NON CLAN mac sonrası hile tespit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle balyoz ve redblack denen veledi zinalara söylüyorm redblack senden başlayalım tamam arkadaşımıız hata yapmştır ama senın o clanına bu hile çıkmadan önce kaç defa 12 0 attık ? artık bizle maç yapmaz oldunuz o feysomudur ne salaktır kapımızda yatıyodu clana alın diye odadan zor çıkardık gelmiş bize ahkam kesio aktaşmıdır ne boktur bizle çıktığı her maçta adam denerdi hiç real almazdı şimdi sonra balyozmudur ne boktur senin ne oluğun ortada balyoz efendi benim seviyeme gelmen için daha çok çalışman lazım git amelelik yap ayko dg nin fakesi
skynet....

öncelikle balyoz ve redblack denen veledi zinalara söylüyorm redblack senden başlayalım tamam arkadaşımıız hata yapmştır ama senın o clanına bu hile çıkmadan önce kaç defa 12 0 attık ? artık bizle maç yapmaz oldunuz o feysomudur ne salaktır kapımızda yatıyodu clana alın diye odadan zor çıkardık gelmiş bize ahkam kesio aktaşmıdır ne boktur bizle çıktığı her maçta adam denerdi hiç real almazdı şimdi sonra balyozmudur ne boktur senin ne oluğun ortada benim seviyeme gelmen için daha çok çalışman lazım balyozmusn nesin git amelelik yap ayko dg nin fakesi
skynet....

Kral konuştu suscaksınız

beklemezdim sizden bunu :) gele.

öncelikle balyoz ve redblack denen veledi zinalara söylüyorm redblack senden başlayalım tamam arkadaşımıız hata yapmştır ama senın o clanına bu hile çıkmadan önce kaç defa 12 0 attık ? artık bizle maç yapmaz oldunuz o feysomudur ne salaktır kapımızda yatıyodu clana alın diye odadan zor çıkardık gelmiş bize ahkam kesio aktaşmıdır ne boktur bizle çıktığı her maçta adam denerdi hiç real almazdı şimdi sonra balyozmudur ne boktur senin ne oluğun ortada balyoz efendi benim seviyeme gelmen için daha çok çalışman lazım git amelelik yap ayko dg nin fakesi
skynet....

bana veledi zina diyorsunda sen kendine baktınmı hiç bence ilk önce nufüs cuzdanına bak yaşınla benim yaşımı karşılaştır sonra bana laf at . biz hiçbir zaman kendimizi övmedik övenler başkalarıydı biz hiçbirzaman en iyi biziz biz kralız demedik iyi bi 12-0 yenmişsiniz bu normal birşeydir biz ilk defa 12-0 yenilmedik ve 12-0 da çok yendik ben bunda abartılacak bi durum görmüyorum. (Zaten yendiğiniz bir maçıda standart hileciyi alarak sonrasında özür dileyerek yendiniz ) biz sizle her zaman maç attık hiç kaçmadık tam aksine siz kaçtınız hatırlarsın eminim başkasına maç aldırıyorduk ve fake taq nicklerle atıoduk maç sonu real alıoduk bunları unutma ve bırak seni başkaları övsün burada . Gerçi sizde bu ego sorunu olduğu müddetce kimse sizi övmez anca söver

sen kendini değilde millet seni övsün o unique denen sözde çok şerefli insan dün sizi ezdiğimiz maçta sxe çıksında görelim diyor aranızda çatışma var zaten yenilmeyi hazmedemiyorsunuz

Beyler hiç beklemezdim ama sadece bir kişi clan adını kirletemez madem kullanıor kullandıqını bile bile kullandırtıorlarsa yazık ama bir bilgisi yoksa clan ın bu onların suçu deyil unique ye tekmeyi atamalılar.

Benim görüş açım böyle hile ile adam olunmaz.

Su wall çıktıgından beri cs girmiyorum.Bütün sw lerde war.Sxe çıksada kurtulsak cs den sogudum.

Walcılar içinde sözüm var ................. onlar anladılar.

Redblack kimdir ki ? Hiç unutmam bir turnuva maçında Sharzeleri 11-1 yıktık maç bitiminde adminler ve bunlar dahil tam 5 kişi benden tw istedi verdik hiç bişey bulamadılar tabiki. İnkar edemezler SS'ler duruyor. Fakat bugünlerde nasıl oluyorsa adamlar forumda arkamızdan konuşur olmuşlar ne takıyorsun sen aykut bunları yaşları 50 de olsa beyinleri çoluk çocuk ,d

onlar yenilmeyi hazmedemezler yendiklerinde ise 7 ay konuşurlar artık yenilenin bi F5 yapın kendinize ama yanlışlıkla F3-F4 e falan basmayın (el alışkanlığı olmuştur die diyorum yanlış anlamayın )

stArs sen kimsin ya hangi turnuvada 11-1 yenilmişiz atsana o ss yi hadi bi görelim

bosverin beyler unique ye cürümünüz yetmez :D

İmza'da yazıyor kim olduğum körmüsün? Dur bakıyım bulayım bakalım ne diceksin onada ,d

yazık olmuş resimleri'de güzelmiş ha :)

Adam kinq yardırıodu maclarda :D cfg salam adamın guya :D

Lüten Konuda Tartışma Yaratacak Yorumlar Yazmayınız . . .

İyi Forumlar

Homeland clanıda adam olmus :) :)

-LEXPORS.'

ayko konuyu saptırmayalım red blacklarla olan mevzunun sizin aranızda suan burdaki sorun o değil.Seviyeli yorumlar atın konuya kişisel meselelerinizi başka yerde tartışın konuyu gereksiz saptırmayalım lütfen.

Homeland | CaPk!n[$s$] <DG>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri