Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günlükteki Fantezi
Kokteyl partide delikanlı, kızın birini salonun köşesinde kıstırıp kulağına bir şeyler f

Kokteyl partide delikanlı, kızın birini salonun köşesinde kıstırıp kulağına bir şeyler fısıldamış..

"seni adi seks düşkünü sapık!.." demiş kız, "Böyle bir sapık bir fanteziyi isteyebileceğimi ya da böyle bir şeye izin vereceğimi nasıl düşünebiliyorsun?"
Sonra birden gözlerini kısıp "Şimdi anladım.." demiş,
"Günlüğümü çalan adi mutlaka sen olmalısın!.."

Sarhoş Diyalogları
- garson hesabi getir- 5 yetmislik abi- cuss, ulan 5 yetmislik icsem ayakta duramam lan- e duruyon i...

- garson hesabi getir
- 5 yetmislik abi
- cuss, ulan 5 yetmislik icsem ayakta duramam lan
- e duruyon iste
- hadi len, al su yuz bini, kafami bozma benim
- cevat, kahveden adam topla guzelim, hesapta puruz cikti

-abi çok içtin yeter artık
-ben içmeyimde kimler içsin olum
-abi buraya kusma yaw
-ben kusmayımda kimler kussun
-abi git yatağa yat sızma burda
-zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

- ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun?
- ahh iyilik,güzellik...var mıdırr?
- ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun?
- hımss güzellik,acısız bi dünyaa
- eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre
- off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk

olm çişim geldi
-git işe kardeşim bana ne
-tuvalet nerdeydi
-aloo...sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti...
-erkekler tuvaleti !

hocam ne istiyorum biliyo musun
-bi dakka sus biri gelio galiba
-gelemez olm kayıktayız biz
-nası gelemez biz nası geldik kayığa
-biz kayığa bindik salak !
-neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama...
---vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi---

-ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan
-yok ya gerek yok ben iyiyim
-bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken
-oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam
-iii peki
(ertesi sabah)
-ali kafandaki ne lan...

-çok içtim lankuscam galiba
-odaya kusma halı batar
-ee nereye kusiim
-camdan kus
-pekiööööğğrşş
-naaptın hocam?
-cam kapalıymış...

-baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben
-benim odamda lavabo yok lan.

müsai..... bööööuuğğğeüeğü..... t bi yerde inseydim keşke....

-o kız şimdi beni redmi etti...
-olm boşver ya olan olmuş, çirkindi zaten
-ne demek lan..reddetti beni işte
-ya olm sittiret ben sana bi şey diyim mi?
-de
- karı milleti değil mi ,en iyisinin mınakoyim...
-içelim...

olm ne istiyorum biliyo musun
-ne istiyosun
-şöle bi elimde ay olsun diğerinde yıldızlar olsun gözüme de güneş vursun...
-***üne vursun güneş eşşek...iki bira icince sapıtıyosun hemen
-yok olm kafam ii benim
-kafanı sitsinler...

var ya olm, şimdi atlasam, burdan heybeliye kadar yüzerim...
-dur olm gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten...
-kim sarhoş lan,3 dubleyle sarhoş mu olcam

...
doktor: -nasıl yardı kafasını?
-gece denize girelim dedik...yanlışlıkla iskeleye atlamış...
doktor: -biraz da içkiliyiz galiba
-2 bira...

gsçdkvmsdkmskdmsdmdm....
- ne dion lan?
- dlcjksdkcmsdkcmldk...
- oa uçtu lan adam

rakı nerde olm
-hasstir buzlukta unuttum, kesin patlamıştır
-***ün patlasın emi eşşek sıpası

-ulan eskiden 3 dublede çakır olurdum, şimdi 6 dublede hala bi bok yok...hadi fondip
-sen bi masadan kalk o zaman görceksin ebeninkini
-ne var lan kalkıyoruz işte...bodofffffff

olm burda sızıp kalmayalım
-yuh lan daha neler embesil diiliz o kadar da
-iii ben söölim de
....
-kalk lan kalk
-noluyo ya
-ebeninki oluyo...sabah olmuş uyuyup kalmışız burda
-nerdeyiz ki biz
-ebenin mındayız dana yavrusu
-aızını topla alooo...

- abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. böle sanki midem dışıma çıkıcak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim...oooh
- üstüme kustun mına koduumun çocuu, ondandır...

BU DURUMA DÜŞMEK İSTEMİYOSAN İJMEEAJEKSİN HICK!!!

O Patronunki
-adamın haydarı baya baya büyükmüş -birgün gezerken bir levhaya takılmış gözü -şeyi bü...

-adamın haydarı baya baya büyükmüş

-birgün gezerken bir levhaya takılmış gözü

-şeyi büyükler derneği

-hemen gidip üye olmak istemiş

-kapıda görevli hamşerim ne kadar seninki?

- adam sıkılarak ya işte çorabıma kadar demiş

-kapıcı gülmüş yahu benimki kemer yapıp belime kravat yapım gömlegime demiş ve eklemiş her halde seni almazlar.

-adam tam giderken bir ses "haydi hopppa! haydi hopppa!"
merakla sormuş nedir bu sesler

-kapıcı "ha o mu? patronunkini işemeye ***ürüyorlar" demiş.

Aritmetik Seks
Yatağı TOPLAÜstleri ÇIKARBacakları BÖLÇarpmaya BAŞLA...

Yatağı TOPLA
Üstleri ÇIKAR
Bacakları BÖL
Çarpmaya BAŞLA

Diplomat Yemekte
Orta yaşlı bir diplomat davet edildiği önemli yemek sonrası" Nasıldı?.." diye merak eden arka...

Orta yaşlı bir diplomat davet edildiği önemli yemek sonrası" Nasıldı?.." diye merak eden arkadaşına şöyle cevap vermiş..

" Eğer çorba sunulan şarap kadar sıcak; şarap, önüme konan tavuk kadar yıllanmış; tavuk, servis yapan güzel hizmetçi kadar taze; hizmetçi kız, evin sahibesi kadar arzulu olsaydı inan çok daha harika olurdu.."

Civciv
Adamın biri yolda bir günlük bir civciv bulur. Kanı kaynar beslemeye karar verir. Ertesi gün u

Adamın biri yolda bir günlük bir civciv bulur. Kanı kaynar beslemeye karar verir.

Ertesi gün uçakla seyahat etmesi gereklidir. Civcivi havaalanında koynuna saklar ve uçağa biner. Yeri bir rahibenin yanıdır.

bir süre sonra civciv adamın koynundan aşağılara malum yerlere kayar. Adam da civcivin rahat nefes alabilmesi icin fermuarını açar ve civciv kafasını fermuardan dışarı çıkarır.

Bunu gören rahibe adama dönerek şöyle der :

-Afedersiniz bayım bu işlerden fazla anlamam ama galiba yumurtalarınızdan biri çatlamış...

Benimkinde!
Askerler guruplar halinde banyo yapıyolarmış. İriyarı bir asker yıkanırken yüzügünü sabun...

Askerler guruplar halinde banyo yapıyolarmış. İriyarı bir asker yıkanırken yüzügünü sabunluğa koymuş sonra unutup yıkanıp çıkmış.

Arkadan ikinci gurup girmiş banyoya, ufak tefek bir askerde yıkanırken iri yari olan askerin yüzüğünü bulur, bakar eder hicbir parmağına olmaz büyük gelir, yüzüğü şeyine geçirir tam uyar.

Daha sonra içtima sırasında iriyari olan asker komutanına banyoda yüzüğümü unuttum der.

Komutanda, "kimin sikinde lan senin yüzüğün! geç yerine çabuk" der,
ufak tefek askerde çıkar ortaya,
"benim sikimde komutanım!!!" diye bağırır.

Merhaba
Sperme günlerden birgün bir emir gelir ;-birsüre sonra sana bir emir gelecek koş diye.. sen bu e...

Sperme günlerden birgün bir emir gelir ;

-birsüre sonra sana bir emir gelecek koş diye.. sen bu emri duyunca koşmaya başla, hiç durma öyle hızlı koşki bütün kardeşlerini geç .bir süre sonra karşına kırmızı yuvarlak bir şey çıkıcak işte o zaman dur ve ona " merhaba ben sperm " de oda sana "merhaba bende yumurta diyecek ve sizin biraraya gelmeniz sonucunda dünyanın en güzel çocuğu meydana gelecek.. Bekle..

Sperm başlamış beklemeye.Günler geçmiş ve nihayet birgün emir gelmiş;

-koş!

Sperm başlamış koşmaya. Koşmuş koşmuş koşmuş.. O kadar hızlı koşmuş ki arkaşlarını geride bırakmış.. ama yorgunluktan ölmek üzereymiş. Nihayet karşısında kırmızı yuvarlak birşey çıkmış..

Durmuş ve ;
-merhaba ben sperm demiş

kırmızı yuvarlak şey dönmüş ve cevap vermiş

-merhaba bende bademcik...

Bin Dert
Köylü adam doktora gitmis, Muayene bitip sira ödemeye gelince doktora ;Doktor bey ben size bir so...

Köylü adam doktora gitmis, Muayene bitip sira ödemeye gelince doktora ;

Doktor bey ben size bir soru sorayim bilirseniz iki kat ücret ödeyeyim, bilmezseniz benden para almayin demis.

Doktor bu köylünün soracagi neyi bilememki diye düsünüp peki amca sor bakayim demis.

Köylü söyle bakalim doktor deyip saçini tutup bu neden erken sonra sakalini tutup bu neden geç beyazlar demis.

Doktor ne kadar ugrassada cevabini bulamamis ve peki amca sen söyle bakalim demis.

Köylü önce saçini sonra sakalini gösterip bu bundan daha erken çikarda ondan erken beyazlar demis.

Muayene parasisni alamayan doktor durumu hazmedemeyip en pahali ilaçlari yazdiktan sonra köylüye amca bu ilaçlardan baska yerde yok (arkadasi olan eczaneyi tarif edip ) hemen ordan alip gelde sana nasil kullanilacgini tarif edeyim demis.

Köylü çikar çikmaz da hemen eczaciyi arayip bak sana bir köylü gelecek ilaçlari aldikrtan sonra seninle iddaya girip söyle bir soru soracak, sorununda cevabi saç sakaldan daha yaslidirda ondan. tamam mi diye iyice tembihlemis.

biraz sonra köylü eczaneye varmis. Ilaçlari aldiktan sonda eczaciya bak oglum ben sana bir soru sorayim. cevabini bilirsen iki katini ödiyeyim ama bilmezsen benden para alma demis.

Tiyöyü alan eczaci kendinden emin peki amca sor bakalim demis.

Köylü bu sefer önce saçinin killarini gösterip sonra s...nin killarini isaret ederek bunlar neden bunlardan daha erken beyazlar demis.

Eczaci ; amca bunu bilmeyecek ne var bunlar bunlardan daha yaslidir da ondan demis.

Köylü hayir oglum bilemedim deyip önce elini s...ne atip bunun bir derdi, sonra kafasini tutup bunun bin derdi varda ondan demis...

Kafam Sıkıştı
bir gun çocuk ve babası alişverişten dönerler.çocuk çok yorgun olduğunu söyleyip odasına

bir gun çocuk ve babası alişverişten dönerler.çocuk çok yorgun olduğunu söyleyip odasına çekilir.odada bir kadın çocuğa dudaklarını gösterir.çocuk hemen babasının yanına giderek ...baba baba odamda bir kadınçocuk ökşar dudakları bana gösteriyor der.
... babasıda çocuğun kendisiyle dalga geçtiğini zanederek git ve kadının dudakları öp der.oda gidip öper. sonra kadın göğüslerini açar.
... çocuk babasının yanına giderek... baba baba kadın bu sefer göğüslerini açtı ne yapayın der ... babasına git okşa yavru diyerek çocuğu odasına gönderir.çocuk okşar sonra kadın vajinasını açar.
... çocuk heycanlı heycanlı babası babacım kadın şeyini açtı ne yapayim ... babasıda git en kıllı şeyini kadının şeyine sok der.
... 5 dakika sonra çocuk bağırır. BABAAAA YARDIM ET KAFAM SIKIŞTI.........

