Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru Cevap
bir adamın denizde boğulmaması,balığın tavada yanmaması vebir kadının hamile kalmaması iç...

bir adamın denizde boğulmaması,
balığın tavada yanmaması ve
bir kadının hamile kalmaması icin yapılması gereken şey nedir:

vereceğiniz cevap bir olup tüm soruların cevabını icinde barındırmalıdır

cevap: zamanında çıkarmak lazım.

Sex Dalgası
Temel, Rize den Istanbul a dogru yola cikmis, Trabzon sahil yolunda ilerlerken bir de bakmis ki sahi...

Temel, Rize den Istanbul a dogru yola cikmis, Trabzon sahil yolunda
ilerlerken bir de bakmis ki sahil de sekiz adam cirilciplak batiya
dogru yonelmis duruyorlar.
Temel hemen frenlere asilmis ve durmus , olay yerine plaja dogru
ilerlemis
bakmis hava buz gibi kimse de yok ULA BU ADAMLAR CILDIRMUS demis icinde
ve sirayla duran adamlardan birincisine sormus
Ula usagim habu sogukta ne isinuz var burda.
1.adam bakmis yuzunu burusturmus hacen sen anlamazsun yandakine sor
demis Temel sinirlenmis
2. adama yonelmis hacen bu kizgun dalgalar arasinda , habu sogukta ne
isunuz var burda cirilcuplak,
2.adam temele bakmis suratini burusturmus ,hacen sen anlamazsun
yandakine
sor. Demis
temel iyice sinirlenmis
8.adama yonelmis hacen sende dersen yandakine sor diye vururum seni
yanda kimse kalmadi,
ne diye burda cirilcuplak sogukta batiya dogru duruyirsunuz.
8. adam peki peki anlamazsun ama soyleyeyim saha.
Yanda yerde duran gazeteyi al, manseti oku demis.
Temel sabirsizlikla yonelmis gazeteyi almis ve manseti okumus,
BATIDAN SEX DALGASI BEKLENIYOR

Bungee Jumping Ve Fahişe
Bungee jumping ile fahişe arasında ne benzerlik vardır?İkisinde de atlamak icin 100 dolar öder...

Bungee jumping ile fahişe arasında ne benzerlik vardır?

İkisinde de atlamak icin 100 dolar ödersiniz.
İkisinde de aradaki lastiğe bir şey olursa ayvayı yediniz demektir..

ksik Dilek
Adamın biri hergün evliyaya gider şöyle dua edermiş: Kurban olduğum evliya şu karım ölsün ...

Adamın biri hergün evliyaya gider şöyle dua edermiş: Kurban olduğum evliya şu karım ölsün de baldızımla evleneyim. Bu duayı aylarca yapmış ve bir gün eve döndüğünde ağlaşmalar duyunca hah demiş karı öldü galiba. Sormuş hemen kim öldü diye BALDIZIN ÖLDÜ demişler.

Adam bir iki saniyelik şoktan sonra kendi kendine şöyle demiş.
LAN BU EVLİyada LAFI GÖTÜNDEN ANLIYO HERALDE!!!

Bi Kere
Küçük yeğenime sordum şu kızı bi kere becersem nolurparamparça olur dediyoldan biraz sonra b...

Küçük yeğenime sordum şu kızı bi kere becersem nolur
paramparça olur dedi

yoldan biraz sonra başka bi fıstık geçti ben yine sordum
paramparça şarkısını söylersin dedi

biraz sonra bir hatun daha geçti en çok buna hasta oldum
yine sordum bu seferde dediki aynen böyle söyledi

hepsinin hırsını bundan çıkartırsın ,ölür

Değeyi...
Oflu hoca vaaz verirken, hanımlara şöyle demiş : -Kocalarınıza söyleyin ayakta işemesinler, ...

Oflu hoca vaaz verirken, hanımlara şöyle demiş :
-Kocalarınıza söyleyin ayakta işemesinler, günahtır!
ve eklemiş :
-Şimdi diyeceksunuz ki, hoca sen neye ayakta işeyesun?
benim meret oturunca taşa değeyi de ondan

Deri Pantolon
Delikanlı barda gece yarısına kadar içip, vücuduna sımsıkı oturmuş dapdaracık bir deri pan...

Delikanlı barda gece yarısına kadar içip, vücuduna sımsıkı oturmuş dapdaracık bir deri pantolon giyen sarışını yutkunarak seyretmiş,

sonunda dayanamayıp yanına gitmiş ve sohbet bahanesi yaratmak icin "Bu daracık pantolonun icine girebilmek mucize.." demiş..

"Kolay..!" demiş kız göz kırparak,
"Mucize falan değil.. Önce bana 100 dolar veriyorsunuz,
sonra kolaycacık giriyorsunuz..!"

Balık Severmisin?
Kaldırıldığı acil serviste günlerdir ağzına adam gibi bir şey koyamayan adamcağızı dokto...

Kaldırıldığı acil serviste günlerdir ağzına adam gibi bir şey koyamayan adamcağızı doktor tetkik etmeye gelir, sorar:
-"Kaç gündür perhizdesin?"
-"On günü geçti doktor bey..."
-"Canın ne yemekler çekmiştir kimbilir, söyle bakalım balık sever misin?"
Adamın gözleri parlar:
-"Sevmem mi doktor bey!"
-"İyi o zaman, bunu seveceksin. Hemşire hanım! Bu beye perhiz yemeklerinden sonra bir kaşık da balık yağı verilecek!"

Kıvırcık - Düz
Üç rahibe kiliseden evlerine doğru yol alırken ileride bir kavşaktan sonra köprü üstüne gel...

Üç rahibe kiliseden evlerine doğru yol alırken ileride bir kavşaktan sonra köprü üstüne gelirler. Üçü birbirinden güzel ve genç rahibeler köprüyü bitirmek üzereyken birden karşılarında bir papağan görünür.

Karşılarında duran papağan kırmızı, kırmızı, beyaz der ve heyecanla kaybolur. Ne anlama geldiğini bilemeyen tatlı rahibeler dudak büküp devam ederler. Ertesi gün aynı yol ve aynı köprüde tekrar beliren papağan kırmızı, beyaz, beyaz der ve yine kaybolur.

En küçük ve zeki olan rahibe işi çözdüğünü söyler ve der ki yarin üçümüz aynı renk külot giyelim bakalım onu mu kastediyor? Ertesi gün papağan kırmızı, kırmızı, kırmızı deyip kaybolunca olay anlaşılır.

aynı rahibe papağanı mor etmek icin sonraki gün külot giymemelerini ister. Kavşakta dört göz bekleyen papağan yavruları görünce gözlerini daha da açarak aynen şööle:"kıvırcık, kıvırcık düzzzzz" der.

Bu Bilim De....
Temel 3.sınıfa giden oğlu idrise sorar;_Çarpım cetveli öğrendiniz mi?_Öğrendik baba der oğ...

Temel 3.sınıfa giden oğlu idrise sorar;
_Çarpım cetveli öğrendiniz mi?
_Öğrendik baba der oğlu.
_Söyle bakalım 5 kere 5kaç eder?
_25 ,der idris.
Temel şaşırır:
-Allah allah... bizim zamanımızda da25 ederdi.
bu bilimde kiç ilerlemiyor demek ki...

3 Ayakli Tavuklar
Almanyadan donen temeli amcaoglu havaalaninda karsilamis.Arabayla koyun yolunu tutmuslar.Koy yoluna ...

Almanyadan donen temeli amcaoglu havaalaninda karsilamis.Arabayla koyun yolunu tutmuslar.Koy yoluna girdiklerinde saate 100 km ile seyreden arabanin sol yanindan nerdeyse 150 km hizla bir tavuk bunlari sollamis.

az daha gitmisler bu kez sag yanlarindan bir tavuk bunlari saatte 160 km ile saglamis.Temel merak etmis.

-La amcaogli ha punlar nedur boyle da...
-Ha bunlari piz yetistirduk...Ha punlar 3 ayakli tavuklardir da.
-Yapma ya..Ha piz punlari satalum...Almanyada iyi para verurlar...Peci punlarin lezzetu nasildur?
-Ha pen ne pileyum da...Hic tutamadikki...

Vitrini Bozma
bir gün bi kafede kadının biri adamın birine-göğsündeki kıllar çok güzelmiş onlardan anı...

bir gün bi kafede kadının biri adamın birine
-göğsündeki kıllar çok güzelmiş onlardan anı olarak bir tane koparabilirmiyim
demiş.
Adamda aşağıyı göstererek
- vitrini bozma depo dolu
demiş.

Çay Uğruna
Cayi cok seven temel bir gün bir sebeb den dolayi hapise düser,kovus da cani cay icmek ister ve ca...

Cayi cok seven temel bir gün bir sebeb den dolayi hapise düser,
kovus da cani cay icmek ister ve cayi satan agaya istegini söyler,
aga cayin parali oldugunu belirtir ,ama paran yoksa bir kere verirsen de olur ,der

bunu sinirlenen temel önce caysiz kalmayi tercih eder günler gectikce temel caysizliga dayanamaz ve agaya gider ve o isin olabilecegini söyler
bu olay aylarca devam eder ve temel bir gün terhiz olur ve kosa kosa eve gider

temel; hanim hanim bana cabuk bir demlik cay yap der. cay gelir ve temel icerken derin bir ohhh ceker, hanimi noldu diye sorar ve temel der ki, oohh sankim beni sikiyler der.

Doktor Girer
Kadın yaz tatilini kocasından ayrı olarak geçirmeye karar verir kocasından izin alır ve deniz ...

Kadın yaz tatilini kocasından ayrı olarak geçirmeye karar verir kocasından izin alır ve deniz kenarında bir yere gider. orada bir doktorla tanışır ve onunla arkadaşlık ederler. kocasınada her akşam tatilde gün boyu ne yaptığını anlatan bir mektup yazar ve yollar. mektuplarında hep kocacığım bir beyefendiyle taniştim doktormuş onunla sahile yüzmeye gittik, onunla bu akşam yemeğe çıktık gibi. adam çok sinirlenir ve karısına cevap olarak şunu yazar.

_karıcığım sabah güneşin doğuşuda sahile in mayonun altını çıkar ve bacaklarını ayırıp güneşe doğru uzan.
_kadın hiçbirşey anlamamıştır kocasına tekrar mektup yazar kocacığım mektubundan hiç birşey anlamadım nedemek istiyorsu der
kocasıda nedemek isteyeceğim boşuna dememişler güneş girmeyen yere doltor girermiş diye

Kulak-Kurşun
Avukat Temel, cinayet sanığını savunmaktadır.- Müvekkilim masumdur Hakim Bey. Cinayet kaza ile...

Avukat Temel, cinayet sanığını savunmaktadır.
- Müvekkilim masumdur Hakim Bey. Cinayet kaza ile olmuştur.
- Kaza olur mu? Sanık maktule tam 6 kurşun sıkmış.
- Hakim Bey, müvekkilimin kulakları az işitir de!

Sürülecek Tarla
Köyün birinde dayımız oğlunu evlendirir, gerdek gecesini sabahı oğlunu yakalar ve "tarlayı s...

Köyün birinde dayımız oğlunu evlendirir, gerdek gecesini sabahı oğlunu yakalar ve "tarlayı sürdünmü?"diye sorar . Soruyu anlamayan saf oğlan "baba güzün sürmüştük ya"der oğlunun ne yapacağını bilmediğini anlayan baba bu işi öğretmeye karar verir.

oğluna "sağ cebine 25 kuruş koy ve bir hafta kalçanı o yöne oynat "der ikinci hafta sol cebine ikibuçuk lira koydurur bir haftada kalçasını sağ sol yaptırır üçüncü hafta arka cebine 5 lira koydurur bir haftada 25, ikibuçuk,5 diyerek kalçasını sağa sola arkaya hareket ettirir , son hafta gelir genç çocuk çok heycanlıdır. Babası ön cebine 10 lira koymasını söyler ve bir hafta boyunca 25,ikibuçuk,5lira ,10 lira diyerek kalçasını sağa, sola, arkaya,öne hareket ettirerek antreman yapar. hafta sonu geldiğinde babası bu hareketleri karısında uygulamasını söyler.

genç heycanla karısını soyar başlar 25,ikibuçuk,5lira ,10 lira ,25,ikibuçuk,5lira ,10 lira diyere icratını yaparken çok yorulur "BOZUKLAR KALSIN"diyerek 5lira ,10 lira .5lira ,10 lira derken işini tamamlar.

Anlayana
Çok utangaç bir delikanlı bir kadını ziyarete gitti.Kadın : - Haberiniz olsun, kocam yarım sa...

Çok utangaç bir delikanlı bir kadını ziyarete gitti.

Kadın :
- Haberiniz olsun, kocam yarım saat sonra dönecek

- Şey diye kekeledi delikanlı. ben kötü bir şey yapmadım ki

- Biliyorum. Yalnız aklınıza kötü bit şey yapmak gelirse ne kadar zamanınız kaldığını bilmenizi istedim

Ben O Adamı Biliyom
biri ağır işiten üç yaşlı kadın evlerinin önünde oturmuş eski günlerden konuşmaktadırl...

biri ağır işiten üç yaşlı kadın evlerinin önünde oturmuş eski günlerden konuşmaktadırlar. Kadınlardan biri iki elini yan yana getirip yumruk yaparak.

-eskiden aha böle böle kırmızı kırmızı domatesle olurdu. Şimdikile gibi hormonlu deldi misgibi goka yimesi pek güzel olurdu! der.

bunun üzerine yaşlı kadınlardan diğeride kolunu ***ererek.

-eskiden böle böle zalatalıkla olurdu. Şimdikile öylemi, gabak gibi dadı duzu yok der.

Bu ikisinin ne dediklerini anlamaya çalışa sağır yaşlı kadın lafa karışır.

-Ne dedğinizi pek duyamayon emme o tarif ettiğiniz adamı bende tanıyom.

Çimento Torbası
İnşaat amelesi viziteye çıkıp haftalardır tuvalete çıkamadığını söylemiş..Doktor muaye...

İnşaat amelesi viziteye çıkıp haftalardır tuvalete çıkamadığını söylemiş..

Doktor muayene edip, amelenin külotunu indirmiş ve yüzükoyun masaya yatmasını istemiş, adam denileni yapınca Doktor içeriden getirdiği beyzbol sopasını 3-4 kere sertçe indirmiş amelenin kıçının tam ortasına, "Tamam" demiş sonra, "Şimdi tuvalete gidin.." birkaç dakika sonra tuvaletten rahatlamış şekilde çıkan amele "Sağol Doktor bey.." demiş,

"Hep böyle olabilmek icin ne yapmalıyım?.."

"bir şey yapmana gerek yok.." demiş doktor,

"Tuvaletini yaptıktan sonra kıçını çimento torbasıyla silme yeter..!"

Bektaşinin Duası
ALLAHIM,MAL verdiğin zaman SAADETİMİKUVveT verdiğin zaman AKLIMIİKTİDAR verdiğin zaman BASİR...

ALLAHIM,

MAL verdiğin zaman SAADETİMİ
KUVveT verdiğin zaman AKLIMI
İKTİDAR verdiğin zaman BASİRETİMİ
BELA verdiğin zaman İMANIMI
NİMET verdiğin zaman MERTLİĞİMİ
GÜZELLİ verdiğin zaman İFFETİMİ
ZORLUK verdiğin zaman SABRIMI

benDEN ALMA YARABBİM.

Geri