missouri` clan ws NGT| krallar

2
EXE RANK

torqserdar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
torqserdar
sizin bizi yenmek ne haddinize krallar
2c6xk.jpg

2yarı
2c6zd.jpg

:P

-eRk4N* <Dg> YIKKAAR !

Sizin Bizi Yenmek Ne Haddinize Gençler gl Bize :)

ahaha :D tebriklerde 1.5de bıktım sizinle uğraşmaktan 1.6dada sarmayın başımaaaaaaaa

Serdar cfg istiyordun exi cfg istiyordun erkan cfg istiyor pasam sız ne ara buyudunuzde bızım karsımıza cıkar oldunuz la bıde utanmadan cfg acıp oynuyorlar nıck lere bak ~ :D

len archer :) madem cfg istioduk madem o kadar saglamdın yenseydınya . dicek bi laf yok başka :)

Serdar cfg istiyordun exi cfg istiyordun erkan cfg istiyor pasam sız ne ara buyudunuzde bızım karsımıza cıkar oldunuz la bıde utanmadan cfg acıp oynuyorlar nıck lere bak ~ :D

kardas ben cfg ıstemem-
cfg yapıyorm zaten kendı capımda banada yetıyor
+ yenmekle cfg ıstemeyı kenara at

buyumeye qelınce :) varsın bız kucuk olalım

yensekte - yenilsekte seviyemızı korur eyw derız ;)

judezzz kocum ne ara turedın bı hatırlatta tum teamınla esl 1on1 atalım 63 ping 90,100 ms loss 10 ?

serdar ss bulmak ıcın uğrasmam bıle :)

judezzz kocum ne ara turedın bı hatırlatta tum teamınla esl 1on1 atalım 63 ping 90,100 ms loss 10 ?

bak kardesım :) archermaster
tartışacak seviyede deyiliz
öle bile olsa seviyenize inemeyez
onuda at bi kenara

sslerde herşey ortada -
real kadronla qel gene atarız şuda var yenılırsek bız yenıldık derız helal babacanlar deriz :)

batu + Biz Aykutun Clanındayken ben 15 yasındaydım sanada ole dediler 15 yasındaydın 16 yaşındasın suan O yaşda Ghost Kullanan bir adamsın Cfg istiyoruz diyerek adam olunmuyor Bir oyun için para odeyenler var saolasın yorum için. KEsinlikle cevap vermeni beklemiyorum hatta okuma bu yorumu ;) beni bilen bilir

archer arkadasım onemlı olan turemek deıl 3 yıldır oynuorm sxede ama 4-5 yldırda kendı capımda langame anlıomusun ben yenı olabılırım senden saglammıyım evet sen benden eskısın ama benden ezıkmısın ewt şimdi sus. :)

eskiden eziktim her yanlışımı düzeltmeye çalıştım ve artık Çevrem olan bir playerım.
Herkez gibi ghost kullanmadım.

exicikrayı bılen bılır ayık ? bızım yanımızda buyuyup bıze atar yapan cocuk kjsandkjlaskdnhjsa yok benım hakkımda emoslara hıkayeler anlatmalar trox'u araya sokup cfg ıstemeler neler neler

o bu degılde nb de hıle cıkdı sız cıkdınız ne iş ?

tm tartışmaya gerek yok tolga
bılırsın benı .
+ ortada sorun yok qelın bır mac daha atalım realle

exicikrayı bılen bılır ayık ? bızım yanımızda buyuyup bıze atar yapan cocuk kjsandkjlaskdnhjsa yok benım hakkımda emoslara hıkayeler anlatmalar trox'u araya sokup cfg ıstemeler neler neler

batuhan senin excello daki ss nide biliyoruz :S

ya archer sen hile diosn ankaradamısın sadece onu sole bana langame qeleyim ordada sxe de hile de ne dersin .) ordada aglarsın sen gerçi cfg actı die exjıicra barışa qelınce senn yanında buyudu olemı ahaha qülesim yoktu ya. sen onun yanında büyümüş olmasın :)

Geri