Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Faşist
Stalin öldükten sonra cehenneme koyulur. kendisi her gün isyan eder melekler sorunun ne olduğunu...

Stalin öldükten sonra cehenneme koyulur. kendisi her gün isyan eder melekler sorunun ne olduğunu sorarlar stalin ortada bir haksızlık olduğunu söyler herkezin eşit olduğunu ve onunda cennette olması gerektiğini söyler.

bunun üzerine melekler tanrıya durumu bildirirler ve stalin tanrının emriyle cennete koyulur ama gene isyan çıkarır ve bu haksızlık diye dövünür. hani herkes eşit yaratılmıştı diye bağırır. melekler sorun nedir der stalin diğerlerinin de haksızlığa uğradığını söyler ve onlarında cennete alınmasını ister.

Melekler konuyu tanrıya bildirir ve tanrı onlara stalini huzuruna getirmelerini emreder. Melekler staline Tanrı seni huzuruna istedi hadi gidiyoruz dediklerinde stalinin cevabı
"ben faşistlerle muhatap olamam" dır.

Araba Park Etme
Adamın biri bardan içeri koşarak girmiş ve barmene hemen bana bir viski demiş ve viskiyle ağz

Adamın biri bardan içeri koşarak girmiş ve barmene hemen bana bir viski demiş ve viskiyle ağzını çalkalayıp tükürmüş ve barmenden hemen tekrar doldurmasını istemiş, ve yine ağzını çalkalayıp tükürmüş.

barmen merak edip sormuş neden böyle yapıyorsunuz, adamda, tam demiş barın önünde tek arabalık bir yer vardı ben tam park edecekken başka bir araba oraya park etmek istedi bende arabamdan inip oraya park edersen benim ağzıma sıçsınlar dedim......

Kırkına Da
Her gün yamaçtan tarlalarina ekine giden bi gelin-kaynana varmis.. Iki adam gelinle kaynanayi göz...

Her gün yamaçtan tarlalarina ekine giden bi gelin-kaynana varmis.. Iki adam gelinle kaynanayi gözlerine kestirmisler..bunlari alip kaldiralim,diye düsünmeye baslamislar..

Bi gün, gelinle kaynana tarlaya giderken ortaligi yikan bi aglama duymuslar.. dinlemisler ki, klübeden geliyor..çikalim bi bakalim,demisler..gidip kapiyi çalmislar..adamlardan biri açmis..Kaynana:
-"Hayirdir" demis "ne oldu ?"
Adam demis ki
-"Cenazemiz var...Buyrun içeri"

Gelin kaynana içeri girmisler...Giris o giris...!!!! Adamlar islerini
halletmisler..Neyse..Gelin kaynana evden çikmislar.. Gelin sormus,
-"Ana be, naapcaz simdi ?"

Kaynana cevap vermis,

-"Valla gelin seni bilmem ama, ben yedisine de gelicem kırkına da"

Kibar Adam
Adamın biri çok küfür edermiş, bigün uçağa binmesi gerekmiş korkuyor tabi beni atacaklar di...

Adamın biri çok küfür edermiş, bigün uçağa binmesi gerekmiş korkuyor tabi beni atacaklar diye,bi arkadaşına gitmiş demiş böle böle arkadaşı " çok kolay hostes gelecek beyefendi ne istersiniz?" sende " varsa sıcak çayınız yok soğuk bi kolanızı alayım" bu kadar basit.. adam uçağa binmiş aynen olmuş arkadaşının dediği bi süre sonra hostes adamın bu şekilde konuşmasından etkilenmiş olsa gerek "Beyefendi siz ne kadar kibarsınız" adam kaldırmış kafayı ne sandı yar.. " demiş :)

Kar Etme Üzerine
Yahudinin biri ogluna sormaktadir.- Eee oglum anlat bakalim bugun kac para kar ettin?cevap gelir:-Ba...

Yahudinin biri ogluna sormaktadir.
- Eee oglum anlat bakalim bugun kac para kar ettin?

cevap gelir:-Babacigim bugun otobuse binmedim arkasindan kostum ve bir milyon kar ettim.

Baba sinirlenir:-Aptal oglum neden bir taksinin pesinde kosupta 5 milyon kar etmedin?

Amerikalı Gazateci
Aslen amerikalı savaş muhabirinin biri Afkanıstandaki olayları kendine haber kaynağı edebilmek...

Aslen amerikalı savaş muhabirinin biri Afkanıstandaki olayları kendine haber kaynağı edebilmek icin ilk üçakla afkanistana gider.
har zamanında olanaksızlar yüzünden uçaktan indiği gibi filin ustünde yolculuğuna devam eder.

tam bu sırada filin ayaklarını arasına rastgele atılmış bir fuze düşer. fil isabet almıştır ve yaralanır. tabı gazeteci yaralanan filin altında kalır. kendini kurtarmak icin hareket ettiği zaman filin zaten yediği darbeden aldığı acı ile bi anda ayağa kalmaga çalışır ve gazetecinin penisi ezilir.

olayı gören diğer gazeteciler. Hemen bi ABD li doktor bulup yardım ısterler doktor gelir bakar iş işten geçmiş fil zaten lüyor. gazetecinin ezilen penisi düzeltmekte mümkün değil hemen bi ameliyatla fılın hortumunu kesip bi dizi estetik ameliyattan sonra gazetecinin ezilen penisine takviye yapıyorlar.

Aradan 4 ay geçtikten sonra gazeteci hastaneden çıkıyor ve olayın acısını unutmak icin doru ABD ye gidiyor. aradan tam 10 yıl geçiyor ve ABD deden Afkanistandaki amerikalı doktoru arıyor.ve aralarında şöyle bir diyaloj geçiyor.

-- aloo selam ben mıchell penisi ezilen adam doktor bey nasılsınız.??
--oooo mıchell seni hatırladım iyiyim sen nasılsın ..
--- ben hiç iyi değilim
-- neden ?
--hani sizin taktığını şu alet varyaaa..
---evet
--işte ondan hiç memnun değilim..
---neden.Tamam memun değilsinde bunu 10 sene sonramı soyluyorsun.
---- bi dakka doktor bey açıklıyım isterseniz.
----lütfen bekliyorum
----bi kere nerde fındık fıstık bulca çıkıp almaya çalısıyor..
Doktor güler ve derkii
----iyide bu normaldır bu nihayetinde bir fil hayvanın genetik hareketleri ver onları engelleyemeyiz.

------(Gazeteci)son olarak ekliyor ve sert bi biçimde doktorun suratına telefonu kapatıyor.

---tamam çıkıp almasına bi şey demiyorum ama aldıktan sonra kıçıma sokmasına bi şey yapamıyorum.10 sene geçti artık hoşuma gitmeye başladı

Ona Sor!
Evde çoğrafya dersi çalışan oğlan babasına sorar: "Baba, Kazakistan nerededir?" "ben ne bil...

Evde çoğrafya dersi çalışan oğlan babasına sorar:
"Baba, Kazakistan nerededir?"
"ben ne bileyim oğlum. Evi toparlayan annen. Git ona sor."

Dağların Anası Fadime
yeni evli bir erkek eşinden aşırı ilgi ve hizmet gördüğünden eşiyle ilişkiye girmiyor. ve...

yeni evli bir erkek eşinden aşırı ilgi ve hizmet gördüğünden eşiyle ilişkiye girmiyor. ve buşekilde 5-6 ay kadar devam ediyor. kadın bir gün annesin evine misafirliğe gider ve annesi sorar kızım kocanla raran nasıl diye ,annecim eşimle aram çok çok iyi yalnız bir sorun var ben hala kız olan kızım der.

annesi kızına derki kızım eve gidince ilk işin numaradan hastalanmak olsun der ve eşine deki ormana git ve dağların anası fadime hastalandı ne edeyim diye bağır ordan sana cevap gelir ona göre hareket edersin de der.

kız eve gider ve yatak döşek hasta bir vaziyette yatar . buna çok üzülen kocası çağırmadık hekim baş vurmadık hoca bırakmaz. ama faydasını bulamaz.en son olarak karısı derki ormana git dağların anası, fadime hastalandı ne edeyim diye bağır ordan sana cevap gelir der.

adam hemen ormana koşar ve bağırır. eeyy dağların anası, fadime hastalandı ne edeyim cevap gelir sik onu sik diye cevap gelir. adam

eve gelir ama yine tereddüt içerisindedir.yalnız çaresizlik icinde fadimeyi siker. sabah olunca fadime taş gibi ayağakalkar hiç birşeyi kalmamıştır. adam bunu görünce başlar ağlamaya karısı fadime sorar ne oldu diye , adam ağlayarak vah anam vah bacım onlarda bu hastalıktan öldü demek der..

Farketmez
Adamin birinin papagani varmis. ama cok ickici iymis.bir gun sahibi eve iki sise viski getirmis ve p...

Adamin birinin papagani varmis. ama cok ickici iymis.
bir gun sahibi eve iki sise viski getirmis ve papaganina
ulan bunu icersen tuylerini diri diri yolarim demis

gitmis arkadasini davet etmeye. Aksam geldiginde bakmis
papagan sarhos kendi tuyunu kendi yoliyormus.``benim icin fark etmez``diye

Müjde!!!
4 katlı bir binada 1.katta polis 2.katta postacı 3. katta kör 4. katta ise yanlız bir bayan kal

4 katlı bir binada 1.katta polis 2.katta postacı 3. katta kör 4. katta ise yanlız bir bayan kalır. bir gün kadın tam bornozunu çıkarmış banyoya giricek kapı çalar kadın bornozunu giyinir kapıyı açar gelen polistir ve kadına müjde verir hanfendi bugün bir sürü kapkaççı yakaladım der kadın ise tebrik eder ve kapıyı kapar.

bornozunu çıkarır tam giricek kapı çalar neyse yeniden giyinir ve kapıyı açar gelen postacıdır. müjde hanfendi bugün bir sürü posta dağıttım der kadın tebrik eder bornozunu çıkarır tekrar kapı çalar gelen kör diye çıplakça kapıyı açar.

kör - "müjde hanfendi gözlerim açıldı der"

kırmızı Işık
Temeli trafik polisi durdurur.sorar kırmızı ışık yanıyordu neden geçtin?yoksa kırmızı ı

Temeli trafik polisi durdurur.

sorar kırmızı ışık yanıyordu neden geçtin?
yoksa kırmızı ışığı görmedin mi?

temelde cevap verir :
Kırmızı ışığı gördüm görmesinede de sizi görmemiştim...

Armut Dalı
ülkenin birinde bir padişah varmış çok yetenekliymiş. yalnız şiir yazamazmış. birgün bah

ülkenin birinde bir padişah varmış çok yetenekliymiş. yalnız şiir yazamazmış. birgün bahçesinde gezerken armut ağacını görmüş ve canı armut istemiş.

ağaca çıkmış bir armut koprmış ve çıktım armut dalına topladım h***** m***** demiş ve bu cümleleri çok beğenmiş bunlar şiir olmalı demiş ama dev***** yazamamış.

ülkedeki bütün şairler toplanmış ama şiirin dev***** getirememişler.enson nam-ı kemal gelmiş. padişah bak enson sen kaldın sende yazamazsan şiirin dev***** öldürtürüm seni demiş.

nam-ı kemal söyleyin padişahım şiiri "çıktım armut dalına topladım h***** m*****" nam-ı kemal gülümsemiş ve eklemiş :
"düşersen ordan görürsün ananı..

Komutanın Karısı
Adamın biri askere gider .herkes birbirine ne iş yaptığını sorar.sırasıyla terzi, bakkal, be...

Adamın biri askere gider .herkes birbirine ne iş yaptığını sorar.
sırasıyla terzi, bakkal, berber,b izimkine sıra geldiğinde ben:
-İDDACiyiM ve hayatımı bununla kazanıyorum der.
ve herkesle iddaya girişir. bütün bölüğü soyar soğana çevirir.

bölük komutanı bundan bıkar ve bunu başka bir bölüğe yollar.
diğer bölük komutanını arar uyarır. sana bir asker yolluyorum ama sakın onunla iddaya girişme der. ama diğer bölük komutanıda çok iddacıdır. askeri yanına çağırır.

hadi seninle iddaya girişelim ama soruyu ben sorarım der. asker hemen kabul eder. komutan askere benim karımın ***ünde kaç ben var der. asker iki der. komutan üç der.kadına bakarlar gerçektende üç ben vardır .yeni komutan eski komutana telefon açar:
-hani senin asker çok iddacıydı onunla karmın ***ündeki benlerin
sayısına iddaya giriştik ben kazandım der

eski komutan kahkaha atar.
-oda zaten bizim bölüğün tüm askerleriğle komutanın karısının ***ünü görmek icin iddaya girişmişti der.

Sakız
-kızım çıkar ağzındaki sakızı-ağzımda sakız yok ki hocam-geviş getirme o zaman...

-kızım çıkar ağzındaki sakızı
-ağzımda sakız yok ki hocam
-geviş getirme o zaman

Futbol Konuşuruz
Einstein ölünce insanlığa hizmetlerinden dolayı onu cennette bir villaya yerleştirmişler. bir...

Einstein ölünce insanlığa hizmetlerinden dolayı onu cennette bir villaya yerleştirmişler. bir gün kapısı çalmış. Gelen adam benim IQ 200 demiş. einstein ooh demiş gel içeri seninle quantum fiziği konuşuruz.

bir vakit sonra başka biri gelmiş. Adam benim IQ 90 demiş. Einstein gel gel demiş seninle siyaset konuşuruz.

Derken üçüncü adam kapıyı çalmış. benim IQ 5 demiş.
einstein biraz düşünmüş ve cevabı vermiş.. Gel içeri seninle de Futbol konuşuruz

Saat Kaç
bir kovboy arazide yürürken yol kenarında çırılçıplak uzanmış yatan bir Kızılderili gör...

bir kovboy arazide yürürken yol kenarında çırılçıplak uzanmış yatan bir Kızılderili görmüş: - "senin işin gücün yok mu napıyosun burda böyle?"

Kızılderili cevap vermiş:
- "Kimin saati olmamak, saati bana sormak. ben ona saati söylemek..."

Kovboy şaşırmış:
- "Allah allah... Peki bana soyle bakalım saat kaç?"
Kızılderili bunun üzerine kafasını kaldırıp güneşe bakmis, sonra da "şeyinin" yerdeki gölgesine bakmış ve:
- "saat 2..."

Kovboy kendi saatine bakmis ve saat gercekten 2... "İnanılmaz bişey" deyip yürümüş gitmiş.

Yarım saat daha yürüdükten sonra yine çırılçıplak yatan bir Kızılderili görmüş: - "Yoksa sen de mi saati söylüyosun?"
Kızılderili gülmüş:
- "Evet senin saatin olmamak, saati bana sormak... ben sana doğru saati söylemek."

Kovboy bunu da bir denemek istemiş:
- "Peki söyle o zaman saat kaç?"

Kızılderili önce kafasını kaldırıp güneşe bakmış sonra da şeyinin yerdeki gölgesine bakmış ve:
- "saat 2 buçuk..."

Kovboy yine saatine bakmış ki, evet saat 2 buçuk... "İşe bak..." demiş, yürümeye devam etmiş.

Az sonra yine karşısında çırılçıplak yere uzanmış bir Kızılderili, fakat bu seferki yatmakla da kalmamış, o halde masturbasyon yapıyor...
- "Sakın sen de saati söylüyorum deme!"
Kızılderili cevap vermiş: - "Hayır, ben saati kurmak..."

No Smoking
Temel bir gün sımokiniyle bir partiye gitmiş kapıda no smoking yazıyormuş hemen sımokinini

Temel bir gün sımokiniyle bir partiye gitmiş kapıda no smoking yazıyormuş hemen sımokinini çıkarmaya başlamış hanımı ne oldu diye sormuş baksana sımokinle girilmez yazıyor demiş:)

Atmışsekiz
Temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş t...

Temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler.

bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş

ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz ... yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş

ve temel sonra atmışdokuz atmışdokuzz atmışdokuzzzzz.... :)

Hoca Ve Burçlar
Hocaya bır gun sormuslar : hocam burcunuz nedir?hoca:teke demişahali:tekee diye bir burç yoktur k...

Hocaya bır gun sormuslar : hocam burcunuz nedir?
hoca:teke demiş
ahali:tekee diye bir burç yoktur ki demış
hoca:60 yıl once doğduğumda bırcum oğlaktı 60 yıl sonra buyudu teke oldu demıs

Yatak Odasi
Parti iyice hizlanmisti. eski çapkin, ev sahibini kenara çekip :- Burada çok güzel hatunlar var....

Parti iyice hizlanmisti. eski çapkin, ev sahibini kenara çekip :
- Burada çok güzel hatunlar var. Söyler misin, birini tuzaga düsürürsem yatak odani kullanabilir miyim?

- Tabii kullanabilirsin de ama karin icin problem olabilir...

- Karim yoklugumu bile farketmez yahu.

- beni yanlis anladin, birkaç dakika önce o da gelip yatak odasi icin konusmustu da o yüzden dedim...

Geri