Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir tükeniş bu
Yok oluş...
Bir yaprak olmak istiyorum
Hehangi bir kavak ağacında.
Eğer varsa yeniden doğuş

aH vefasız İstanbul...
bir Kırmızı Rujun Eksik !

Bir ayak izinden öteye geçemedi göçebeliğim.
Üşüyorum.

Biri çıksa hani.. Ve herşey birgün çok güzel olacak dese.. ne olur sanki ?

Baş eğdim yine aşka ama bu son saygı duruşu..

Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı

İyilik yap hatırlanmaz,yanlış yap unutulmaz.Sen kimsenin "Yapamaz" dediğini yap! Çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz.

ı]oysa ıdam edebılırdık bız ayrılıgı cesaret edebılseydık.... Gururumuzun altına koydugumuz tabureyı tekmeleyerek...
[/ı]

bana içinin kaç metre karesini kapsadığımı anlat.
ne kadar sevdik birbirimizi ?
ne kadar seveceğiz ?"

Büyük αşklαr kαvgαylα bαşlαrmış yα hαni ? Tüm mαhαlle toplαnıp αğzını burnunu mu kırαlım yαni sevdiğim..

Odamda ki göz kalemi açacağımı alıp, kurşun kalem açan canlıya baba denir.

Herkesle anlaşabiliyorsan olgun bir karaktere, herkesi sevebiliyorsan eşsiz bir yüreğe, herkesle sevişebiliyorsan ruhsuz bir bedene sahipsin

Birileri gider, birileri kalır. Nedeni olmaz bazen, sadece gitmesi gerekir. Kimi kalleşçe, kimi insanca, kimi utangaç, kimi terbiyesizce. Ama birileri gider...

Nasıl zor şimdi tanışmak başka biriyle yeniden
kurmak o devrilen cümleleri, anlatmak kendini ilk kez anlatır gibi,
dinlemek her şeyi unutması zor olsun diye....

Beni kaybettiğin yerde arama..!Bırakıldığı yerde duranlardan değilim. Atıp tuttuğun gündeliklerden sanma, kapanan kapıları çalanlardan değilim...!

Ne kadar gidişine ses etmesemde, bir bαşkαsının senin içini ısıtαcαğını bilmek; Benim hep içimi 'üşütücek'.

Her gece kendime anlattım...Anladığıma sevindim..İhanetini hak etmezligini tanıdım. tamam.! Peki uyanır uyanmaz kim bırakıyor seni kalbime

Senden kalma üç noktalar yakar can'ımı can havliyle...

Çocuksu umutlarım vardı yüreğimde..
Sen gittin gideli ben büyüdüm ama hayallerim hep çocuk kaldı...

Bir gün diyorum.. Bir gün gelecek ve uyanınca ilk aklıma gelen sen değil sıcak bir çay olacak.

Geri