NON CLAN mac sonrası hile tespit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mik0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayko konuyu saptırmayalım red blacklarla olan mevzunun sizin aranızda suan burdaki sorun o değil.Seviyeli yorumlar atın konuya kişisel meselelerinizi başka yerde tartışın konuyu gereksiz saptırmayalım lütfen.

Homeland | CaPk!n[$s$] <DG>

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

sana göz doktoru tavsiye ediyorum ben senden tw istemişmiyim orada iyi bak hatta bak bakalım ben orada varmıyım ??

Erken doğummusun şizofrenmi ? Ben redblack istedi diye bişey dedimmi ? Swarze ve adminler dahil 5 kişi maç bittiği saniyesinde tw istedi dedim ? Şimdi ki günlerde ise atar yapar ve arkamızdan konuşur oldunuz hayırdır ne bu değişiklik çözemedim aslında çözdümde pis günahlarınızı almak istemem ;d

Sacma sapan yorum atmaın

Erken doğummusun şizofrenmi ? Ben redblack istedi diye bişey dedimmi ? Swarze ve adminler dahil 5 kişi maç bittiği saniyesinde tw istedi dedim ? Şimdi ki günlerde ise atar yapar ve arkamızdan konuşur oldunuz hayırdır ne bu değişiklik çözemedim aslında çözdümde pis günahlarınızı almak istemem ;d

hArry sana ne oldu ben anlamadım birader sana kemik de atmadık ama nedir bu tavırlar anlamadım bi anda savunmaya geçiosun adamları ama doğru köpek köpeği ısırmazmış bu tezi doğruladınız tebrikler..

hArry sana ne oldu ben anlamadım birader sana kemik de atmadık ama nedir bu tavırlar anlamadım bi anda savunmaya geçiosun adamları ama doğru köpek köpeği ısırmazmış bu tezi doğruladınız tebrikler..

Aahahaha bak bak nasılda döndü eee alışmış adam dönmeye ;d Adam dediysem lafın gelişi ,d Sana iyi dönmeler topik ,d

Yazık Ben Ce O Clanda En Temız 2 Kişi Var Noix 1 .. Birde Ayko dur

Aahahaha bak bak nasılda döndü eee alışmış adam dönmeye ;d Adam dediysem lafın gelişi ,d Sana iyi dönmeler topik ,d

harry ne saçmalıyorsun Allah aşkına ne dönmesi sen diyorsun orada bunlar dahil tw istediler ama orada bunlar dediğin 1 kişi var yani bu konuya bizim clandan ben yorum atmışım sadece ve orada da ben yokum ben diyorum ankara sen dion biyerimkara sen pc başında kıçını büyütmekten beynini çalıştırmayı unutmuşsun sıkıntı yok seviye meselesi . kimsenin avukatlığını yapma gereken herkes kendini savunur burada skynet yalakalığı yapmanın alemı yok yiğen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri