Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Yoksa sende severmisin?

Beni sev öğle sevki kalmasın bir damla gurur.Çünkü gururun olduğu yerde aşk ızdırap olur

Sen gülerken yanındakilerde güler ama sen ağlarken yanlız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın

P ile başlar adı
I srar etme söyleyemem adını
N eden diye sorarsan?
A şkımıza zarar gelmesin diye
R uhum senden hiç ama hiç vazgeçmeyecek..

Seni Seviyorum.

Uzaktaki yıldız

gelirse insana

Uzakta olduğun

için tutkunum sana

Hani en güzel

aşklar imkansız

gelir ya insana

İmkansız olsan da AŞIĞIM ben sana

sevmek güzel şeydir sevilmekte onun kadar ama sevipte sevilmemek varya acıdır ölüm kadar gülüm

Bazen sana olan uzaklığımın ateşi düşüyor yüreğime sensiz kaç gün, kaç gece geçti üstümüzden. Bu şehrin bütün ağırlığıyla isyan ve baş kaldırışlarımın bazıları yeni gün doğumlarına bıraktım bunu böyle bil !!!

Sen bakmaya doyamadıgım ,günlerce düşlediğim ,hasretim ,kaderim ,tutamadığım gözyaşım ,canımdan cok sevdiğimsin..bana yaşattığın duygular için teşekkür ederim AŞKIM..

Yüreğimde senden bana hiç bir ışık yok! Ben karanlıktan çok korkarım.Beni gel al burdan...

Sevgİlerİn en gÜzelİ senİ sevmek.Özlemlerİn en gÜzelİ senİ Özlemek.ve hayatin tadi sabah uyandiĞimda senİn var olduĞunu bİlmek

Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda.Güneşin geç doğduğu bir sabahta.Özlediğinde ve ağladığında,Sıcak bir aşka hasret kaldığında.Ben Hep Yanında Olucam.Onur

benim sevdam sudamlası değil ummankadar bitanem ama senin sevdan sudamlasıymış olsun be aşkım birgün sende sevmeyi öğrenirsin

Geri