Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya Arı Varsa
Tarzanla Ceyn, birgün ormanda gezerken, Tarzan bir ağacın üstünde bir oyuk görmüş. Hemen *ikini çıkartmış ve deliğe sokmuş. Ceyn "Dur Tarzan, ne yapıyorsun. Bak, öyle olmaz. ben yere yatacağım, sen benim deliğe sokacaksın" demiş. Ceyn yere yatmış, deliğini göstermiş. Tarzan bakmış ve hemen ayağının topuğuyla tekmeyi çakmış. Ceyn şaşırmış ve sancılar icinde kıvranmış ve vurmasının sebebini sormuş. Tarzan cevap vermiş:
-Ya icinde arı varsa!..

Vazelin
Adamin biri motosiklet almis.Satici adama bir kutu vazelin hediye ederek yagmurlu havalarda bunu metallere sur pas yapmaz demis ve adam motorunu göstermek üzere kiz arkadasina gitmis.Neyse aksama dogru kiz gel senibize ***ürüp ailemle tanistirayim hemde aksam yemegi yeriz.. demis ve bir hatirlatmada bulunmus
-"Yalniz dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konusmaz.Konusan bulasiklari yikar"..
Adam 4 kisinin bulasigindan ne olacak diye düsünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dag tas her yer bulasik.Ulan bir konusursak yandik demis.Yemek yerken aklina ulan ben simdi bu kizin elini tutsam kimse bir sey diyemez" fikri gelmis.Kizin elini tutmus kimseden çit yok."bir de öpeyim demis"
Öpmüs gene çit yok."ulan ben bunu becereyim demis" herkesin gözü önünde becermis ama gene çit yok.Adam iyice piskinlige vurup yahu bunun anasi da güzelmis deyip onuda becermis..
Gene çit yok.tam bu sirada disarda gök gürleyip yagmur yagmaya baslamis.bizimki motoru paslanmasin diye aldigi vazelini cebinden çikardigi anda kizin babasi bagirarak ayaga firlamis.

"Tamam tamam koy onu yerine bulasiklari ben yikarim"

Aziz Peter
iki adam ölür ve cennetin kapisina gelirler. Cennetin kapisinda Aziz Peter beklemektedir. Aziz Peter ilk adama sorar:
- Hayattayken ne is yapardin?
- ben rahiptim, ömrümü Tanriya verdim, karima sadiktim, her gün dua ettim, insanlara yardim ettim, çocuklari sevdim, der.
- Çok iyi, der Aziz Peter, al sana cennetin gümüs anahtari.
Ikinci adama sorar:
- Hayattayken ne is yapardin?
- New Yorkta taksi soförüydüm, der adam. Çok iyi, al sana cennetin altin anahtari.
Rahip bunu görünce öfkelenir.
- Aziz Peter, nasil olur bu? ben ömrümü Tanri ya adamis bir insanim, bana gümüs anahtari bu taksi soförüne de altin anahtari uygun gorüyorsunuz?
Aziz Peter gülerek:
- Oglum, der. sen vaaz verirken herkes uyuyordu, bu adam araba kullanirken herkes dua ediyordu.

Vay Anasını Bee
Adamin biri bara girmis, barmene :
-"Bana bir bira ver.. Peh! ne sofördü be" derken sandalyeye oturmus.
Barmen birayi vermis. bizimkisi
-"Saol. Peh! ne sofördü be" demis.
Barmenin bu laflar ilgisini çekmis.
-"Hayrola bilader ne derdin var?"
Adamla konusmaya baslamislar. bizimki baslamis hikayesini anlatmaya:
-"Geçenlerde otostop çekiyodum, bir kamyon geldi neyse bindik, dag, tepe, viraj, bayir geçiyoruz. Soför bir türlü ayagini gazdan çekmiyor. Dikkatimi çekti, çok keskin bir viraj gördüm. Bu viraji da ayagini gazdan çekmeden geç, gel agzima siç!.." dedim
Bu arada barmen atlamis
-"Eeee sonra??"

-"Vay anasını bea! ne sofördü be!.

Vasiyet
Cimri bir kişi ölümü yaklaşınca oğullarını yanına çağırır. Üç oğluna da vasiyette bulunur. ben ölünce hepinizin mezarıma tek tek birer milyar koymanızı istiyorum der. Adam öldükten sonra sırayla 1. ve 2. oğlu mezara gider ve birer milyar parayı mezara koyarlar daha sonra babası gibi parayı seven 3. oğlu da mezara gider ve mezardaki paraları alır yerine babası adına bir 3 milyarlık çek koyar...

Valide
Padişah vezirini çağırmış,Bana öyle bişey yap ki özrün kabahatinden büyük olsun demiş.Aradan bir kaç gün geçmiş vezir ile padişah merdivenlerden aşağı iniyorlarmış. vezir padişaha parmak atmış ve Padişahın gözleri faltaşı gibi açılmış hiddetle vezire dönmüş
vezir:

-Pardon padişahım sizi Valide Sultan sandım demiş

Üç Bira
bir İrlandalı, İrlanda da bara gitmiş üç bira istemiş. Barmen biraları vermiş. İrlandalı sırayla her birinden birer yudum içmiş ve bu şekilde biraları bitirmiş. Barmen dayanamamış sormuş; "Kardeşim niye üç birayı bir anda istiyorsun, bir tane söyle bitir diğerlerini sonra iste" İrlandalı: "biz üç kardeşiz, ben İrlanda da, diğerimiz İngiltere diğerimiz Amerika da, aramızda kararlaştırdık her bara gittiğimizde üç bira istiyoruz ve hepimiz icin bir yudum içiyoruz, berabermişiz gibi oluyor" demiş. Bu barmenin çok hoşuna gitmiş ve böyle bir kaç ay geçmiş. bir gün İrlandalı bara girdiğinde barmen tam üç bira verecekken İrlandalı ikide durmasını söylemiş. Barmen donmuş kalmış, İrlandalı bir köşeye gitmiş sessizce biralarını içmiş tam çıkacak barmen bunu durdurmuş: "Kaybın icin çok üzgünüm demiş" İrlandalı:"niye" Barmen:"Bugün sadece iki bira istedin kardeşlerinden birini kaybettin herhalde" İrlandalı "Ha yok canım nerden çıkarıyorsun ben sadece alkolü bıraktım"

Uzun Bacaklı
Adam bara gitmis tam arkasinda bir devekusu..
- "bir bira..!" demis adam..
- "ben de..!" demis devekusu.
Barmen servisi yapmis..
- "Hesap üç dolar kirkiki!" demis..
Adam elini cebine sokmus bir avuç para çikarip bara koymus. Saymis barmen.. Kurusu kurusuna 3 dolar 42!..
Ertesi gün
- "Viski!" demis adam.
- "ben de!" demis, devekusu.
- "Yedi dolar ondört!" demis Barmen..
Yine elini cebine atmis adam.. Pat!. Çikartmis parayi. tami tamina 7 dolar 14.. Günlerce devam etmis bara gelisler.. Içki.. aynisi devekusuna.. aynen cepten para..
Merak etmis barmen sonunda..
- "Kuzum nedir bunlar..
Parayi saymadan tami tamina çikariyorsun cebinden.."
- "ben sihirli bir lamba buldum" demis adam..
- "Ne alirsam.. bir bardak su veya bir Rolls Royce cebimde kurusu kurusuna parasini buluyorum..!"
- "Peki.. Peki bu devekusu?" diye sormus Barmen..
- "Haa o mu?!" demis adam.. "bir de benimle ayni zevkleri paylasan uzun bacakli bir piliç dilemistim..!"

Uzaylılar
İki uzayli arizona colune inerler. Bunlar dogru terkedilmis benzin istasyonuna yaklasir ve benzin pompasina dogru gelerek:
- Hey dunyali, biz dostuz, bizi liderinize ***ur. Derler.Tabi pompadan cevap gelmeyince biraz durur.
- Hey dunyali, biz dostuz, sana bizi liderinize ***ur dedik. Derler,pompadan hicbir tepki yok. Sadece colde esen ruzgarin sesi. Derken uzaylilardan birisi sinirlenir, ceker silahini,
- Hey dunyali, demek bizi duymazdan gelirsin ha, seni buharlastiriyimda gor galaksinin kac bucak oldugunu diye tam ates edecekken obur uzayli atilir
-Dur , sakin yapma, coook tehlikeli
demeye kalmadan uzayli ates eder ve benzin pompasi tum benzin istasyonunu patlatarak havaya ucar. Iki uzayli yaklasik 200 metre havada ucarak indikleri yere yakin bir yerde duserler, saatlerce baygin kaldiktan sonra ayilir gibi olurlar. Ates eden digerine:
- Woaw.. nasil bir yaratikdi bu. Neredeyse bizi olduruyordu, hey, sen nerden bildin bunun bu kadar tehlikeli olabilecegini?
Oburu cool bir sekilde cevap verir.

- sen daha toysun, benim tum galaksi seyahatlerinden cikardigim sonuc, eger bir yaratik penisini iki defa govdesinin etrafina doladiktan sonra kulagina sokabiliyorsa, o yaratiktan uzak durmak gerektigidir.

Uzak
Ders çalışan çocuk, ıslık çalarak ortalarda gezinen babasına sorar:
-"Afrika ne taraftadır baba?"
Baba, çok bilgili bir edayla cevap verir:
-"Fazla uzakta olmamalı.."
-"Nereden biliyorsun?"

-"bizim şirkette bir zenci var, her gün işe bisikletle gidip geliyor da!"

Uyanık Papaz
Papaz her pazar oglen kasabadaki ahalinin gunah cikartmasini dinler ve de onlara yol gosterirmis. Olur ya rahibi baska bir kasabadan bir davet icin hafta sonu icin cagirmislar. Papaz hem gitmek istiyor hem kiliseyi kime birakacagini bulamiyormus. Sonunda kilisenin tam karsisindaki sinagoga gidip durumu kasabanin hahamina anlatmis. Haham nasil olur ben sizin kurallari hic bilmemki dese de papaz ben vaaz verdikten sonra sana ogretirim cok kolay bir iki kere beraber gunah cikartanlara nasil cevap verdigimi gorsen hemen anlarsin demis. Hahamda Tanri katinda bir din adamina yardim edecegi icin boynu bukuk kabul etmis. Pazar gunu gelmis papaz ile haham birlikte odaya girip gunah cikartmaya gelen birinci kadini dinlemisler:
*Muhterem peder
*Evet yavrum demis papaz. hahamda dinlemede.
*Muhterem peder. ben tam uc kez zina isledim. ama cok pismanim. bana bir yol goster de bu gunahtan arinayim.
*Yavrum kudus tarafina don ve Kutsal bakire meryem ana ile ilgili bir dua oku cikarkende kumbaraya 100 dolar at gunahindan arinmis olursun.ve kadin papazin dedigini yapmaya gider. Derken bir baska kadin gelir.
*Muhterem peder.
*Efendim kizim. haham bu sefer de sesiz dinliyor.
*Muhterem peder. ben tam uc kez zina isledim. ama cok pismanim. bana bir yol goster de bu suclardan arinayim.
*Hmmmm. Yavrum kudus tarafina don ve Kutsal bakire meryem ana ile ilgili bir dua oku cikarkende kumbaraya 100 dolar at gunahindan arinmis olursun. der kadin tesekkur edip papaz in dedigini yaparken Papaz da hahama doner ve anladin dimi der ve bir kosu arabaya binip yola cikar. bizim haham odada bir baska gunahkar beklerken bir kizin geldigini duyar.
*Muhterem peder. Haham ogrendigi gibi evet yavrum der Muhterem peder.
*ben tam iki kez zina isledim. ama cok pismanim. bana bir yol goster de bu suclardan arinayim. Cok utaniyorum der. haham dusunur ve cevap verir.
*Yavrum uzulme. Su anda bir kampanyamiz var. sen git bir zina daha yap.sonra gel kudus tarafina don ve Kutsal bakire meryem ana ile ilgili bir dua oku cikarkende kumbaraya 100 dolar at gunahindan arinmis olursun.

ayran
Adamın biri iş bulmak icin yabancı şehire gider. Hiç parası yoktur. bir kapıyı çalar ve der ki:
-Bana bir bardak su verir misin?
-Amca ayran olur mu?
-Olur.
Adam bir tas ayran içer. Kız "bir bardak daha alır mıydın?" diye sorar. O da "Evet" der ve bir tas daha ayran içer. Adam "Niye bana su değil de ayran verdin?" diye küçük kıza sorar. Kız da "O ayranın icine fare düşmüştü" der. Adam şaşkınlıkla tası yere düşürür ve tas kırılır. Kız feryadı basar:
-Anneee! ayran içen amca, köpeğin tasını kırdı...

Türk Cehennemi
Dört samimi arkadaş aynı arabada yolculuk ederken trafik kazasında ölürler. Azrail "Türk cehennemine mi yoksa avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?" diye sorar. "Fark nedir?" diye sorarlar. Azrail "Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe Türk cehenneminde her gün bir kova bok yersiniz" der. Üç tanesi "biz Türk doğduk, Türk ölürüz" der. bir tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer. ve aradan epey zaman geçer avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek icin ziyarete gider. Oysa onlar şen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar: "ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova bok yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?" "Oğlum oğlum" derler "Burası Türk cehennemi, bir gün bok olur kova olmaz bir gün kova olur bok olmaz, 3 aydır bir bok yediğimiz yok!"

Tuvalet
bir gün adamin biri tuvalete gitmis. Tuvalet çok temizmis o kadar ki siçmaya kiyamamis ve çikarmis çorabina siçmis.Çorabi tuvaletin deligine atmaya kiyamamis ve camdan atmayi düsünmüs.Çorabin ucu delikmis, sallamis sallamis, bütün boklar duvari boyamis.
Adam korkmus ve gitmis tuvaletçiye.
-"Tuvaleti temizle sana 10 milyon veririm." demiş.Tuvaletçi tuvalete bakmis demis ki:

-"ben sana 100 milyon veriyim, şu tavana nasil siçtigini bi söyle.."

Trafik
Papazın biri bisiklet kullanırken polis bunu durdurmuş.
-Ehliyet ve ruhsat lütfen
papaz -ehliyetim yok ama cebimde incilim, sağ omuzumda isa, sol omuzumda iyi melek var demiş.
polis -hem ehliyetin yok hemde bisiklete üç kişi biniyorsun demiş

Topal Eşek
Yahudi pazarda topal bir eşek satıyormuş. Akyazılı eşeği incelemiş; sağına,soluna,ayağına, dişine, bakmış ve basmış parayı eşeği satın almış. Komşuları: "-Yahu Akyazılı topal bir eşeğe bu kadar para verilip de alınır mı? Amma dolandırıldın be.." diyerek Akyazılının üzerine varınca Akyazılı: "-Bakmayın eşeğin topal olduğuna hayvanın ayağına çivi batmış çiviyi çıkardım mı haftasına varmaz eşek düzelecek." demiş. Komşular durur mu? doğru Yahudiye gidip: "-Ya ne yaptın sen eşek topal diye ucuza kaptırdın meğer eşeğin ayağında çivi varmış eşek onun icin topalmış" diye konuşunca "- Ne diyorsunuz be..hayvan zaten topaldır.. ben çakmışım o çiviyi.....!" der. Yahudi komşular bu sefer tekrar Akyazılıya gelip: "-Kazığı sen yemişsin Akyazılı, eşek zaten topalmış satılırken anlaşılmasın diye ayağına çiviyi Yahudi çakmış" diye söyleyince bir an düşünen Akyazılı "-Vay YAHUDİ Vay..! veRDİĞİMİZ PARA DA SAHTE OLMASayDI HERİF BİZİ GERÇEKTEN DolanDIRMIŞTI....."de

Ticaret
Romada dunyaca unlu San Pietro Kilisesinde buyuk bir pazar ayini... Gorkemli bir dinsel toren.. Papa bile katiliyor. Koskoca meydan mahser yeri gibi..Kilisenin ici de dısı da tiklim tiklim..
Bu arada kilise kapisinda iki adam ozellikle dikkati cekiyor...Ikisinin de boynunda kocaman birer levha asili..birinde " ben koyu bir Hristiyanim ,lutfen bana yardim ediniz " yazili.
Otekinde ise sadece " ben koyu bir Yahudiyim " yaziyor. Tabii ki kiliseden cikanlar Hristiyan oldugunu ifade eden adama yanasiyorlar ve ellerini ceplerine atip comertce bir seyler veriyorlar.
Yahudi oldugunu ifade eden adamda ise siftah yok.
Bu arada kiliseden cikan iyi niyetli biri "Yahudiyim " yazisi tasiyana sokuluyor. " Bana bak kardes " diyor , "..durustluk iyi bir sey ,ama binlerce Hristiyan kiliseden cikarken , senin Yahudi oldugunu boyle aleni olarak ifade etmen kanimca hic de akillica bir hareket degil.
Bak kimse sana para da vermiyor zaten.. bence cikar o yaziyi boynundan , sen de su Hristiyan gibi..." deyince , boynunda "Yahudiyim yazili adam " Hristiyanim " yazili olana donup sesleniyor:
- Heey !.. Salamon !.. Herife bak be !.. Gelmis bize ticaret ogretiyor..

Test
Her gecen gun araba sanayiinde Japonlara yenik dusen Amerikalilar bir gun araba teknolojilerini incelemek uzere Japonya"ya
giderler. Fabrikayi gezerken bir kosede kutular icinde kediler gorurler. Merak edip bu kedilerin ne ise yaradigini sorarlar. Japonlar
cevap verir:
-biz bu kedileri izolasyon testinde kullaniyoruz. Aksam giderken her bir arabaya bir kedi koyuyoruz. Sabah geldigimizde ise arabada
kedi oluyse problem yok, eger kedi yasiyorsa arabanin problemli oldugunu anliyoruz" diyorlar.
Amerikalilar cok sasiriyorlar. Amerikalilar geziyi tamamlayip ulkelerine donerken bir Turkiyeye ugrayalim diyorlar. Turkiyede ise
Tofas"i geziyorlar. Gezerken bir kosede kutular icinde kediler goruyorlar. Sasiriyorlar. Dayanamayip bu kedilerin ne ise yaradigini
soruyorlar. Tofas yetkilileri cevap veriyorr:
-biz bu kedileri izolasyon testinde kullaniyoruz. Aksam giderken her bir arabaya bir kedi koyuyoruz. Sabah geldigimizde eger kedi
arabada ise problem yok, ama kedi arabadan kacmissa arabanin problemli oldugunu anliyoruz.

Tepkisiz Toplum
Iki ****nin cani yatmak ister,ama bu isi yapacak mekan bulamazlar.birinin aklina bu isi metronun son vagonunda yapmak gelir.Giderler metroya ama beklenen tren bir türlü gelmez. Sonra aralarinda su diyalog geçer,
-"Oglum gel burada istasyonda halledelim?"
-"Oglum nasil olur?"
-"Bu Türk toplumu hiçbirseye tepki göstermez. Bak sana bunu bir örnekle gösterecegim.Şimdi su -Sigara Içilmez- tabelasinin altinda bir
sigaraiçecegim ve kimse bir tepki göstermeyecek."
Adam dedigini yapar ve kimse bir tepki göstermez. Sonra oracikta birlikte olurlar ve mutlu bir sekilde oradan ayrilirlar. bir baska gün baska iki kisi ormana mangal yapmaya
gitmek icin metroya giderler. ama bekledikleri metro bir türlü gelmez.Adamlardan biri mangali metroda yakalim der.Digeri
-"Olur mu ya metroda mangal yakilir mi?" der.
Digeri,
-"Bu Türk toplumu hiçbirseye tepki göstermez. Bak sana bunu bir örnekle kanitlayacagim, simdi gidip su
-"Sigara Içilmez" tabelasinin altinda durup bir sigara yakacagim, ve kimse bir tepki göstermeyecek...
Digeri panik bir sekilde atilir:

-"sen ne diyon oglum! geçende birisi su tabelanin altinda bir sigara içmeye kalktida oracikta ziktiler adami!"

Tedbirli Olmaya Çalışıyor
Papaz ölmek üzere olan adamın üzerine eğilerek;
Ölmeden önce şeytanı ve onun kötülüklerini lanetle...der.
ancak adamdan ses çıkmaz.
Papaz isteğini bir kez daha tekrarlar, ama hastanın sessizliği sürer.
Sonunda Papaz kızgın bir ifadeyle; Neden şeytanı ve kötülüklerini lanetlemiyosun, bre gafil? diye sorunca adam halsizce karşılık verir; Nereye gideceğim belli olmadan kimse hakkında kötü konuşmak istemiyorum.

Geri