Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rafları Taşıyor

Akıl hastanesinde 3 deli iyileşmek Üzereymiş ki doktor:
"Gelin bakalım yanıma siz üçünüz." der.
üç deli doktorun yanına gelir ve doktor der ki:
-Bakın şu buzdolabını şurdan şuraya taşıyın sizi taburcu edeceğim.
Deliler tamam deyip işe başlarlar, ve dolabı doktorun dediği yere koyarlar.
Doktor sorar:
-Öbür arkadaşınız nerde? Delilerden biri cevap verir:
-O dolabın icinde rafları taşıyor!

Deliler Otobüsü

Doktorlar akıl hastahanesinin duvarına bir otobüs resmi çizmişler.
- "Hadi otobüse binin"
demişler.
Deliler otobüse binmeye başlamışlar. bir deli binmemiş doktorlar:
- "Neden binmedin?"
diye sormuş:
- "Çok kalabalık taksiyle gidicem"
demiş.

Eve Gönderdim

Delileri uçağa bindirip, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı. ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı. Uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittigini görmek istedi.
Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı. Baktı, en başta bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.

Pilot:
-sen neden bağırmıyorsun? diye sordu.

Adam :
- "ben bunların öğretmeniyim. onlarda benim öğrencilerim. Şimdi teneffüsteler de onun icin ses çıkartmıyorum" diye cevap verdi.

Pilot, çaresiz yerine döndü. bir süre geçti. bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:
- "aman çok güzel!" diye sevindi. "Herhalde kendini öğretmen sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek" diye düşündü.

ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu. Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti. Gidip bakmak istedi. bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok! Dehşetle sordu :

-Ögrencilerin nerede?, diye...

Öğretmen:
- "Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim

Esas Akıl

bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl
belirliyorsunuz?

Doktor:
bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç sey
veriyoruz.
bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl
boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz.

siz NE yapardınız?

Adam:
OOO ! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova
kaşık ve fincandan büyük.

Hayır, der doktor.

Normal bir insan küvetin tıpasını çeker.

Geri Getirdim

Akıl hastanesinde delinin biri başhekimden iki tane şişe ister.
Başhekim şişe yerine,deliye iki tokat atar. Deli kızgın bir şekilde odasına döner.
Ertesi gün deli başhekimin odasına gider. Girer girmez başhekime iki tokat atar.
Ne olduğundan habersiz başhekim:
"Deliye naptığını zannediyorsun" diye çıkışır. Deli de:
"birşey yaptıgım yok efendim,dün verdiğiniz şişeleri getirdim" der.

Fitili Kısa

Deliler hastanesinde bir grup deliyi dışarı çıkarmak isteyen doktorlar bir türlü delileri dışarı çıkaramıyorlarmış.Bu doktorlar içeri çıplak bi doktor atıp ''Bomba var kaçıııın!!!'' diye bağırmışlar.ama kimse dışarı çıkmamış.2. kez çıplak doktor atıp ''Bomba var kaçııın!!!'' diye bağırmışlar.Yine dışarı çıkan yok.Bu seferde içeri hekimi sokmuşlar.ama daha '' bomba var kaçııın'' demeden herkes dışarı fırlamış.ve doktorlar gelip sormuşlar.
- Neden 2 doktor gönderdikte çıkmadınız hekim gönderdik hemen çıktınız?Deliler şöyle cevap vermiş.
- O gönderdiğiniz doktorların fitili uzundu.En son gelen hekimin fitili kısaydı da ondan hemen dışarı çıktık.

İki Deli Şehirde

İki deli hastaneden kaçmışlar o kadar koşmuşlarki şehrin ortasına geldiklerinde nefes nefese kalmışlar. Aksilik ikisininde acil tuvalet ihtiyacı gelmiş, büyük olan ordan geçen genç bir delikanlıya:
- "Afedersiniz burada tuvalet var mı? Arkadaşla çok şıkıştık." Deli olduklarını anlayan genç ilerde cadde ortasında duran çöp varıllerini göstererek:
- "İşte burası tuvalet."
Dalgasını geçer ve gider. bizmkileri hemen çöp varillerinin üzerine çıkarlar. Büyük tuvaletlerini yapmaya başlarlar. Bu arada delileri gören halk seyretmek icin etrafına toplanır. bir kalabalık bir kalabalık büyük deli yanındaki deliye:
- "Ulan iyiki acele etmişiz şu tuvalet sırasına, bak bizi bekliyorlar."

Hastaneden Kaçış

İki deli anlaşmışlar, bir akşam bir barda kafa çekmeye. O gün bir bara gidip saatlerce içmişler, o gün tesadüfya yan masada bir kavga başlamış iki delide alkolün etkisiyle kendilerini kavganın ortasında bulmuşlar. biraz sonra gelen polisler tekme tokat kavga edenleri dışarı çıkarmış. bizimkilerden biri polisten yediği tekmeden dolayı devamlı topallıyormuş, arkadaşına:
- "Yav donumu indirivereyimde şurama bir bak, çok acıyor ne olmuş?"
der. Donunu indirir poposunu arkadaşına gösterir. Poposuna bakan arkadaşı:
- "Abovv len polis öyle sert vurmuş ki popon yukarıdan aşağıya ortadan ikiye ayrılmış

İki Deli Tayland'da

İki deli sex turizminin meşhur olduğu Tayland'a gider. Tayland'a bir kerhanenin yanına gelirler, durdukları yerde iki kapı, kapının biride ücret on dolar ikinci kapıda yirmi dolar yazısını görürler. birinci deli:
- ben birinci kapıya gireceğim, on dolar ucuzmuş
der içeri girer.
Kadın delinin şeyini çıkarır üzerine portakal, ananas koyar başlar yemeye. bizim deli o kadar zevk alır ki:
- Çok şahane bir şey keşke yirmi dolarlık yere girseydim.
bunu duyan ikinci deli:
- Yapma ya o zaman ben yirmi dolarlık yere gireyim
der, içeri dalar.
Kadın delinin şeyini çıkarır üzerine ananas, muz, portakal, limon, ceviz koyar ve başlar yemeye. bir dakika sonra deli bağıra bağıra dışarı çıkar, dışarda bekleyen deli:
- Ne oldu lan?
- Ne olsun lan kadın şeyimi öyle bir süsledi ki dayanamadım kendim ısırdım.

Elazığ Da
Türkiyede 3 Akıl hastanesi var, Bakırköy-Manisa ve Elazığ da.
Elazığ akıl hastanesinin Dış kapısını açık bırakmışlar ve 50 hasta kaçmış. Baş hekim doktorları toplamış , kaçan hastaları nasıl buluruz diye düşünmeye başlamışlar. Doktorlardan biri Hastabakıcıyı çağırmış ' al şu ipi deyip (50 metre uzunluğundaki ipi vermiş) git sokaklarda ipin ucundan tutup ÇUF,ÇUF tren gidiyor haydi vagonlara de , Kaçan hastalar ipe tutunur gelirler' demiş.

Hasta Bakıcı 2 saat sonra gelmiş başhekime tamam efendim hastaları dediğiniz gibi getirdim der.
Başhekim pencereden bakmış 250-300 kişi var bahçede; Yahu bizim 50 hasta vardı burda 300 kişi var , deyince!
Hasta bakıcı- Efendim ip kısa geldi daha çok gelecek vardı, onlar öbür treni bekliyor. demiş

Araban Var Derdin Var
İki deli, yolda giderken bir direksiyon bulunca çok sevindiler.
O sevinçle 'saatte 160'la' uzunca bir süre yol aldıktan sonra benzincinin önünde durdular.
'Arabayı süren':
- Onbin liralık, dedi, süper olsun.

benzinci ikisini de tepeden tırnağa süzdükten sonra:
- Gidin işinize be! diye bağırdı, sizin civatalarınız gevşek!
İkincisi, 'araba kullanana' döndü:
- Gördün mü! Araba masraf kapısı açtı bile

Otobüs Testi
bir gün doktorun bir tanesi iyileşmiş olan delileri salmaya karar verir. Duvara bir otobüs resmi yaptırtır ve -'Hadi binin de gidelim' der.

ir tanesi dışında hepsi binmeye çalışır. Doktor o bir tanenin yanına giderek; -'Aferin oğlum, sen niye binmedin otobüse' diye sorar.

Deli gayet sakin -'Görmüyor musun çok kalabalık, ben taksiyle giderim...'

5 Şişe Kola
Akıl hastanesinde bir gün bir hasta bakıcıyı yanına çağırır. 'Bana çabuk 5 şişe kola getir' der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve 'al işte kolalarını' der.

Aradan zaman geçtikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine çağırır. Bu sefer hasta bakıcıyı tokatlar.'Bakıcı ne oluyor?' der. Hasta cevap verir. 'Şişeleri getirdim abi'.

Delidir Ne Yapsa
İki deli hastaneden kaçmaya karar verirler gece olunca planı yapıp kaçarlar ve ertesi gün hastaneye tekrar dönerler arkadaşları sorar neden kaçtınızda tekrar geldiniz?

Deliler cevap verir bugün provasını yaptık yarın kaçacağız derler...:))

Zeytin Testi
Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında 'Şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi' demişler. bunun üzerine iki deliyi bir masa basına çağırmışlar.

Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve 'Buyrun beyler, yiyiniz.' demişler.Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, ötekisi araya girmiş, 'Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!'

Kendini Fare Zanneden Hasta
kendisini fare zannettiği icin ailesi tarafından bir akıl hastanesine yatırılan adam, birkaç yıllık bir tedavinin ardından; iyice kendine gelmiş. Doktorlar, artık taburcu etmeyi düşündükleri hasta ile son bir görüşme yaparak,iyileştiğinden emin olmak istemişler. Adama sormuşlar:
-'Söyle bakalım; sen insan mısın, fare misin?' Adam gülümsemiş:

-'Doktor bey, o günleri geride bıraktım. Elbette ki ben bir insanım.' Doktorlar, içleri rahatlayarak:
-'Tamam o zaman, artık burada kalmana gerek kalmadı', demişler ve çıkış belgelerini uzatmışlar. birkaç dakika sonra, gruptaki doktorlardan biri bahçeye çıktığında, adamı bir ağacın arkasına saklanır halde görmüş.
-'N'oldu yahu? Sıkılmadın mı buradan, çıksana, git özgürlüğün tadını çıkar!'
-'İyi de doktor bey, orada bir kedi var!'
-'Eee, ne olmuş kedi varsa; hani sen artık bir fare olmadığını biliyordun?'
-'Ya doktor bey, ben fare olmadığımı biliyorum da; kedi benim fare olmadığımı nereden bilecek?

Karıştırmadın
İki deli havuzun başında oturuyorlarmış.biri kalkıp havuza şeker atmış.Havuzdan bir yudum almış ve tükürmüş.Arkadaşına:

-Havuza şeker attım ama tatlı olmadı.. Arkadaşı:
-Karıştırmadınki salak!

Aritmatik Deli
Delinin biri yolun kenarındaki uçurumda durmuş aşağıya bakarak '13, 13, 13....' diye söyleniyormuş. Oradan geçen biri, delinin ne yaptığını merak etmiş, yanaşarak ' ne yapı....'

diyemeden deli onu birden uçurumdan aşağıya atıvermiş ve devam etmiş '14, 14, 14......'

Fare Misin ?
Adamin biri kendini fare zannettigi icin akil hastenesine düsmüs.Tedavisi bittikten sonra doktor sormus.
-"Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi?"
-"Fare olur mu doktor bey ben bir insanim."
-"O zaman artik gidebilirsin iyilestin artik" demis.Deli kapidan çikmis ve imdaaaaaat diye bagirarak tekrar içeri girmis doktor ne oldu demis... Deli :
-"bir kedi gördüm de ondan korktum demis." Doktor :
-"sen hani sen artik kendini bir fare zannetmiyordun"demis.Delide:
-"ben fare olmadigimi biliyorum da kedi nerden bilsin demis..."

Elim Sende
Delının bırı sokakta dolaşırken adamın bırıne usulca yaklasır,adam korkarak kaçar oda arkasından.Sonunda kacacak yer kalmaz,adam:
-"Lütfen oldurme" dıye inlerken delı yaklaşır, adam korkudan bayılmak uzeredir,deli gelir dokunur ve:
-"Elim sende sen yakala" der.

Geri