-n o v A.` Vs -KatJmondO *

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zuhahahaha kendini doğanla kıyaslaman bile yanlış bi doğana bak bi kendine gh0st kinqi :D hll olsun kardeşim her zaman yanındayız doganım

bide awp almış bomba atmış 9 defa vrbilmş :D hakikatten bilelikli adam doğan herkez öyle diyor hiç görmedim ama msn werirsen iyi olur

Hepiniz Cok saoLun BeyLer :)) BeN'de ws atıcaktım .. 2 eL vurdum Küfredip Cıkdı :D
yAzık Ya Acıyorum BöyLe AdamLara . aLLah biLir Gh0s7 aLmadan Önce Nicki T*E*R*M*İ*N*A*T*Ö*R feLandır :D nasıl bir ezikti eskiden cok merak ediyorum ..

Msn Weremem Kardeş Yasak Konuyu yanlıs Yere Acdık ÜsteLik Bide Tartışma Yaratacak Laflar Kullanmışız BiLmeden:D AdamLarıda zor Duruma sokuyoz Hepinize tşk ederim yorumLar İçin Saolun

Tebrikler. :) Zaten bunların 3d oldugunu biliorum resımde XReactor u acık unutmustu.

amaaan neyse :) bılegıne guvenen dogru oynar

Doqan'm HELAL SAna ;) Ghost k1nqlerini EZmek ayrı bi Zewk :D YAzık HER ZAMN yanındayız ..

FHUMMOX *

HLL doqan kardes bole ezıkler cok yenılmeyı bılmezler kazanamıyınca bok atarlar... Allahtan utanır ınsan ... Yenılmeyı kabul etmek erdemdır ama SEREFLI ınsanlar ıcın ...

Bir Coqunuzu Tanımıyorum Ama Çok Saqolun Tşk Ederim ...

hll kardeşim :=)

Eline saqLk zarathos :)

:)) dqN'a söyLe Onu beN üyeLigi Yok diye actım konuyu

Konu LOCK.# Tartışma Yaratır Ve SS Falan Yok Hikaye Anlatıyosun Sadece .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri