Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüzyıllardır oynanmasına rağmen hiçbir seyirci;Sahneye fırlayıp Romeo'nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır.Sonunda geminin batacağı bilindiği halde Titanic defalarca izlenmiştir.Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiçbir tat alamazsın.Çünkü: Romeo ölmeli, Titanic batmalı ama Aşk herşeye rağmen yaşanmalı.. =)) ''

U2 bir şarkı söylüyor.Sevgilim! O şarkıyı kulaklarıma fısıldar mısın?!

Aşk; Bir kişiyle felaket, İki kişiyle saadet, Üç kişiyle cinayettir ! Aşksız hayat ise tam bir sefalettir ..

Görmüyor musun ya! Birbirimize muhtacız !
Kıvranayım mı, yılan olup boynuna mı dolanayım! Bilezik olup bileğine mi atılayım...
Güleyim mi,öpeyim mi,ne b.k yiyeyim,bir şey söyle!
Susma,susmaman gerek-gidiyor zaman...

Nefes Al '' , Şimdi Öksür . . . '' Ayrılık Rüzgârında Yüreğin Açık Uyumuşsun . Hüzünden Kangren Başlamış Yüzünde , Aşk'ında 40 Derece . Hastayı Ameliyata Hazırlayın '' Kalbini Alıyoruz . . .

Adını Koyamadığım bi yerin var bende ! Öyle bir yere kondurmuşum ki seni yüreğimde , ne tarif edebilmek mümkün ! ne de çözebilmek nedeni ni...

Gırtlağımda Ki Düğümü Adem'in Elması Sanma Sakın , Kursağımda Bıraktığın Heveslerimdir Hepsi . . .

karşı durmayı duvarlardan öğrenmedim, öyle olsam yıkılmam zor olurdu...

yaşıyorsam, bu yalnızca oyunu bozmamak içindir...

Hayatn boyunca aşkın için rol yaparsın para için yaparsın.. Umut için sevgi için veya "o" dediğin herhangi bişey için.. Ama oyun bitip perde indiğinde.. Alkış alacağın yok..

Durur durur nerde imkansız var gider onu sever işte... Sessiz sevmeye odaklı kalbim sanki.. Haykırırcasına sevmek isterdim oysa. Sevmeler hep içten. Hep surarak mı olmalı? Ben seni bir kenardan sessizce inceden mi sevmeliyim? Özledim seni. Özlüyorum elimde değil. Ruhun bensizliğin ağırlığını çekiyor mu şu dakikalarda... Bilmiyorum. Ve bilmeyi deli gibi istiyorum....

'Şerefe' dedi kadın. 'Yitirdiklerimin, tükettiklerimin şerefine...' adama bakarken. 'Şerefe' dedi adam, 'ihanetin, yalanın, ayrılığın şerefine...' Başka bir kadına koşarken..

geçiştirilmişiz,
öyle zamanlar gelmiş, gitmiş, hâlâ da gidiyor.
durmuyoruz,
peki duracak mıyız...
yüksek hızla bir duvara çarpmış gibi hissediyorum kendimi.
...hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyor gibiyim...
aşık mıyım,
böyle bir his var mı?
yanında çocuklaşmam, o şımarık hallerim,
sana dokunurken ki telaşım,
korkum, cesaretim...
ne ki bunların adı.
bilmiyorum...

icon1.gif

ÜÇ HARFLİ''
görmüş çocuklar gibi çıldırıyorum ! Başıma kadar çekip yorganımı ,
titriyorum ! - Gelme ! diyorum ey ''A/Ş/K'' - Bu gece gelme ... Hâyalini
kovacak bir dua henüz bilmiyorum ..

Şimdi "gel" deme hakkın yok senin..
O gün "kal" deseydin kalacaktım.. Demedin..
Şimdi "gel" de deme...
Çok uzun cümleler kursan belki bu kadar hiddetlenmezdim..
Ama gel gör ki üç harfli bi sözcük yetiyor işte..
...Bana "gel" deme..
Gelmem.."

Uğruna ölünecek bir ADAM tanıdım..Ve onu mutlu etmek için yalnızca "BABA" demek yetiyordu...

hiç kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı. hiç kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun sonra...

ıaşk face de kendi profilinden çok onun profiline girmektir
icon_smile.gif

Herkes yazdığım şiirleri sana neden okutmadığımı merak ediyor, onlar cümlelerimin tükenmez yanını görüyor Oysa biliyorum sevgilim benim KALEMİM KURŞUN olur sana !

Elimden birşey gelmiyor küfür edesim var...

Geri