1
EXE RANK
XEAVEN4APO
Fexe Kullanıcısı
benim bildiğim mysoulun msn değil mi o ?
El salla manuel 1 2 3 4 roulsikikforsüleymanabi
-sKy NeT nasıl bir insansın kendi üyeliginle girecek bile cesaretin yok GDR | CLAN unalın nıckıyle gırmışsın sozde kendını haklı cıkarmaya calısıyorsunuzu unala soruyoruz sen boyle bırsey yazdın mı dıye hyr tugay sıfremı bılıyor o gırdı dıyor ( NEDENSE SHAPLAGOWW UYELIK IP'SIYLE GDR CLAN YAZDIGIN UYELIK IP'SITUTUYOR AYNI PC UZERINDE YAZILIYOR SAGOLSUN ADMINLER SAYESINDE 2. BİR REZILLIGINI OGRENDIK)Ah khazım Wah Khazım :S
fotoğrafı çekmek ve yazıları yazma için olabilir mi?kazım kusura bakmada kardeişm shop bu bak uste adamda onlıne yeşil işareti war dierinde yok ? :S nasıl olucak bide altta paint acık yapma bea :S
TEKNODROOM TURNUVASINDA [NON] VS To conju`Re maçında ZeRr ERGIN sKy NeT PCSİNE GIRMIS IKISININDE ATI RADEON HD 3200 KULLANDIGINI İDDAA EDIYOR BUNA NEDIYORSUN SKY NETskynette benım uyelıgımden atıyor bazılarını zaten skynet yazıyor altına ben saplak kardesm
Tipine baktımda senin o yaştaki bir insanın benim ne zaman ortaya çıktıqımı bıLmesi cok zor hem ortalık malı bi insan hem de yeni türeme 17 yaşında bir velet çok konşma da o yaşlardayken fazla kaçırırlar sni çoçksn daha asdasdsaBuna gelince KAZIM emin ol bunu en son diyicek kişi tugaydır hileyi hiç sevmediğini veya böyle çocukca olucak şeyleri sevmediğini clanımız biliyor. Evet Non en iyi sen daha düne kadar vardın Non da isim duyurdun bunu unutma şimdi gelipte arkadan ana bacı yapmaya gerek yok senin clanın da 1 adam var oda real arkadaşım uğur gerisinin a.q o kadar küfür ediyosun ya hani bigün buluşun real de kapışın 2 türlü de teke tekte açılın kite de oturun tugay seni hava da kara da yer ben seni zaten hiç sevmiyodum kazım evlere şenlik yapmana gerek yok SADECE ADAM OL PARANI VERİYİM![]()