçırırlar sni çoçksn daha asdasdsa

pardon counterin yaşa baktığını bilmiyodum :( Benim ismim varken seni tanımıyodum emin ol büyüklüğünü gösteriyosun ama akıl yaşın geri de kalmış heral de KOÇ. herkesin resimlerine bakma ben de karımın resimlerine baktım çok büyümüşsün oğlum :(: (:( görünce ağlattın beni o tipine noğulmuş hiç bana çekmemişsin , karıyla kızla geziceğine oturup counter oyna bu işlerle uğraş :) :(:( KAZIM yani anlıcağın 2-3 kıçı kırığı karektersiz oyuncuları yanına alıpta gelme buraya neyine güvenerek yorum atıyosan atma herkes biliyor tabi sen yeniler tanır ama bize cidden eskiler tanıyor :) karektersizlik yapma KAZIM zükerler kazımm :(

pardon counterin yaşa baktığını bilmiyodum :( Benim ismim varken seni tanımıyodum emin ol büyüklüğünü gösteriyosun ama akıl yaşın geri de kalmış heral de KOÇ. herkesin resimlerine bakma ben de karımın resimlerine baktım çok büyümüşsün oğlum :(: :)( görünce ağlattın beni o tipine noğulmuş hiç bana çekmemişsin , karıyla kızla geziceğine oturup counter oyna bu işlerle uğraş :) :(:( KAZIM yani anlıcağın 2-3 kıçı kırığı karektersiz oyuncuları yanına alıpta gelme buraya neyine güvenerek yorum atıyosan atma herkes biliyor tabi sen yeniler tanır ama bize cidden eskiler tanıyor :) karektersizlik yapma KAZIM zükerler kazımm :(

Yaşa bakmazda o yaşda birinin beni tanıması zor kardeş eskiler tanır senin tanımana qrek yok

Bi saniye beyler bu olay Tugayla aramızda geçeli yaklaşık 4-5 sene oluyor bu adam neden o zamanlar bu işe kalkışmadıda bu zamanda böyle birşey yapsın Kazım sana gelince kendini bu kadar düşürmene hiç gerek yok alt tarafı bir oyun bu Bu koydugun ss lerin aldında Emaili silmişsin ve bu olayı 9 gün önce yaşanmış yazık sana bu kadarını beklemiyordum senden .

Bilader madem bize inanmıyorsunuz gidin -sKy NeT tw alın pc'sine girin ATİ RADEON HD 3200 kullanıyor mu kullanmıyor mu buyuk olasalıkla kullanıyor arkadas dun kendısı RuzqaR unalada o ekran kartınıda kullandıgını soyledıde :) bide shaploqow uyelıgıyle gırmıs ATI RADEON HD6230 kullandıgını iddaa ediyor :) pasifsin tugay gercekten.

yazan ;

zero-dg

Ufuk bu sensen ben sni hiç tanımamş kardeşm boşkoy artk tanımyrm zaten
kazım zamanla anlıcaksın beni şunu diyim farkındaysan kardeşim her yaptıgın yorumda clanda olmayanda dahil sana hakaret ediyor ben senı gene o kadar savunuyorum sen gene bana laf soyluyorsun ne diyim yazık ya 5 6 senedir beraberim dediğim arkadasımsın ha şu var zamanla anlarsın demek istediğimi belki yazk ya yüz yüze bakan adamlar burda boş mal mal konular yapıyor kavga ediyor beni az cok tanıdıysan o kadar geçen süre içinde nasıl biri oldugumuda biliyorsundur kazım bu kadar başka birşey demiyorum sana

ya ke s uza o adamlar fake gdr clan would hepsı skynet ünal ben atmadm o yorumu dedı uzayn bı kendınızı tatmin edin

Hakikaten Ünal dün bizim Ts'deydi onları yazan ben değilim diyordu ne ayaksınız la ;)
Başka birinin nickle girip kendinizi kendinizle mi savunuyosunuz ;)
Şizofrenmisiniz oğlum siz ;) ;) ;)

Kendi kendilerini avutuyorlar kanka :) adamlar şizofren

O deilde çok ünlü oldu sıkaynet la bu kadar ün fazla bence :S

adamlar manuel :)

Adam saydam 3dci:D

Adamsın Noix. Biz kimseyi rencide etmek istemedik yalnız o ss'lere fotoshop veya fake dediler işin boyutu öyle değişti. Haa bu arada Tugay ss'leri bulan benim Kazım değil ! Nokıa C6 telefonum için widget ararken o sitede senin paylaşımını gördüm tamamen tesadüftü ama güzel bi tesadüf ;) Niye yaptığımıda hemen açıklıyım o zman ! Ben [Jwu] klanındayken sizle bi maç atmıştık Tugay. Sizde fake tag aldıydınız hani sende yardırmıştın bende 11. elde Tv istemiştim sende küfür edip kaçmıştın hani hatırladın mı ? Yok aklına farklı şeyler gelmesin yenilmek felan umrumda değildi, yenmek gibi bi takıntımda zaten yok bunlar illaki olacak ama işte sen Tv vermesen bile o küfürü edip kaçmıcaktın! Sizin kadar iyi bi player değilim belkide cs aleminde sizin kadar çevremde olmayabilir ama kimsede alacağımı bırakmam bunuda unutma ! Bu arada Noix şimdi steam oynuyosun ama senide eskiden Non klanda olmana rağmen tarafsız bi şekilde bu ss'yi koyduğun için tebrik ederim. Kral sensin. n1

ŞekiLsiniz ya ?

ekran kartından 3d acma taktıgını West(ENES) kardeşim yaydı netbılgınıye zamanında ona bakarsan o gunku konuyu bulursam ordakı herkez sımdı kıngım dıye gecınenler nasıl calısıo nasıl yapıcaz vs vs yorumları var (:
ama bu taktık eskıdı calıscagını hıc sanmam (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri