Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Soru

Öğretmen öğrencilere söyler
_ size bir soru sorucam der.
ayşeyi kaldırır.
_Tavuğun kaç tüyü vardır?
ayşe:
_ 1993 öğretmenim der
Öğretmen:
_ Nerden bildin?Diye sorunca da
_ Hani bir soru sorucaktınız der.

Ortak Mal

Dul ve bir cocugu olan erkekle dul ve bir cocugu olan kadın evlenmiş ve bir cocukları olmus neyse bir gun keratalar kavgaya tutusmus.kadın bagırmış bey bey koş koş bizim cocuklar kavgaya tutuştular demiş adamda kimle kim kavga ediyor demiş kadın da
seninkiyle benimki bir olmuşlar bizim kini dovuyorlar demiş.

Oyun Biter

İş adamı tıraş olurken bir yandan da berberiyle sohbet etmektedir.
Derken, kapının önünden ağır ağır geçmekte olan paspal bir çocuk
görürler. Berber, iş ad*****n kulağına fısıldar;
-"Bu çocuk var ya,dünyanın en aptal çocuklarından biridir! Bak; dikkat et şimdi..."
Berber çocuğa seslenir:
-"Ali, buraya gel!". bunun üzerine çocuk sakince dükkana girer ve yüzündeki aptalca sırıtmayla berberi selamlar. Berber işad*****n kulağına sessizce, "bak şimdi" diye fısıldar ve bir elinde beş yüz bin, diğer elinde beş milyonluk bir
banknot olduğu halde çocuğa sorar:
-"Hangisini istiyorsan alabilirsin?"
Çocuk dalgın dalgın bir beş yüz bine bir de beş milyona bakar ve sonunda beş yüz binlik banknotu hızlıca çekerek berberin elinden alır.
Berber işadamına döner ve gülerek:
-"Gördün mü? Sana söylemiştim." der.Tıraş bitince işadamı sokağa çıkar ve az ileride kendi kendine oynayan Ali'yi görür. Yanına giderek, neden beş milyonluk değil de, beş yüz binlik banknotu aldığını sorar.Çocuk hiç de aptalca olmayan bir sırıtmayla yanıt verir :
-Eğer beş milyonluğu alırsam oyun biter!"

Politika

Orta okul oğrencisi kahramanımız, babasının omuzuna dokunarak, sorar:
-Baba, okulda ders verdiler, "plitika nedir", anlatmamız lazım. Nedir politika?

Baba oğlunun yaşına uygun bir formül bulur:

-Bak yavrum, şimdi şu kelimeleri iyice aklında tut.. ben ücretli calışıyorum, buna KAPİTALİZİM diyoruz. Parayı nasıl yöneteceğimize annen karar veriyor, ona HÜKÜMET de. hepimiz aslında senin icin cabalıyoruz, sen HALK'sın. Bebek kardeşine bakan dadın, İŞCİ SINIFI. Kardeşini de GELECEK diye düşün. Şimdi bunları böyle ezberle, yarın kahvaltıda sana politikayı anlatırım.

Oğlan bunları ezberler, akşam olur, her kez yatar. Gece bizimki, kardeşi küçük bebeğin ağlamasıyla uyanır. Gider bebeğin odasına bebek altını kirletmiş ağlamaktadır. Annesinin odasına girer, annesi derin bir uyku cekmektedir, uyanamaz. Dadısının odasına gider, bir bakar ki, babası dadısını beceriyor, "bebek ağlıyor" demesine hic aldırıs eden bir halleri yok. bizimkisi arkasını döner, ve isyan ede ede yatar.

Ertesi sabah kahvaltıda babasına şöyle der:

-Baba ben politika neymiş cözdüm.
-söyle neymiş bakalim yavrum? Diye sorar babası..
-HÜKÜMET uyurken, KAPİTALİZİM İŞCİ SINIFINI s*kiyor, HALK isyanlarda ve kimsenin umrunda değil ve geleceğimiz böylece bok icinde..

Çocuk Kimde Kalacak

Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
-"Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
-"Karınızı duydunuz. bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
-"Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
-"Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..."

Duvar

Baba ve oğul birlikte yasarlarmiş.cocuk cok temmellmis.bu evdede yalan söyledinmi sallanan bir duvar varmis.karne gününe bir hafta kala baba oğluna oğlum karnen nasil der ogul hepsi bes der bunun üzerine duvar sallanir ve baba şöyle der utan ulan utan ben senin zamanin da okul birincisiydim hep onur belgesisi getirirdim derdemez duvar babanin üstüne yikilır.

Su Getir

bir gün bir adamın 3 tane oglu varmıs en büyük ogul ortancı ogul en ufak ogul babası en büyük olana demis oglum bana bır bardak su getır demıs en buyukte ortancıya demıs babama bır bardak su getır ortancı da en ufagına demis babama bir bardak su getirr en ufak hemen atlamıss baba bunlardan sana hayır yok kalk kendi suyunu kendin ic bir bardakta bana getir.

Aklım Başıma Gelsin

Küçük cem bi gün abisinin arabasın da oturuyormuş bir de bakmış abisiyle kız arkadaşı geliyor hemen saklanmış arka koltuğa.abisi arabayı bir tepeye çıkarmış ve kız arkadaşına -sevgilim benimle evlenirmisin demiş.sevgiliside-hayır cevabını verince abiside-o zaman in arabadan aşağıya kadar yürüde aklın başına gelsin demiş.ertesi gün cem kız arkadaşını bisikletiyle aynı tepeye çıkarmış ve sormuş -sevgilim biz büyüğünce benimle evlenirmisin
-evet
-hadi ya tamam sen bu bisikleti al aşağı in ben yürüyimde aklım başıma gelsin.

Atatürk

Baba çocuguna :
-Oğlum Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi...
demis.
Çocuk babasına :
-senin yasindayken de Cumhurbaşkanı idi...

gaksi Şöförü

Çocuğun biri önüne gelene laf sokuyormuş annesi ve babası çocuğu terbiye etmesi icin babannesinin yanına taksiyle köye yollamış taksici çocuğa başlamış soru sormaya
__ senin baban avukat olsa sen ne olurdun ?
cocuk cevap vermiş :
__ avukat çocuğu olurdum.
taksici yine sormuş :
__ senin baban doktor olursa ne olurdun ?
__ doktor çocuğu...
taksici çocuğu saf zannedip sormuş
__ ANNEN ..... BABAN .... OLURSA sen ne olurdun ? demiş.
çocuk gülümseyerek

senİN GİBİ TAKSİ ŞOFÖRİ OLURDUM

Elma

bir gün bir adam yolda gezerken bir çocuk görmüş, onu yanına çağırıp sormuş:
-Allah`ın nerede olduğunu söyle sana bir elma vereyim.Çocuk cevap vermiş,
-sen bana Allah`ın nerede olmadığını söyle ben sana bin elma vereyim...

Babana Iş Öğretme

Baba bir tamirat isi ile ugrasmaktadir.

- baba ya o öyle olur mu. alttan ittireceksin.
- hsss
- ya baba birak allahaskina, o tornavidayla olmaz o, sununla yapsana.
- (dayanamaz isi birakir) bak oğlum bigün dedenin dükkandayım. saat tamir ediyor rahmetli. ben de omuzundan bakiyorum. dedim ki "baba sunu söyle yap, bunu böyle yap", deden elindeki isi birakti, bana döndü, anlatmaya basladi:

birgün devenin biri coskun akan bir irmagin kenarina gelmis, maksadı karsiya geçmek. suya girmis, yürümeye baslamis.biraz açilinca akintidan ayaklari yerden kesilir gibi olmus. o esnada korkudan yapivermis.

deve bakmis ki boku suda batip çikiyor, girdaplara gire çika, döne döne uzaklasiyor, icinden geçirmis.

"ise bak yahu, siçtigim bok bana yüzme ögretiyor."

Nasıl Girdi Nasıl Çıkacak

bizim afacanin yaramazlikta ustune yoktur
bir gun ailesi ile birlikte ,misafirlige giderler
bir ara sohbet esnasinda bizim afacan bir soru sorar
teyzecigim ,neden cok cikolata ve seker yiyorsun
teyzesi sorar ne oldu ki?
baksana cok sismanlamissin der ve ilave eder
annem bana cikolata ve seker yeme , sonra cok sisman olursun diyor
teyzesininde karni burnundadir bu arada
soyle karnini bir sivazlayarak derki
alicigim bu sismanliktan degil der
ali iyice meraklanmistir
peki neden de
teyzeside
bu sismanliktan deyil ,burada bebek var der
bizim afacan bir sey anlamamistir
soyle bir duraklamadan sonra
teyzecigim, bu bebek oraya nasil girdi, nasil cikacak:))

Yaramaz Çocuk

Yaramaz bir çocuk varmış.öğretmeni bir soru soracakmış doğru biline 6 tane gofret verecekmiş.bunu duyan çocuk sevinmiş.öğretmen:5 tavuğm var birini kaybettim kaç tavuğum kaldı?diye sormuş yaramaz çocuk hemen parmak kldırmış.ve 4 demiş öğretmen nerden biliyosun demiş.cocuk öğretmenim ben gofreti severim 6tana vereceğiniz icin bildim demiş.

Bura Bolu Bura Çorum
bir gün bir babanın 20 yaşındaki oğlu boluya gitmek istiyomuş babasına söyleyip boluya gitmek istiyomuş ve oğlu boluya gitmişve gitiği zaman oğlunun parası bitmiş babasını hemen aramış babasını babasına demişki
BABA BURA BOLU KIZLAR DOLU PARABİTİ DEMİŞ BABASI HEMEN GÖNDERMİŞ?

ondan sonra oğlu kızlarla parayı gene harcamış?Oğlununda parası bitmiş?;?
babasını oğlu gene armaş babasına demişki??
BABA BURA BOLU KIZLAAR DOLU PARA BİTTİ PARAGÖNDER DEMİŞ ??
BABASI GENE GÖNDERMİŞ ;?;?
oğlu gene parayı bitirmiş gene babasını armaş;?=?
BABA BURA BOLU KIZLAR DOLU PARA BİTTİ PARA GÖNDER DEMİŞ
BABASIDA SİNİRLENMİŞ DEMİŞKİ????*BABASI (OLUM BURA ÇORUM benSANA KORUM DEMİŞ)?????

Biyoloji Sınavı
Biyoloji dersinden yapılacak sınav icin sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar.
Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, 'Bu mikroskaplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak'

Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış.
Hoca arkasından seslenmiş 'Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?'
Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış' Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu

Karne
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. 'Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş...' diye düşünür ve oğluna seslenir:
-'Getir bakayım şu karneyi!'

-'Al baba...'
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-'bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!'
-'Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum...

Seninle Birlikte

Deli duvara oturmuş.Elindeki oltanın ucu sokağa sarkmış....
Yoldan geçen soruyor;
Orada balık mı tutuyorsun sen?
Hayır alık tutuyorum.
Tutabildin mi bari ?
çook ... seninle 23 oldu !

Kim Akıllı

bir tümarhanede 10 deli varmış doktor bir gün hepsini bir sahaya ***ürmüş demişki bakalım hanginiz akıllı oldunuz sahaya topyerine taş koymuş onlardaoynamışlar başlarını kırmışlar sonda bir çocuk kalmış doktor demişki neden oynamıyon çocukta demişki biri bana orta atmıyorki bende kafa vurup gola atayım doktor demişki ben sana atayım çocuk demiş çocukta akıllanmış o taşın yerine takma bir taş takması koymuş doktorda sanmışki o takma taş asil taştır.doktor çocuğa atmış çocuğa bişey olmamış ve dokttor demişki sen bana at çocuk ta aklını kullanmış asil taşı atmış doktora doktorun kafası yaralandı çocuğa demişki sen benden daha akıllanmışsın ben senden daha akılsızlanmışım.

Kuruması Için

Jim ile Mary akil hastanesinde iki hastadir. birgun hastanenin yuzme havuzunun etrafinda dolasirken Jim aniden suya atlayip en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardindan atlar ve dibe kadar yuzup Jim'i kurtarir. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranisi hastanede olay olur. Bunu duyan bashekim de Mary'nin artik iyilestigini dusunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. Islemler yapilir, belgeler cikartilir, Bashekim ayni gun Mary'nin yanina gider:
- Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. iyi haberim, yaptigin kahramanca davranistan oturu anladik ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardigin hasta, Jim, intihar etmis. Az once odasinin banyosunda kendisini asmis bulundu.
Mary gayet sakin yanit verir:
- O intihar falan etmedi ki. ben onu astim kurusun diye.

Geri