Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deli Adam

bi tane deli varmıs bu delininbi tane evi varmıs ama nedense evinden dısarı cıkmazmıis bi aakıllı sdelinin penceresine gidip sormu ya huuu deli adam sen hic evinden dısarı cıkmazsın deli adam iiiyide abi cıkamıyomki akılı niye kapı yok pencerede demir parmaklıklkarla kaplı iste kapı burdaya osahte kapı adammmm hahahhahaha

Damızlık Boğa

Öğretmen sınıfa geç gelen öğreciye sordu :

- Neden geç geldin oğlum ?

- bizim ineği damızlık boğaya ***ürdüm hocam. Öğretmen biraz kızararak :

- O işi baban yapamazmıydı?

Çocuk bu soruya gülerek :

- Belki yapabilirdi hocam ama bizim inek boğalardan daha çok hoşlanıyor.

Daha Çok Pasta İstiyor

Çocuk, okuldan bir gözü şiş olarak dönünce, annesi telaşlandı :
-Oğlum ne oldu gözüne? Düştün mü yoksa?
-Hayır düşmedim.Arkadaşım Hakan`la dövüştük.ben de yarın onun gözünü şişireceğim!
Annesi yatıştırmaya çalıştı :
-Sakın ha! Dövüşmek iyi birşey değil.ben sana yarın pasta çörek vereyim.Arkadaşına da ver, barışın.Güzel güzel oynayın olmaz mı?
-Olur anneciğim, barışırız.
Ertesi gün, çocuk öteki gözü de şişmiş olarak döndü. Annesi merakla sordu:
-Yine ne oldu?
-Arkadaşım yaptı, daha çok pasta, çörek istiyor!

Bebeğim Olurmu ?

Kucuk kiz sinifta Fen Bilgisi dersinde birden parmak kaldiriverdi: "Ogretmenim ben bisey sormak istiyorum!!" "Evet seni dinliyoruz..?" "benim anneannemin bebegi olur mu???" Ogretmen tabi cok sasirmis ama "anneanneler bebek yapmak icin biraz yaslidirlar" diye gülumsemis.. bizim bidik yine sormus: "Peki annemin bebegi olur mu??" Ogretmen cevaplamis: "Annelerin bebegi olur ama yaslari ilerledikce bebekleri olma ihtimali de azalir" Derken kucuk kiz "Peki ogretmenim.."demis.. "ya benim bebegim olurmu??" Ogretmen gulmus: "Canim senin yasin daha cok kucuk, olur mu oyle sey??" bunun uzerine arka siralardan erkek cocuklardan biri bagirmis: "BAAAAAK!!! ben SANA BiseY OLMAZ DEMEMIS MIYDIM".

Barbie Boşandı

Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer.
- Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar.
Satici
- Hangisi beyim ? ve devam eder :
- Barbie spora gidiyor 19.95 usd
- Barbie alisverisde 19.95 usd
- Barbie discoda 19.95 usd
- Barbie plajda 19.95 usd
- Barbie bosandi 265 usd
Adam sasirir.
-Neden hepsi 19.95 de bosanmis olan 265 usd ?
Satici cevaplar :
- Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz.

Banada Getir

bır gun bı adamın 3 oglu varmıs en büyük ortancı en ufak babası en büyük olana bana bı bardak su getır demıs buyuk olanda ortancıya babam bı bardak su ıstıyo gıt getır demıs ortancıda en ufaga babam bı bardak su ıstıyo gıt getır demıs oglanda babasına demıs kı

BABA BUNLARDAN SANA HayIR YOK KALK kendi SUYUNU kendiN İC BİR BARDAKTA BANA GETIR

ayşe Balkonda

Kari-koca tatil gunu evde televizyon seyretmekten sıkılmış, yatak odasina gecmeye karar vermisler.... ama ne mumkun.....7 yasindaki oglan evde.....
Oglum, hadi biraz sokaga cik, gez, oyna! Ihhhhh. Israr faydasiz. Afacanin sokakta gozu yok.
- Oyleyse, diyor baba, annenle ben odamiza gecelim, sen de balkona. Etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et !
Oglan biraz miziklanmakla birlikte caresiz balkona geciyor. bizimkiler de yataga.
ve afacan canli yayina basliyor:
- Su an bizim sitenin otoparkina yabanci bir arac park etti. Simdi de aygaz arabasi sokaga giris yapti. Yasli bir kadin markete giriyor......
Kisa bir sessizlik...ve rapora devam:
- Yan komsumuz Ahmet Bey amcayla karisi Necla teyze yatak odasinda sevisiyorlar. Yataktakiler sok vaziyette.
Baba sesleniyor:
- Oglum, nereden cikardin simdi bunu ?
- Hicc. Kucuk kizlari ayse balkonda dikiliyor da.

Avucunu Yalarsın

bir gün çocuk basından para alması icin kahveye babasının yanına gitmiş.
babası oğlum bugün maaşımı aldım demiş.
cocuk babasına
elini aç demiş baş parmağınla işaret parmağını üst üste koy demiş ve birbirinin üzerinde sürüt demiş.
babası paramı istiyon demiş.
evet demiş.
o zaman elini aç yala bakim oğlum yala...
demiş.

4 Cümle

bir çocuğa öğretmeni bana 4 tane cümle yaz demiş.
Çocuk babasının yanına gitmiş babasına baba bana bir cümle yaz demiş baba:git başımdan eşaleşek demiş.Çocuk bu sefer annesinin yanına gitmiş anne bana bir cümle söyle demiş anne:hadi yatağa gidelim yemek bitti şekerim demiş.Çocuk bu sefer ablasının yanına gitmiş abla bana bir cümle söyle demiş abla:bugün görüşemem çünkü randevum var demiş.Sonra çocuk bebek kardeşinin yanına gitmiş bebek bana bir cümle söyle demiş bebek:pili bitti pili bitti demiş.Sonra çocuk öğretmenine cümleleleri söylemiş öğretmeni söyle cümlelelerini demiş çocuk git başımdan eşaleşek demiş 2yi oku demiş yatağa gidelim yemek bitti şekerim demiş öğretmen hadi müdüre gidelim demiş çocuk bugün gelemem randevum var demiş sonra müdüre gitmişler müdür bayılınca çocuk pili bitti pili bitti demiş.

4 Dua

ÖGRETMEN ÖGRENCİYE SORAR:

ÇOCUGUM KAÇ TANE DUA BİLİYOSUN?

ÖĞRENCİ CEVAP veRİR :

4 TANE ÖĞRETMENİN.

HANGİLERİ ÇOCUGUM?

ÖĞRENCİ:

3 KULFALLAH 1 ELHAM.

İmza

İmza
-Babacım, karanlıkta yazı yazabilir misin?
-Sanırım. Ne yazmamı istersin?
-Karneme adını yazıp imza atar mısın!

Eski Kanun

-Çocuklar biliyormusunuz? dünya üzerinde, yer
çekimi kanunu sayesinde duruyoruz.
-peki öğretmenim, bu kanun kabul edilmeden
önce nasıl duruyorduk?

Baba Yüreği

birgün minik emre babasına merak edip sorar:
"baba ben nasıl oldum?"
babası "biz senin olman icin yatağın altına şeker serptik . ertesi sabah bir baktık ki sen ordasın"
bunu duyan çocuk yatmadan önce yatağının altına şeker döker ,sabah kalktığında hemen yatağın altına bakar bide ne görsün birsürü karınca doludur.bunu görünce" ah ulan sizi şimdi öldürürdüm ama baba yüreği işte kıyamaz

Kekeme Ile Arkadaşı

KEKEME İLE ARKADAŞI YOLDA GİDİYORMUŞ.KEKEME"GÖ...GÖ...GÖRDÜN MÜ?"DEMİŞ.ARKADAŞI"NEYİ?"DEMİŞ.KEKEME"FI...FI.FISTIK Gİ...GİBİ A... AAAA...ARABA."DEMİŞ.SONRA ARKADAŞI BAKANA KADAR ARABA VİRAJI DÖNMÜŞ.SONRA KEKEME"GÖ GÖ GÖ GÖRDÜN MÜ?"DEMİŞ.ARKADAŞI KIZGIN 1 ŞEKİLDE"GÖRDÜM LAN!GÖRDÜMMMM!"DEMİŞ.KEKEME DE KIZARAK"GÖRDÜYsen NİYE BO..BO..BOKA BASTIN
."DEMİŞ

3 Çocuk

Sıcak bir yaz günü 3 çocuk kantine gitmişler.satıcı birinci çocuğa ne istediğini sormuş.çocuk bir lokum istemiş.dolayısıyla hava çok sıcak olduğu icin satıcı lokumları kaldırmış.çok sinirlenip lokumları indirmiş.çocuğa lokumunu verdikten sonra lokumları yukarı kaldırmış.ikinci çocuğa ne istediğini sormuş.bu çocukta bir lokum isteyince adam çılgına dönmüş.tekrar aynı şeyleri yaptıktan sonra lokumları kaldırmadan önce üçüncü çocuğa sormuş.çocuğum sende mi bir lokum istiyorsun diye.çocuk hayır demiş.admdada rahatlıkla lokumları kaldırmış.sonra çocuğa sormuş oğlum peki sen ne istiyorsun.çocuk:ben iki lokum istiyorum.

Kendini Zeki Sanan Adam

bir grup insan uçakta yolculuk ediyormuş pilot gelip uçak düşüyor demiş ama uçakta bir paraşüt eksikmiş adamın biri ben fransanın başkanıyım yaşamalıyım deyip paraşütün birini alıp atlamış başka bir adam o fransanın başkanıysa bende amerikanın başkanıyım deyip o da atlamış adamın biride ben dünyanın en zeki insanıyım demiş o da atlamış ve uçakta en son sadece bir yaşlı bir de genç adam kalmış yaşlı adam oğlum benim ayağımın biri çukurda sen atla demiş genç oğlan amca ikimizde kurtulacağız demiş yaşlı adamda nasıl olacak bu demiş genç çocukta hani o ben dünyanın en zeki insanıyım diyerek atlayan adam vardıya o benim sırt çantamı alıp atladı demiş.

Hamile Ve Çocuk

Çocuğun biri parkta oturan hamile bir kadına sorar:
-çocuğunuzu seviyor musunuz?
Kadın cevap verir:
-tabiki hem de herşeyden çok.
Bu sefer çocuk sinirlenerek:
-Madem çok seviyorsunuz neden onu yediniz...

3 Zenci

1 gün 3 zenci yolda lamba bulmuşlar ve okşamışlar.İçinden 1 tane cin çıkmış ''üçünüze birer tane hak veriyorum dileyin benden ne dilerseniz''demiş.birinci zenci ''beni beyaz yap''demiş.İkinci zenci ''beni beyaz yap''demiş.Üçüncü zenci de ''ben tek kaldım ikisini de siyah yap demiş.

Rekabet

İki bacaksız karşı karşıya geçmiş,kimin babası kimi döver,onu tartışıyorlarmış.
bir tanesi bağırmış:
-"bir kere benim babam senin babandan daha iyidir!"
Diğeri altta kalır mı, o da bağırmış:
-"benim annem de senin annenden daha iyidir!"
Bunu duyunca bizimkisi duraklamış:
-"Hmmm... Sanırım haklısın. Çünkü benim babam da aynı şeyi söylemişti."

Babam Kızıyor

Ali okula yeni başlamıştı,
Öretmen gelenlerin ve babalarının isimlerini
soruyordu.Sıra Aliye gelmişti.

İsmin ne?
_Ali
_babanın ismine?
_baba
_evladım babanın başka ismi yokmu?
_öğretmenim üç kardeşim var. hepimiz baba diyoruz:ama başkaları Ahmetdiyor.
_Ahmet desene:

_Ahmet deyince babam kızıyor öğretmenim.

Geri