[Non] ' Skynet'in ATI 3DSİ İÇİN MÜTHİŞ YALVARIŞ SS'İ ŞEKİLSİN YA?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazım belkı kızarsın ama ne malum sky netın sevmedıgı bı ınsanın acmadıgı ?

ekran kartından 3d acma taktıgını West(ENES) kardeşim yaydı netbılgınıye zamanında ona bakarsan o gunku konuyu bulursam ordakı herkez sımdı kıngım dıye gecınenler nasıl calısıo nasıl yapıcaz vs vs yorumları var :)
ama bu taktık eskıdı calıscagını hıc sanmam :)

artık nekadar ustalaşdıysan gh satıcısı seni .'@

Hepsi sustu birden hani şekildiniz yaa ?

Arkadaşlar herşey ortada bize düşmez kim hile kullanıyor kim kullanmıyor ama Tugay kardeş gelipte bana ahkam kesmen yanlıs sen değilsen burda gidip o ben değilim diye aglamıcaksın kardeşim değilsen sus sadece otur gerek yok böyle seyler sizler netbilgini üyeleri arkadaslar sitede zaten hile satısı yapıolıor ve daha öncedende o N-a-d-i-r denilen sahista bunu yapıordu bu güne kadar kimler hile aldıda sizin haberiniz yoktu şimdi gelmiş bu adam hile diyorsunuz olabilir almısta olabilir bundan size ne ?

Diyeceğim sudur ki herkesin sanal hayatı özel hayatı kendine bırakın bu işleri burda bakıorum konuya %70'i hile kullanıor zaten herksin ne oldugu belli

Tugaya geliyim kısa bir not o sitedeki sensin ne kadar inkar etsende sensin kardşim inkar etme diyorsun bana ip tespiti yap yapayım yapmsaınada o ip değişimi bi modem resete bakar bosuna kıvranmanın alemi yok
Konu yoruma tarafımca kapatılmıstır hersey ortada zaten

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri