[Non] ' Skynet'in ATI 3DSİ İÇİN MÜTHİŞ YALVARIŞ SS'İ ŞEKİLSİN YA?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim bildiğim mysoulun msn değil mi o ?

Kazım tek başına çırpınman cok acı yazık lan kimin cocuğuysa lösemisin sen galiba :)

El salla manuel 1 2 3 4 roulsikikforsüleymanabi

El salla manuel 1 2 3 4 roulsikikforsüleymanabi

gerek yok bu tür şeyelre ya :S

ah ah kazım yerinde olsam susardım kardeşim kendını devamlı dusuruyorsun gerek yok bü tür konulara

MANUEL KAZIMMMMMMM , msn yerini neden silip öyle SS koydun baktın skynetin msnsi değil HEMEN DELETE YAPİM seni , seni yaramaz seni seni döllenmeden piyasaya çıkmış 3 kurşluk veledi döl israfı seni AHHHHHHHHHHH KAZIM AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH sana ne lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm KAZIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

KAZIM MSN KISMINI NEDEN SİLDİN KARDEŞM TUGAYIN MSN BECHAM_BK@HOTMAİL.COM NE OLCAK SENİN BU HALLERİN KAZIM :d

Ah khazım Wah Khazım :S

tugay hayatta en son yapacak kişi bune bence kazım ,) sahsen ınanmıorm ah khazım vah khazım manuel kazım :D

Ah khazım Wah Khazım :S
-sKy NeT nasıl bir insansın kendi üyeliginle girecek bile cesaretin yok GDR | CLAN unalın nıckıyle gırmışsın sozde kendını haklı cıkarmaya calısıyorsunuzu unala soruyoruz sen boyle bırsey yazdın mı dıye hyr tugay sıfremı bılıyor o gırdı dıyor ( NEDENSE SHAPLAGOWW UYELIK IP'SIYLE GDR CLAN YAZDIGIN UYELIK IP'SITUTUYOR AYNI PC UZERINDE YAZILIYOR SAGOLSUN ADMINLER SAYESINDE 2. BİR REZILLIGINI OGRENDIK)

kazım kusura bakmada kardeişm shop bu bak uste adamda onlıne yeşil işareti war dierinde yok ? :S nasıl olucak bide altta paint acık yapma bea :S

skynette benım uyelıgımden atıyor bazılarını zaten skynet yazıyor altına ben saplak kardesm

kazım kusura bakmada kardeişm shop bu bak uste adamda onlıne yeşil işareti war dierinde yok ? :S nasıl olucak bide altta paint acık yapma bea :S
fotoğrafı çekmek ve yazıları yazma için olabilir mi?

skynette benım uyelıgımden atıyor bazılarını zaten skynet yazıyor altına ben saplak kardesm
TEKNODROOM TURNUVASINDA [NON] VS To conju`Re maçında ZeRr ERGIN sKy NeT PCSİNE GIRMIS IKISININDE ATI RADEON HD 3200 KULLANDIGINI İDDAA EDIYOR BUNA NEDIYORSUN SKY NET :)

ya sen ne malsın alcandez lan mal herif sen yokken ben vardım ahhaha :D 1 senedir yeni başladım vol.42 yapıncamı 3d oluyorum hay tipinizi ya :D:D:D::D :D::D:D neymişsiniz siz :D

gereksiz fake bu..

Buna gelince KAZIM emin ol bunu en son diyicek kişi tugaydır hileyi hiç sevmediğini veya böyle çocukca olucak şeyleri sevmediğini clanımız biliyor. Evet Non en iyi sen daha düne kadar vardın Non da isim duyurdun bunu unutma şimdi gelipte arkadan ana bacı yapmaya gerek yok senin clanın da 1 adam var oda real arkadaşım uğur gerisinin a.q o kadar küfür ediyosun ya hani bigün buluşun real de kapışın 2 türlü de teke tekte açılın kite de oturun tugay seni hava da kara da yer ben seni zaten hiç sevmiyodum kazım evlere şenlik yapmana gerek yok SADECE ADAM OL PARANI VERİYİM ;)

Buna gelince KAZIM emin ol bunu en son diyicek kişi tugaydır hileyi hiç sevmediğini veya böyle çocukca olucak şeyleri sevmediğini clanımız biliyor. Evet Non en iyi sen daha düne kadar vardın Non da isim duyurdun bunu unutma şimdi gelipte arkadan ana bacı yapmaya gerek yok senin clanın da 1 adam var oda real arkadaşım uğur gerisinin a.q o kadar küfür ediyosun ya hani bigün buluşun real de kapışın 2 türlü de teke tekte açılın kite de oturun tugay seni hava da kara da yer ben seni zaten hiç sevmiyodum kazım evlere şenlik yapmana gerek yok SADECE ADAM OL PARANI VERİYİM ;)
Tipine baktımda senin o yaştaki bir insanın benim ne zaman ortaya çıktıqımı bıLmesi cok zor hem ortalık malı bi insan hem de yeni türeme 17 yaşında bir velet çok konşma da o yaşlardayken fazla kaçırırlar sni çoçksn daha asdasdsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri