Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saat kadardı kalışların. bir dakika fazlası olmadın, durmadın; durmadan çektin gittin...

Hiç gereği yokken hayata giren insanlar.. Hiç gereği yokken karşına çıkarlar.. Hiç gereği yokken gününü haftanı ayını belkide yıllarını alırlar.. Hiç gereği yokken gece-gündüz aklından geçen her düşünceye bulaşırlar.....Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler.. Sonra Hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler...

Giderken uğultular bıraktın kucağımda kar tanesi gibi. Ve gittin adı konulamayan diyarlara. O diyarların eşiğine o diyarların meydanlarına vurgundun. Şimdi başın o diyarlarda sallanıyor bir ince tüy gibi. Beni bıraktın ve ben yaşıyorum. Ama sen hiç olamayacağın kadar ölü,boynunda taşıyamayacağın kadar tuğlayla denizin en derin yerindesin. Benden selam söyle deniz yıldızlarına. Senin için parlasınlar. Ve deniz kızlarının pullarını kolye yap. Ömrün kadar kısa yanlızlığın kadar uzun gökyüzü kadar ıssız ve benim kadar ısdırablı olsun.

ayna kendini yansıtır....! kimse bilmez ....!

bu defa da hayatımın içine edeni seçtim... logar mıyım ulan ben..!

kalbime saplandın ok gibi,şimdi hayatım *ok gibi...
icon_smile.gif

Ben deliyim…
Güzel bir yaşam benim için anlam taşımaz,
ben köyleri ve yürekleri yakılmış insanlar görürüm.
kimsenin düşmanı değilim kimseye dost olmadım..
Ben yabancıyım bana..
...söyleyemediğim düşüncelerim vardır..
her akşam ayrı bir meydanda
atatürk heykelinin karşısında,
olmayan aklımı darağacına asar ipini çekerim....

Dudağımda çıkan uçuk gibisin.
Kolonya elimde bekliyorum.

hayal et, yağmurun altında olduğumu, ağır ağır yürüdüğümü. düşün gecenin bir körünü, diğer gözü de kör oluyor onu da düşün. boynum yere doğru bükülüyor. ne demek bu biliyor musun? yerdeki su birikintisindeki baloncuğu ayağınla patlatmak demek... pat!

Bul beni ama kendi derinliklerinde kayboldum ben sen de bulma ya da kalırım ben senin derinliklerinde

total aldatma merakı, tüm aşklar çürüğe çıkarıldı..!

kirli bir siyahla boya dünü. duvarlarımı çiz! ömrümü öğüt ve yetim bırakma ihtisasını bu aşkta da kullan; muhtaç bir aciz gibi bırak beni ve git... ki gitmeler medcezirlerimdir. yoksa dün hiç olmadı mı? ne çok tufandan çıkmışım, dirilmişim, öldüm sanmışım. ama ölmem ben, ölememişim... ben ölmem de acım vaaz olur dilsiz sevdalara...

kirli bedenimdi ama aşkım temizdi açan güneş taaa içime işledi ama kalbimin duvarları malesef ki beyaz değil gelen giden aşklar medcezir gibi yumusak değil siyah beton heryer önümü göremezken acan güneşe nasıl ulaşırıım söyler misin? yoksa bana yardım edip ey askım sende benimle gelir misin?

hatırladım da... Hiç unutmamışom aslında?!!

geceye katran çal.
acıya hüsran.
ah edersem tutmasın elim.
tutulsun dilim...

...ey kemankeş! durma vur!
nasıl sa bu sîne vurgun…
nûru düşsün düşlerin, kor olsun...
seni görmesin, kör olsun…

vurgundum sana... korkardım cesedimden bakışlarını bulacaklar die..... sense hiç korkmazdın birgün.... kuytu bir köşede.... cesedimi bulmalarından... sen beni içine gömdün...... gezip duruyorsun elinde mezar taşım......

en mahrem yerine değdi ellerim, ellerine... çocukluğuna mıydı bu merhaba, bu tanışıklık yokluktan mı geliyordu... bundan mı yok'um, yok olamadı içinde...

Bazen
birliktelik, ayrı ayrı olmayı gerektirir.

Gidiyorum." dedim. "Gehenneme kadar yolun var." Dedi. "o halde daha çok karşılaşırız." Dedim. Sustu...

doğduktan sonramı azalıyoruz ilerlerken zamanda.. basta butunduk sonradanmı eksılıyoruz.. yıtırıp kırletıyoruz ruhlarımızı..

Geri