0
EXE RANK
zarathos
Fexe Kullanıcısı
Dogana 3d dedi serwerda .. Dogan qeL ws atalım dedi .. hemen kabul etti qeL ataLım dedi .
bunun kardeşi -rAsheads qaLiba biLmiyorum nicklerini tam olarak .. 12 yasında ~1 "BEBE"
aLmıslar gh0s7'u abi kardeş kuLLanıyoLar .. gh0s7 oLmasa yemin ederim 1 gram biLek yOk adamlarda
izLedim .. normal cıkınca doganı vuramıyo 9 kere wurdu 9'uda duwardan .. sonra nickini felan deişti sowdu vs. işte bir sürü eziklik .. sKy NeT [tugay] ve ben izleyici geçtik ... tugayda biliyo doganda 3d olmadıgını o kadar dedi ama tutturmus 3d'sin diye allahın ezo'su .. okumayan kaLmasın .. ezonun tekidir KatJmondO .
aLLah için yazıLarı bir okuyun adam girdi 20'de biter dedi .. sonra yenilince nick deişti .. eziklik yapıyo bomba atıyo awp alıyo bu ws mi şimdi diyo .. 15*9 olduktan sonra
BU ARADA HEPİNİZ BİLİYOSUNUZDUR BATU KONU AÇMISTI BUNUN SAG ALT KOSEDE GH0S7 İŞARETİ WARDI ACIK UNUTMUS SALAK .. MSNDE KONUSTUKLARINI ATARKEN BATUNUN GÖZÜNE CARPMIS RESİMDE . NB KOYMUSTU BİLMEYENLER WARSA ORENMİŞ OLSUN
DOSTUM BİZ ŞAKLABANLARLA KAPISMAYIZ EZOLARLA ws atmayız SEN GİT BOTLARLA TAKIL

bunun kardeşi -rAsheads qaLiba biLmiyorum nicklerini tam olarak .. 12 yasında ~1 "BEBE"
aLmıslar gh0s7'u abi kardeş kuLLanıyoLar .. gh0s7 oLmasa yemin ederim 1 gram biLek yOk adamlarda

aLLah için yazıLarı bir okuyun adam girdi 20'de biter dedi .. sonra yenilince nick deişti .. eziklik yapıyo bomba atıyo awp alıyo bu ws mi şimdi diyo .. 15*9 olduktan sonra
BU ARADA HEPİNİZ BİLİYOSUNUZDUR BATU KONU AÇMISTI BUNUN SAG ALT KOSEDE GH0S7 İŞARETİ WARDI ACIK UNUTMUS SALAK .. MSNDE KONUSTUKLARINI ATARKEN BATUNUN GÖZÜNE CARPMIS RESİMDE . NB KOYMUSTU BİLMEYENLER WARSA ORENMİŞ OLSUN
DOSTUM BİZ ŞAKLABANLARLA KAPISMAYIZ EZOLARLA ws atmayız SEN GİT BOTLARLA TAKIL