Kendininkini Dene
İki dağcı arkadaş yorucu bir tırmanış gecesinde minnacık bir çadır kurup yatmışlar. Gece...

İki dağcı arkadaş yorucu bir tırmanış gecesinde minnacık bir çadır kurup yatmışlar. Gece yarısına doğru biri ötekine sormuş..
- Uyuyamıyor musun?
- Evet..
- kendini tatmine mi çalışıyorsun?..
- Evet..
- Sertleşme sıkıntın var değil mi?..
- Evet?..
- bir de kendi aletini denesen?..

pek Don
eskiden arap erkekleri sadece beyaz entari giyerler ve altlarına kilot dahi giymezlermiş.(belki ha...

eskiden arap erkekleri sadece beyaz entari giyerler ve altlarına kilot dahi giymezlermiş.(belki halen öyledir?) neyse gelzaman git zaman ipek kilot giymek moda olmuş erkekler arasında...

bizim adamımızda çok zengin hem de bakımlı. Hemen koşuyor terziye ve beş metre ipek alıyor. Eve gidip hemen annesine bir kilot dikmesini istiyor. Artık nasıl bi cüsseyse adama iki metre ipekten bi kilot çıkıyor.

Neyse hemen giyip nişanlısının evine gitmek üzere yola çıkıyor, gidip basacak havasını. Yolda giderken birden tuvaleti geliyor bakıyor etrafta kimse yok hemen yakındaki köprünün altına geçiyor. ama alışmadığından olsa gerek, önce kilodu çıkarıp bi yana koyuyor sonra görüyor işini. İşi bitince de unutuyor kilodu. Nişanlısının evine varıyor hemen kayınpederi karşılıyor ve baş köşeye oturtuyorlar, izzet ikram nefis.

bizimki kilodu gösterecek ya böyle bi bağdaş kuruyor açıyor bacakları iyice ve tabi entariyide sıyırıyor azcık. Tabi mal tamamen meydanda. Nişanlısı hemen bi çığlık utançtan elleriyle kapatıyor gözlerini. Kayınpeder bağırıyor hiddetle ;

- Ulan ******** bu ne hal?

bizimkisi ;

- Beğendiniz mi evde üç metre daha var......!

Çeşitli Fıkralar,Çeşitli Fıkralar fıkralar,Çeşitli Fıkralar fıkra

Kardeşler
birr gün evli üç kız kardeş bir evde buluşurlar tabi bacanaklarda. Kızlar kendi aralarında s...

birr gün evli üç kız kardeş bir evde buluşurlar tabi bacanaklarda. Kızlar kendi aralarında sohbet ediyorlar kimin kocası gecede kaç posta atıyor.
biri üç biri dört biride iki diyor. kızlar bibirlrine inanmıyorlar ve bir anlaşma yapıyorlar. Bu gece kocalarımızla sevişeceğiz ve sabah kahvaltıda işaretle söyleyeceğiz (bir dilim ekmek üzerine bıçakla yağı bir kere sürmek) tamam diyorlar.

akşam herkes odasına çekiliyor. Sabah kahvaltıda buluşuyorlar ,küçük kardeşler en büyülkerine işaret ediyorlar ne oldu diye.

abla:ekmek dilimini alıyor,bıçağı alıyor yağa bandırıp dilimin
üzerine bir ileri bir geri sürüyor.

sıra ortancaya geliyor
Ortanca kardeş: ekmeği bıçağı alıyor, yağa bandırıp ileri geri ileri sürüp bırakıyor.

Sıra en küçük kıza geliyor.
küçük kardeş: ekmeği bıçağı alıp yağa bandırıp ekmeğin üzerine bir ileri bir geri tekrar ileri sürüp ekmeği ters çeviriyor ve arkasına bir ileri bir geri sürüp bırakıyor.

Toprak
bir gün insanlar tanrının huzuruna çıkarlar ve şöyle derler:-Ey tanrı! Artık sana ihtiyacı...

bir gün insanlar tanrının huzuruna çıkarlar ve şöyle derler:
-Ey tanrı! Artık sana ihtiyacımız kalmadı! biz artık insan bile yaratabiliyoruz.

Tanrı da onlara şöyle der:
-Demek öyle. Yaratın da görelim bakalım.

Oradan biri insan yaratmak icin yerden bir parça toprak alacakmış. tam toprak almak icin yere eğilmişken tanrı onlara şöyle der:
-Hoooooop! kendi toprağınızdan. kendi toprağınızdan.

Nezaket Dersi
Nezaket dersi veren öğretmen; "Çok lüks bir restoranda mükemmel bir kız arkadaşla yemekteyken...

Nezaket dersi veren öğretmen; "Çok lüks bir restoranda mükemmel bir kız arkadaşla yemekteyken, çişinizin gelmesi durumunda ne dersiniz" diye erkek öğrencilere sormaya başlar. Erkek öğrencilerde sırayla cevap verirler.

İlk öğrenci direk dürüst bir şekilde "Çişim geldi, bi tuvalete gidiyorum" der. Ögretmen şaşırır, "Çok ayıp" der ve ikinci ögrenciye yönelir.

İkinci öğrenci bakar ne desem diye, sonra der ki; " benim bi tuvalete gitmem lazim.". Öğretmen daha memnun olur ama yeterli gelmemiştir.

Sıra üçüncü öğrenciye geldiğinde öğrenci sırasından kalkar, gözlerini kısar, karizmatik bakışlarla "Bebeğim, benim eski bi arkadaşımla tokalaşmam gerekiyor, hemen donerim. Hem yemekten sonra seni de tanıştıracağım." der..

BIRAKSALAR
Civciv annesi olan tavuga sorar: - Anne babam niye yumurtlamıyo? Tavukta - Anatomisi izin vermi...

Civciv annesi olan tavuga sorar:
- Anne babam niye yumurtlamıyo? Tavukta
- Anatomisi izin vermiyor. Civciv düşünür ve der ki
- Bıraksalar yumurtlayacak ya ni

Kötü Niyet
İri gögüslü, orta yaşın biraz üzerinde bir hanım otobüste cüzdanınınçalınması üzerin...

İri gögüslü, orta yaşın biraz üzerinde bir hanım otobüste cüzdanının
çalınması üzerine polise başvuruyor.

Polis soruyor:
- Hanfendi, cüzdanınız neredeydi?

- Sütyenimin icindeydi.

- Peki adam elini oraya sokunca neden bir şey demediniz mi?

- ben ne bileyim adamın kötü niyetli olduğunu..!

Vantilatör
Adamın biri karısını çok seviyormuş. Karısı bir gün ölmüş ve adam da üzüntüsünden bi...

Adamın biri karısını çok seviyormuş. Karısı bir gün ölmüş ve adam da üzüntüsünden bir süre sonra ölmüş. Adam cennete gitmiş ve karısını bir türlü bulamamış. Meleklere sormuş:
- Karım nerede?

Melekler de adama:
- senin karın burada yok, belki cehennemde olabilir. bir de orayı ara. Demiş

Adam karısının bir melek kadar temiz yürekli olduğunu düşündüğünden cehenneme bakmayı zaman kaybı olarak görmüş ama yine de merakından bakmak istemiş ve cehenneme gitmiş. Adam, cehennemde kendi etrafında sürekli dönen kadınlar görmüş ve dayanamayıp bir zebaniye sormuş:
- Ya hemşerim, bu kadınlar neden kendi etraflarında dönüyorlar?

Zebani yanıtlamış:
- Bu kadınlar kocalarını kaç kez aldattıysa kendi etraflarında o kadar dönüyorlar. Meselâ şuradaki sarı saçlı olan kocasını 20 kere aldattığı icin kendi etrafında 20 kere dönüyor.

Adam sormuş:
- Peki benim karımı gördünüz mü?

Zebani yanıtlamış:
- senin karını vantilatör yaptık.

Pazarlamacı Ve Polis
bir süre pazarlamacılık yapan genç daha sonra sınava girip polis olmuş.Yolda rastladığı bir...

bir süre pazarlamacılık yapan genç daha sonra sınava girip polis olmuş.

Yolda rastladığı bir arkadaşı sormuş.

-Nasıl işinden memnunmusun?

-'Evet' demiş polis.
"bizim mesleğin en iyi tarafı da şu ki,müşteri daima haksız."

Geri