NON CLAN mac sonrası hile tespit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç Beklemezdim.

oha la :D utanmadan bıde resimlerim yazmıs ya :D: oyy oyy koptm ya yazık . . !

Yazık yazıkk.......

neden dik yaptıklarını şimdi anladım :))

gerçekten düşündürücü...

fakir inexinferisciler ^^

seviyelı yorum

herkesin foyası ortaya çıkmaya başlıcak bu sxe çıkmazsa :)

vallhack paylaşılan bi sitede böle adamları rezil edemesin ki mikail adam o vallıda bu siteden indirmiştir zaten boşver adam vuruyorum diye kendini kandırıyordur işte yaşları ilerledikçe yaptıklarının yanlış olduklarını anlarlar sen sıkıntı yapma :)

Vall açmadı açdı ilgilendirmez Siz anca Nonun Yedek team playerlerini yenersiniz Başarılar...

harbiden yazık

Vall açmadı açdı ilgilendirmez Siz anca Nonun Yedek team playerlerini yenersiniz Başarılar...

Öncelikle şu 1 git olayı bilmeden buraya yorum yazma.
2- Teamlerinde kım var git bı o alttaki ss hile kullanmadan önceki ss si dunkü atılan maç deil bütün realdeki oyuncuları vardı.
3- Siz ancak derken ilk kez görüyorum seni tanışıyomuyuz? veya sen bizi tanıyomusun?

Seviyeli yorum yapın.

Rezillik :) qL Homeland

Vay Vay Vay.. Görüyonmu Kooooooosskocaaa SkyNetin clanını şaplakın clanını valla yazık çok şaşırdım üzüldüm adamların oyunları ders niteliğindeydi (şaplakın ts de dediği laf :D ) şimdi bu uniq in oyununu bence cs 1.5 hile bölümüne taşıyalım inexinferis nasıl kullanılır saklanmaya çalışılır die ders olsun sabitlensin :) aciz clanın aciz adamları alayınızın qL :)

Vay Vay Vay.. Görüyonmu Kooooooosskocaaa SkyNetin clanını şaplakın clanını valla yazık çok şaşırdım üzüldüm adamların oyunları ders niteliğindeydi (şaplakın ts de dediği laf :D ) şimdi bu uniq in oyununu bence cs 1.5 hile bölümüne taşıyalım inexinferis nasıl kullanılır saklanmaya çalışılır die ders olsun sabitlensin :) aciz clanın aciz adamları alayınızın qL :)

Seviyeli yorumlar. Sonra geliyosunuz ben bişey demedim bana haksız yere ban attılar diyosunuz.

seviyemiz bozduğumu düşünmüyorum eqzotik argo küfür yok yorumumda

red black adamımsın :) <3

yazık ya bunLara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri