-n o v A.` Vs -KatJmondO *

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

zarathos

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
zarathos
Dogana 3d dedi serwerda .. Dogan qeL ws atalım dedi .. hemen kabul etti qeL ataLım dedi .
bunun kardeşi -rAsheads qaLiba biLmiyorum nicklerini tam olarak .. 12 yasında ~1 "BEBE"
aLmıslar gh0s7'u abi kardeş kuLLanıyoLar .. gh0s7 oLmasa yemin ederim 1 gram biLek yOk adamlarda ;) izLedim .. normal cıkınca doganı vuramıyo 9 kere wurdu 9'uda duwardan .. sonra nickini felan deişti sowdu vs. işte bir sürü eziklik .. sKy NeT [tugay] ve ben izleyici geçtik ... tugayda biliyo doganda 3d olmadıgını o kadar dedi ama tutturmus 3d'sin diye allahın ezo'su .. okumayan kaLmasın .. ezonun tekidir KatJmondO .

aLLah için yazıLarı bir okuyun adam girdi 20'de biter dedi .. sonra yenilince nick deişti .. eziklik yapıyo bomba atıyo awp alıyo bu ws mi şimdi diyo .. 15*9 olduktan sonra

BU ARADA HEPİNİZ BİLİYOSUNUZDUR BATU KONU AÇMISTI BUNUN SAG ALT KOSEDE GH0S7 İŞARETİ WARDI ACIK UNUTMUS SALAK .. MSNDE KONUSTUKLARINI ATARKEN BATUNUN GÖZÜNE CARPMIS RESİMDE . NB KOYMUSTU BİLMEYENLER WARSA ORENMİŞ OLSUN

DOSTUM BİZ ŞAKLABANLARLA KAPISMAYIZ EZOLARLA ws atmayız SEN GİT BOTLARLA TAKIL

ewt bunların 2 si ghos7 X işaretinde goruldugu gibi

ama inkar edicektir cunku real kaçarken katjomondo felan yazmıyor :S

Bu adam ezonun teki .. demoyu upload edicem yakında .. adam duwar atarak wurdu 9 eL .. gram biLek yOk . duran adama biLe hs atamaz o ezo.

Harbi hatırlıorum o ss yi XReactor u acık bırakmıs ez0 :)

rasheads ve kadjmondo

S.a Üye Oldum Bende Şimdi Ya Bana Diyo sen Kimsin 3D sin diyip Duruyo Daha Öncden Bana Yalakalık Cekiyo Yok Sunu Yendim Yok Bunu Yendim Karsındaki Kim Olursa Olsun Yenerim Yada YeniLirim Deme Mac Atmamaız Lagzım 'de ; ) Gel Dedim Ws Atalım 2 saat Senle Neden Ws atım Ezosun Nickin Ney Kim Tanıyo ki Seni .. Bizim Amacımız Kendimizi Tanıtmak Falan Olsa Video Yaparız. Frag Kasıp Kasıp Koyarız 1-2 Tane Koymus Bekir Daha ii Leride waR Niyetimiz Show Olsa Emin Ol Cok iisini Yaparız ,) Kardes Hatay'da Kasan BiLdiqin Kim waRsa Sora Bilirsin Şimdilik Nickim arms of tr # -n o v A.` <C> aMa ReaLim wIn ` | ~ N o v a ~ [c] Hatayda İstediiqn Adama Sora biLirsin .. HerKezLe LanGame MAcım Wardır Burda ReyhanLee Falan'da war bu Forumda İstediqine Sor Senin Kardeşin YakaLanmış Ezo Bizim Gizlimiz Saklımız yok Hatay / BeLen BeLqe İnt Cafe Ama Artık Ewe Pc Aldım Ewdeyim 1-2 Haftadır :) Hadi ALLAHA EMANET ~1 Oyun İçin Ben Senin Annene Söwecek Kadar Adi deqiLim. Kiminin Annesi War Kiminin YoK. LafLarınıza Dikkat Edin Biraz'da Olsa

S.a Üye Oldum Bende Şimdi Ya Bana Diyo sen Kimsin 3D sin diyip Duruyo Daha Öncden Bana Yalakalık Cekiyo Yok Sunu Yendim Yok Bunu Yendim Karsındaki Kim Olursa Olsun Yenerim Yada YeniLirim Deme Mac Atmamaız Lagzım 'de ; ) Gel Dedim Ws Atalım 2 saat Senle Neden Ws atım Ezosun Nickin Ney Kim Tanıyo ki Seni .. Bizim Amacımız Kendimizi Tanıtmak Falan Olsa Video Yaparız. Frag Kasıp Kasıp Koyarız 1-2 Tane Koymus Bekir Daha ii Leride waR Niyetimiz Show Olsa Emin Ol Cok iisini Yaparız ,) Kardes Hatay'da Kasan BiLdiqin Kim waRsa Sora Bilirsin Şimdilik Nickim arms of tr # -n o v A.` <C> aMa ReaLim wIn ` | ~ N o v a ~ [c] Hatayda İstediiqn Adama Sora biLirsin .. HerKezLe LanGame MAcım Wardır Burda ReyhanLee Falan'da war bu Forumda İstediqine Sor Senin Kardeşin YakaLanmış Ezo Bizim Gizlimiz Saklımız yok Hatay / BeLen BeLqe İnt Cafe Ama Artık Ewe Pc Aldım Ewdeyim 1-2 Haftadır :) Hadi ALLAHA EMANET ~1 Oyun İçin Ben Senin Annene Söwecek Kadar Adi deqiLim. Kiminin Annesi War Kiminin YoK. LafLarınıza Dikkat Edin Biraz'da Olsa

ADAMIM YA (Y) :D Bu yeter sanırım ? ok by ;)

Hll Olsun dogan Abi eline saglık ...... (: deeLy~

Eline saqlık doqanım.. Zaten senden hiç suphem yok.Kardesım benim...Bundan sonrada Allah utandırmasın diyorum ve efendılıgıyle herkeze ornek olmasını dılıyorum ....

Eren aBi ya (: 1 Tane'dir :F Öz aBim Kadar Sewerim ((: MeLek gibi Adam (x

SaoLun TşkLer.. Ben bu zaman Kadar Kimseye Yasdan Dolayı Abi Demedim Saygı Duyduqum Adama Sadece Abi derim. Abilik yapıyo ki abi diyoz ;) Ha Nicki Deişdi Sonradan İnanamyan Warsa Burdan bi Admin İzleyici Olsun Tekrar YapaLım ;)

qüzeL :) 3d zTn herkes yha 3dyLe unLu oLuyor yada buluyorLar saqLam cfg onLa unLu oLuyorLar :S

konu taşındı

helal olsun sana kralsın .

arifim ben seni ve clanını bılıorum siz 3d kullanacak kadar ezo deılsınız

Abimizi Efendiliginden Dolayı İnsanlıkdan Anladığı için Netbilgini Ailesi olarak Teşekkür Ederiz.
Abi Yazdıgın Harfi Harfine Doğru.Allah Seni Utandırmasın.Allah Seni Başımızdan Efendiliginle Eksik Etmesin.

ÖRNEK ALIN ARKADAŞLAR..

Bu msjdan sonra birtane bile ezo vb küçümseyici kelime görürsem konuyu silerim !

vs koyacaksanız koyun ama konunun şu 3d şu şöle bu böle diye tartışma ortamı yaratması söz konusu bile olamaz direk silinir...

İnş Uyarım dikkate alınır ... Tekrarlanırsa ceza alırsınız ... !!

Öncelikle S.A byler.. N.b tekrar döndüm sırf bu olay için dier üyeligim saolsun 1 bot mod yüzünden haksız yere gitmişti :D geçelim konuya .. 1 kere hemşolarım ghost alacak kadar düşmezler 2.cisi zannetmiorum dogan kazandıgı parayı ghosta versin .. 3.cüsüde
kimin ne oldugu belli ben ve hemşerilerim hiçbir zaman görmedim kendini övdüklerini ama illa 2-3 tane bot çıkıp belasını arıor verioruz bizde haliyle sözüm bu kdr .. TEŞEKKÜRLER

Hepinize Tşk Ederim... Sende K.Bakma Sev0 <Dg> Site KuraLLarını Okumadımız İçin BöyLe Oldu Yeni Üyeyiz Daha İdare Edeceksin Sende ((:

Rasheads & KatjmondO Gh0s7 SS si bende mevcuttur. Kendi Elleriyle Bana Atmış Bulunuyor Koyabilirm İsterseniz Ss yi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri