Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çoktan unuturdum ben seni çoktan ; ama ah bu şiirlerin gözü kör olsun !

"ELinde Ne Varsa Hayata Dair Ötesi Hicbir Sey Ya Da Vesair ...
Hani Demis Ya Sair ; MutLuLugu Sende BuLan Senindirr !..."

Sonu nasıl biteceği meçhul yarım kalmış bir cümleyimya virgül koy bırak zamanaya noktayı koy cümleyi tamamlayada sil sonsuza dek bir daha dokunma....

bütün gece bekledim
yıldızlardan birtanesi bile kaymadı...
bir dilek dileyecektim(seni)
üzüldüm uzun uzun baktım odamdaki resmine
ve gözlerinde iki yıldız gördüm...
......bir seni diledim
bir de yine seni...

simdi sen gitmelerden bahsediyorsunya yetmedimi bu hasrete gitmeler. ben yuregimdeki butun gitmeleri silip gelmedimmi sanasen nereye gidiyorsun..!

- Uzαklık gözünü korkutmαsın , Yαnımdαyken bile uzαktı kimileri.. Sen öyle bir sevki beni ; Utαndır imkαnsız diyen dilleri..

-Geliyorum dedi gitti.Benden bile kovdum beni. Ama ne o geldi, nede kovduğum ben geldi geri.Sensizdim bide bensiz bıraktın beni

Tek bir gercegi var askın; "Karsındakinin adam olup olmadıgını,asıkken degil ayrılırken anlarsın".

Bir gün kızsan bana, alsan başını, yüz bin yıllık yere gitsen, dönüp kavuşacağın yer ben'im demedim mi?

Şekli bozuk taşlara birşey anlatırsınızda, cahil çatık kaşlara hiç birşey anlatamazsınız...

Ben sende herkesi terkedeceğim.."

Kahraman Tazeoğlu

Bir yürek ki yanmaz, yürek denir mi ona ?
Sevmek haram, yüreğinde ateş olmayana.
Bir gününü sevgisiz geçirdinse, yazık;
En boş geçen günün o gündür, inan bana.

Bir insanı diğerlerinden farklı kılan, o insanın nefes alışının kendi teninde bıraktığı izdir.o yüzden bi gözlerinin içine bakmaya doyamadığın; bi de teninin kokusunu içine çektiğin insanı unutamazsın..

Bugün Ankara'da koyu bir hava var . Meteoroloji uyarıyor ; göz yağmuru tüm b'aşk'enti etkisi altına alacak .

Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.'

Kılıbık erkekle maço erkek arasında 10 dakika vardır; kılıbık erkek karısının istediğini hemen yapar, maço erkek 10 dakika sonra. (:

Aslında İnsanı Acıtan Şey Yalnız Kalması Değil, Sevdiğinin Kokusunun Bir Başkasının Üzerine Sinmiş Olma İhtimalidir...

Merak etme sevgilim ölümüme az kala gelip "gözlerine bakmadan yaşayamam" dersen gözüm açık giderim hiç sorun değil...

Çok sevmiştim seni , haketmediğin kadar .
Binlerce kişiye yetecek kadar ! Kes sesini , hatta minnettar falanda olma . Üstüm sende kalsın , o'na harcarsın ...

Işte o zaman, sevgili diye, dünya diye, hayat diye baktığınız her boşluğu artık sadece sizin o yaralı benliğiniz doldurur. Nereye, hangi kalabalık şehre gitseniz peşinizden o ıssız, o karanlık ormanınızı birlikte ***ürürsünüz. Nereye gitseniz kendinizi orada kaybolmuş hissedersiniz.

Geri