Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önce, öncesi konuşuldu.
sonra, sonra oldu.
olması gerektiği içindi olanlar.
olmaya da bilirdi.
yakınlık iki taştan farklı mıdır ki...
...yan yana koyup,
istediğin an uzaklaştırmak.
hepsi bu kadar değil mi?
ha iki insan, ha iki taş...
birbirlerinden farkı yok...
bugün daha az terlemek istiyorum.
daha az üşümek.
hiç konuşmamak istiyorum.

yanında olupta senden uzak uzak olupta içinde yaşayan olmadımı.......

Biri Düşüncelerimi Kemiriyor . . .

Ayrılık kaçınılmaz bir sondur, kimse istemez ama gereklidir. Çünkü hayat olduğu gibidir; olması gerektiği gibi değil !

'Olmayan
bir sevgiliyi inatla beklemek ,utandırmaktır aşkı...'

Kokunu Helal Et , Aşk'ı Zehir Ettin Zaten .

Gönül ki dìvane
oldu,dimağıma ismin düştü!..Dimağ ki perişan oldu,dile "sùkut"
düştü..Dil ki lâl oldu,kalbe "har" düştü..Kalp ki durdu,gönle "Yàr"
düştü.....Yàrdan başkası için göze gölge düştü...!

Seni sevmek, kafandaki hayali aşkı değil, hiçbir norma uymayan bir deliliği sevmektir. Seni sevmek, sonsuz bir denize dalmak, çıkışı olmayan bir tünele isteyerek girmektir. Cehennemde yanmaya koşa koşa gitmektir, seni sevmek. Günahın çekiciliğine kapılmak, şeytanın yap dediğini yapmak ve ateşi güneş sanmaktır, seni sev...mek. Bitmeyen bir filmi sürekli yeni baştan seyretmektir seni sevmek. Seni sevmek, rüzgara kapılmak, havalanmak, uçmak ve her seferinde binlerce metreden yere çakılmaktır. Yaralanmış yüzünle, kanlarını temizlerken yine uçmaya çalışmak da, sadece seni severken yapılacak bir deliliktir...

Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir milad demektir. Şayet “aşktan önce” ve “aşktan sonra” aynı insan olarak kalmışsak yeterince sevmemişiz demektir. Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir..

Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni...

Yüreginin Sesine Kulak Verirsen Eger , Anılar Beni Dogrular .. Her Anının Yanına Askıda Kat Yanına..Beni ***ür Uzaklara

Sadece Sevdim Dedim.
Sevdim Işte..
Ótesi Yok !

Birinin elini tutmakla, birinin elini sıkı sıkı tutmak arasında çok fark var! Hayata asılırcasınaa..

Eğer anlamı olduğuna inansaydım yaşamanın, mecburiyetin ötesinde
Çabalardım başarmak için
.Ama bir tek sebebim yok.
" Tanrı öyle istemiş'in " ötesinde..

Kusura bakmayın ama..
Hayat, siz ahlaksızsınız!

Onların doğrularyla büyürken, içine hayat çekmek değil kolay. Sesim çıkmıyor doğru. Ama bağrsam kime ne faydası var? Bedelli mutluluklar düzeninde yüreğe güvnmek hiç hç değl kolay..

Nimetti 'aşk', yemesen de dökme günah!

Hayatin bu cirkn oyunlarna rağmen hala masumca gülüyorsan iste ozaman gercekten mutlusundur

ıÖlüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
...Fena değildir...
Üstü kalsın...

Umutlar Daldaki Kuşmuş Demekki...

Geri