Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler ''

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SpoinieN-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir bαbαnın, kızının sevgili olαylαrınα kızmαsının tek sebebi ; erkeklerin kimyαsını biliyor olmαsıdır.

İnsanları tanımak için onları sınamaktan korkmayın; zira kaybedilmesi gerekenler , kaybedilmelidirler..!!

Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır

Hani Sen GüLünce Yanağında Bir Çukur oLuyorya beNi öLünce Oraya gömsünLer !

Küçüklüğümden beri saadeti israf etmekten korkar, bir kısmını ilerisi için saklamak isterdim."

Tekrarların uğultusu içinde sadece tek bir kez gerçekleşen bir tek şey vardır." ölüm.

Kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa; cahil bir insana laf anlatmakta o kadar imkansızdır

En az umursayanın elindedir, iliskinin gücü. Ama güc; mutluluk değildir.

Kış Gelsin artık ...Kardanda olsa ''ADAM'' görsek ...

Bendeki hayat sesi sendeki hayat kulağına ulaşmayabilir. Yine de gel, yalnızlık korkusunu hissetmemek için konuşalım.

gezdiğimiz sokaklarda ayak izlerin can çekişiyor... öl artık sevgili, öl,öl morg'da hoca seni bekliyor.

Aşkı sende öğrendim" dedi,
ve çekti gittii..uygulamayı başkasında yapacakmış

Sensizliğe yumdum gözlerimi Sana kadar sayıyorum.. Aşk'lanmayan Sobe !

Her şeyden şikayet etmek kolaydır. Mutluluğu elde etmekse uğraş gerektirir.Ama Sadece ot gibi beklersen sadece kuru çöplerle karşılaşırsın beynine inandırmadıktan sonra o beyinde hiç bir şeyi bulamazsın ....

Küçükken LEGO'larım vardı.L'yi attım artık
EGO'larım var...Gün gelecek E'yi de atıp gideceğim buralardan...

Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. “Yürüyeceğim” de, bas ve yürü !

Bir
seri katil yetiştirmekle bir şair adayına öğüt vermek arasındaki fark,
hayat manzarasını seyretmek için otuduğunuz masanın pencereye olan
mesafesine bağlıdır. Camı kırıp dışarı çıkanınsa katil mi, şair mi
olduğu her zaman tartışılacak.

Çok
özlüyorum seni..
İnsan aynaya baktığında ne hisseder?..
İşte onun gibi.."

Bana bir masal anlat baba, içinde sen ol, o olsun. Ağzını burnunu kır ********in. =

icon1.gif

Giderken sαnα Hoşçαkαl demek istedim. İhαnetin αklımα geldi Hoşt/çαkαl ! diyebildim.

Geri