Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düsün ki sifir bir binayim yani kendi intiharina cok erken balkon gibi susuyoruz karsilikli.Bende cicekler sende varos hayati Düsün ki oyuncagini kiran cocugun ergenligidir gitmeler .raki gibi iciyoruz yas kemale ererken cocuklugumuzu..Dik durmaya calisir gibi yasiyoruz simdi gidisleri ,omurundan zedeli yatmayi seven o askin sahibiyiz sanki ..

Kalan kimdi peki? İçimi kemiren ihtimalleri oraya yerleştiren? Giden mi unuttu hayatı sorgulamamda ses kaydını başlatmayı, yoksa gelen mi geç kaldı hayatın yaşamın sırrını söylediği anı delil olarak kaydetmeyi? Bilmiyorum ama giden hep erken gitti, gelen ise eksik geldi. Kalan kim peki hala canımı yakan, içimi parçalayan? İçimde biri var kim olduğunu asla bulamadığım. Hem gelen oluyor her seferinde, hem giden oluyor gelene kadar herhangi biri...

ağmur değildi o. bense ağaç gibiydim, hatta topraktım biraz da... eşleşmiş bir ömürdü bu. sihirli 3'lü bir araya gelmeden yaşanamayan bir darboğaz. o aşk değildi. bense buna rağmen acı çekendim. hissetmenin en tepesinde, bekleyebilendim. manasız, telaşlı ve hep çocuk halde. kime neden anlatılmalı, ya da benzemeye çalı...şmalı? hem formüllere sığan bir sevme isimleri farklı ikiz çocuklara benzemez mi? büyüdüklerinde aynı hırçın, öfkeli, kabullenmeyi göze alamayan sabırsız adamlar/kadınlar... bugünü de seninle geçirdim, gittiğin yerden döneceğini umut ederek. çünkü aşk; sabır, istikrar, güç ve vazgeçilemeyen bir sevgidir sevgilim...

koca bir yaz dediğin kadının göbeğindeki üç bitin fıkrası gibi... şimdi yaz gibi değil yaz ve sen ben de değilsin...

Sen, hergün köşe başlarında
Yırtık urbanla kirli ellerinle
Avuç açan, sefil insan.

İnan yok farkımız birbirimizden.
.........Sen belki tüm yaşamınca dilenecek;
Beklediğin beş kuruşu biri vermezse,
Ötekinden isteyeceksin.

Ama ben, tüm yaşamım boyunca
Tek bir kez dilendim,
Bir acımasız kalbin sevdası ile alevlendim.
Öylesine boş öylesine açık kaldıki elim,
Yemin ettim bir daha dilenmeyeceğim.

kız kulesi gibi yalnız kalmak, ömür boyu yalnız yaşamak,
bunu ben bilirim....

Biliyorum sen yine
parmak uçlarında üşüyorsun.
aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını,
ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun.
sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta
...ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda.
apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel!
bütün parmakların tıkır tıkır işliyor.
iştahla biliyorsun, yaşamaktır aşk
geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda
delice bir yangın parmaklarının buzulunda
ah şahrud,
her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli!

İlk kez kaçmıyorum ki, ben hep sürgünüm senden; " bu cümleyi kaç kişiye kaç kez söyledim hatırlamıyorum. Ben sürgünün herhangi bir insana, her insana. Yaşamak güzel olduğu kadar uzak benimle. Nedenini asla bilmediğim bir soru gibi, Tanrı... gibi.

rüyamda gördüm. şirin kadar eskiydi. ama önümden geçip gidecek kadar bugünden. elinde bir hediye paketi vardı. onu göstererek çıktı apartmanın kapısından. onu bilerek gösterdi bana. yürüyüşü aynıydı. korkarım evleniyordu...

yürüyüşü aynıymış sadece düşündükleri ya da onun için olan sen deil... Sen değiştin belki de ya o hep aynıydı ya da neyse ne.. Senin deil artık.. Ağla o zaman elinden şekeri alınan çocuk gibi ağla..

şu bir damlanın sığabildiği ikinci damlaya yer olmayan tek yer. bir damla için yaratılan bir yer orası. damla gelir keyfince bir saniye belki daha da kısa bir zaman diliminde kurulur yerine. diğeri gelene kadar. her damla sabırsızlanır yerine oturmak için. arkada duranlar duramazlar yerlerinde, toplu halde çıkarlar dışarı. izdiham olur..

gözlerimden akanlar gibi.... Duramıyolar artık.. Benliğimi bozarcasına izdihamlrı.. Beni senden koparırcasına.....

hala ölebilirim. bu acı değil..!

tüm acılar bizim üzerimize yağıyor bu gece belli!!! aynı duygular içinde olmak acı olsa da anlayabilecek birilerinin olması hüzünlü bir gülüş oluşturuyor yüzümde..

sizi bu kadar büyütüyor olmam benim sorunum, sizi zaten ilgilendirmez ama bu da acı değil...

Bazen deli olmak istemişimdir sonra fark ettim aslında istediğim tek şey akıllı olmakmış çünkü zaten deliyim.

ı sen o değilsin. olamazsın. olmayacaksın. olmanı istemiyorum. gözümde büyüttüğüm için suçlu değilsin değilsin olmayacaksın. lanetli bile değilsin kahretsin. hiçbir şeyim değilsin. değilsin ve o da değil. ilanlar dağıtmayacağım. eline tutuşturmayacak kimse elimi. elin kopsun diyeceğim değilsin, sen değilsin. gittiğimde h...aberdar olacak olan değilsin. öyle biri yok. uydurma hepsi..!

bu sayfayı kapatıp yeni bir tane açmak istemiyorum. ufacık kalan yere sığabilirim ve ben de seçilemeyecek kadar silinince aranızda, gemi yap kağıdı. denize atma. su istemiyorum. gemi yap, sonra da bin içine. git buralardan. su istemeyen bir gemiyle nereye gidebilirsin. işte ben hala gidebileceğimi düşünüyorum. gidemesem bile. hala ölebilirim. bu acı değil..!

tek sorn vardı seni son gördüğümde sen o değilmişsin. Yıllarda beklediğim peşinden koştuğum sen o değilmişsin.Ben kendimi bir hiç görürken senin heybetin karşısında sen O değilmişsin tüm ihtişamınla karşımda duran. Bir nebzede küçüldün gözümde bir saniyede O yılanla o cuvaldan basını cıkardığn an ...

ı bu çok acı bir mutluluk. bu acı bir yalnızlık. bu gerçekten acının içinde olduğu bir an. bu gerçekten çok acı. huzursuz değil. pişman değil. sadece acı. sen ne gösterirsen onu görüyor olması. özel biri değil. özel biri yok. özel diye bir şey yok..!

Geri