Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deliler

iki deli birgün deli hastanesinden kaçmış herkes o iki deliyi aramış.
Doktor birgün buikideliye rasla-mış.
Doktor:siz kaçmadınızmı?
Deliler:hayır dün alış-tırma yaptık bugün kaçıcağız.

DELİ

Tımarhaneden kaçmak icin 100 basamak ve 3 deli varmış. deliler her sabah erkenden kaçmak icin bu 100 basamağı çıkarlarmış 99 basamakta deliler hep bir ağızdan 99 basamaktayız geri yataklarımıza dönene kadar akşam olur bekciler bizi yakalar biz eniysi yarın erkenden yine gelir 100 basamağı çıkarız diyip geri dönüyorlarmış.

Bişey Yok

Temel deliler hastanesine düsmüs.Odada 15- 20 tane deli varmis.Odada bir delik varmii deliler siraya girip delige bakiyorlarmis.Temel de merak etmis girmis siraya...Sira Temele Gelince ;
- Temel : Burda bisi yok puraya neden bakarsunuz demis.
- Delinin biri : biz 20 senedir bakiyoz bisi göremedik de sen bir bakistami görecen demis

ANAHTAR SENDE DİMİİİİİİİ

bir gün doktorlar 3 deliyi testten geçiriceklermiş.
bu yüzden duvara bi kapı resmi çizmişler.doktorun biri:
-birinci deli gelsin,demiş
deli gelmiş açmaya çalışmış çalışmış açamamış.
diğer doktor:
-ikinci deli gelsin,demiş
oda zorlamış zorlamış ama kapıyı açamamış
doktor:
-üçüncü deli gelsin,demiş.
o durmuş durmuş sonra açmaya çalışmış.açamayınca biraz durmuş.
doktorlardan biri diğer doktorun kulağına fısıldıyarak şöle demiş:
-galiba bu anladı,demiş
sonra 3.deli demişki:
-anladıımm anahtar sende dimiiiiiii........:))))))))

Amerikalı Turist

bir kac amerikali turist turkiye ye gezmeye gelmisler. rehber hocasi ile birlikte geziyorlarmis
rehber hocasi ilk olarak buyuk olan bir binayi gostermis.amerikali turistlerden birisi "bizim orda bu binanin 10 kat buyugu var" diye bagirmis.
sonra rehber hocasi ikinci bi binayi gostermis
ve ayni amerikali yine"bizim orda bu binanin daha guzeli var"diye bagirmis.ve en son ucuncu binaya gelmisler yine o amerikali turist ayni sekilde bagirmis.ve sonunda rehber hocasi dayanamayip soylemis."evet dogrudur inanirim cunku bu bina deliler evi.

Akıl Tutuyorum

Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış....
Yoldan geçen soruyor;
- Orada balık mı tutuyorsun sen?
- Hayır alık tutuyorum.
- Tutabildin mi bari ?
- çook ... seninle 23 oldu !

10 Deliden Hangisi Akıllı

bir tümarhanede 10 deli varmış doktor bir gün hepsini bir sahaya ***ürmüş demişki bakalım hanginiz akıllı oldunuz sahaya topyerine taş koymuş onlardaoynamışlar başlarını kırmışlar sonda bir çocuk kalmış doktor demişki neden oynamıyon çocukta demişki biri bana orta atmıyorki bende kafa vurup gola atayım doktor demişki ben sana atayım çocuk demiş çocukta akıllanmış o taşın yerine takma bir taş takması koymuş doktorda sanmışki o takma taş asil taştır.doktor çocuğa atmış çocuğa bişey olmamış ve dokttor demişki sen bana at çocuk ta aklını kullanmış asil taşı atmış doktora doktorun kafası yaralandı çocuğa demişki sen benden daha akıllanmışsın ben senden daha akılsızlanmışım.

Miyaw

Akıl hastanesinden kacan iki deli bekçiyi görünce agaçların arkasına saklanır bekçi: kimvar orda? diye sorar. delinin biri kedi sesi çıkararak miyav der.basarılı miyavlama sonrasında delinin biri bidona basıp ses çıkarır bekçi arkasını döner kim var orda? diye sorar öteki deli: bir kedi daha der yazan: kübra nur ekinci.

Uçurumdaki Deli

Köyün birinde bir deli varmış. Her gün bir uçurumun kenarına varıp gün boyu " Seksen dokuz, seksen dokuz, seksen dokuz..." diye sayar dururmuş.Köylüler bu durumu çok merak ederlermiş. bir gün köylülerden biri bu durumu deliye sormaya karar vermiş. Delinin yanına varıp ne yaptığını soracağı anda deli onu uçuruma yuvarlamış ve " doksan, doksan, doksan..." diye saymaya devam etmiş.

Anahtar Bende

Doktorlar hastaları kontrol etmek icin duvara araba çizer.Doktor hadi atlayın araba geldi der.Bütün deliler atlar arabaya,fakat bir deli atlamaz.Doktorlar bu deliyi iyileşmiş sanarlar.Doktor deliye sorar;sen niye binmiyorsun bu arabaya.iştttt anahtar ben de der.

Ağaçta

bir müfettiş akıl hastanesini geziyormuş. Bahçeye gelince delilerin ağaçta asıldığını ama birinin yere yattığını görünce yatana sormuş .
-Neden ağaca çıktılar, demiş. o da :
-Armut sanıyorlar kendilerini, demiş.
Müfettiş :
-sen armut değil misin?, demiş. o da hayır ben olgunlaşıp yere düştüm demiş

Önce Kaçanlar

Akıl hastanesinden iki deliyi bırakıcaklarmış.
Doktorlar kendi aralarında konuşuyorlarmış:
-Bunlara son bir test yapalım da öyle görelim akılları başlarına gelmiş mi gelmemiş mi?
bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar.
Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin bir kavanoz dolusu da canlı hamam böceği dökmüşler.doktor:
Buyrun yiyiniz demiş.
Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış.ötekisi:
Dur önce kaçanları yiyelim,öbürleri nasıl olsa duruyor.

Ben Yabancıyım

İki deli gece yarısı sokak lambasının altında dururken iddialaşırlar. birisi der bu aydır ötekisi inatlaşır hayır bu güneştir der, derken yoldan gecen üçüncü bir şahsa sorarlar. O da "üzgünüm ben bu mahallenin yabancısıyım bilemeyeceğim" der

Kim Deli?

Delinin biri deliler hastenesinin balkonundan asagiya olta sarkitmis.
Bunu goren bashekim kendi kendine:
- Dur sununla bir dalga gecim, demis.
Delinin yanina gitmis ve:
- Evladim sabahtan beri burdasin, soyle bakalim, kac balik tuttun?
Deli:
- Delimisin nesin ya, burda balik ne gezer...

Geri Vites

Temel 0 model BMW cekmis altina ,Dursunun yanina gitmis söyle havali havali
" Dursun nasil buldun arabami,bununla Istanbul -Trabzon arasini 3-4 saatte katederum "
Dursun biraz saskin itiraz edecek olmus
" Temel araba güzel hos ama 3-4 saatte imkansiz demis"
Temel iddiaci tabii demis "denemesi kolay simdi yola cikliyorum 4 saat sonra beni Trabzondaki Hüsnü amcanin bakkalindan ara bak nasil orda olacagim"
Dursun" peki " demis deniyelim ,ve 4 saat sonra Trabzonda Hüsnü amcanin dükkani aramis gercektende telefona Temel cikmis biraz havali ,biraz kibirli sekilde "buna BMW demisler yavas bile geldim sayilir demis ,bak Istanbula 3 saatte dönecegim" telefonu kapatmis yola cikmis
5 gün sonra Istanbula varmis Dursun merak ile telasli sekilde sormus " ula Temel nerde kaldun ? "
Temel sinirli ve Hayal kirikligi icinde
"ula Dursun Gevur su dünyanin parasini aldigi arabaya 5 ileri vites koymusta,geri vites te cimrilik yapmis sadece 1 Geri vites koymus

Sapan Yapacağım

Adamın biri aklını sapanla bozmuş. Nerede bir karış lastik bulsa hemen sapan yapıp evlerin camına taş atıyormuş. Sonunda akıl hastanesine kapatmışlar. Gel zaman git zaman adam bir gün başhekimin odasına gitmiş :

- ben artık akıllandım. beni çıkarın, demiş. Başhekim :

- Peki seni çıkarırsak ne yapacaksın?

- Evleneceğim.

- Evlenince ne yapacaksın?

- Gelini alıp gerdek odasına getireceğim.

- Sonra?

- Önce duvağını sonra gelinliğini çıkaracağım.

Doktor heyecanlanmış :

- Sonra, sonra?

- Sonra sutyenini çıkaracağım.

- Eee, sonra?

- Sonra külotunu çıkaracağım.

Doktor iyice heyecanlanmış artık :

- Anlat, anlat sonra?

- Külotunun lastiğini çıkarıp sapan yapacağım.

Fare Mi Insan Mı?

Adamın biri kendini fare zannettiği icin akıl hastanesine düşmüş. Tedavisi bittikten sonra doktor sormuş. Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi?
Deli :
- Fare olur mu doktor bey ben bir insanim.
Doktor :
- O zaman artık gidebilirsin iyileştin artık.
Deli kapıdan çıkmış ve imdaaaaaat diye bağırarak tekrar içeri girmiş doktor "ne oldu" demiş...
Deli :
- bir kedi gördüm de ondan korktum.
- sen hani artık kendini bir fare zannetmiyordun.
- ben fare olmadığımı biliyorum da kedi nerden bilsin...

Bijonlar

Adamin biri arabasiyla akil hastanesinin onunden gecerken arabanin lastigi patlar ve firlar gider. Adam aracini zorla kontrol eder ve sans eseri zararsizca yolun kenarina ceker.Bagajindan stepne lastigi cikarir fakat onu takmak icin hic bijonu yoktur.Adamcagiz baslar kara kara dusunmeye. Bu sirada akil hastanesinin parmakliklarina bir deli tirmanir ve adama seslenir
"Hist n'apiyorsun orada?"
Adam:
"Ya sorma lastik patladi, yenisini takacagim ama hic bijonum yok"
Deli guler:
"O da dert mi, diger obur tekerleklerden al birer bijon, boylece her tekerde 3 bijonun olur istedigin yere guvenle gidersin"
Adam bu akla hayret eder ve deliye sorar:
"Ya sen bunu nasil dusunebildin be kardesim"
Deli yeniden guler:
"Deliyiz ama aptal degiliz"

Deli Fıkra

Delinin biri tımarhanenin bahçesinde yürürken bakmış başka bir deli ağacın altında oturmuş kahkahalar atıyor. Hemen yanına kosmuş ve sormuş "hey sen niye gülüyorsun öyle?", öbür deli "hiç, ben hep kendi kendime fıkra anlatırım ama bu seferkini hiç duymamıştım".

Deli Ve Futbol

bir gün bir tımarhanede doktorlar delilerin akıllarının yerine gelip gelmediğini öğrenmek icin bir test yapacaklar önce delileri boş bir alana ***ürürler sonrada ortaya büyük bir kaya parçası indirip maç yapın derler bütün deliler kayanın başına toplanır ve başlarlar tekmelemeye tüm delilerin ayağı kan icindedir doktorlardan biri ya bunların hepsi birbirinden deli ve vazgeçmişler tam giderken bir delinin futbol yerine köşede oturduğunu görmüşler ha içlerinden bi akıllı çıktı sonunda ve yanına yanaşmışlar sen nicin oynamıyorsun sorusunu iletmişler DELİ SİNİRLİ Bİ ŞEKİLDE GİDİN BE BAŞIMDAN BÖYLE FUTBOL MU OYNANIR HİÇ KAFA ATMIYORLAR Kİ DEMİŞ

Geri