Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

ay gece uyumayanlar için doğar.. sen de bu gece uyuma.. o güzel gözlerini yumma.. ben bu gece ay olacağım ve yalnız senin için doğacağım.

şimdi uzaktasın benimle değil, ben ise yalnızım seninle değil, adın kalbimde seninle dilimde değil, kalbim seninle benimle değil, seni çok seviyorum aşkım elimde değil .....

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı.Sevdamızın Adı Berrak Sonu Toprak Dönen Alçak Olsun..

dün gece yıldızlara senden bahsettim
sordum onlara
o beni sever mi?diye
yıldızlardan biri cevap verdi
sevmese de sevilmeye deger diye...

Ne güzeldi günlerimiz
Ayrılmazdı ellerimiz
Aşkla çarpan kalplerimiz
Ayrı düştü gülüm gülüm

Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...

Maviler giyip deniz olsan,sarılar giyip doğa olsan,yeşiller giyip bahar olsan.Ve birgün eğer sende istersen,Beyazlar giyip benim olsan.

Ayrılamıyorum senden.Bir yerlerde bırakıp ta gidemiyorum başka şehre.Ayrılamıyorum ulan sevmekten öte yanıyorum aşkından.Dedim ya seni benim olmadığın yerlerde bırakamam.Varsa sevgi ve saygı yaşanmalı.Engelleri aşıp örnek aşık olmak, e güzel değil mi, Kendini kahretmektense...

ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın
istersen kısıp bunu da yok sayarsın
kimbilir belki gülümser belki ağlarsın
yüreğimdeki sesleri susturamazsın.

sensizliği dinlemek sessizliği dinlemekten zor ama en zoru sensizliğin sessizliğini dinlemek ...

Uzakta olman birşey değiştirmiyor aşkım sonuçta güneşte benden uzakta ayda ama hiçbir günüm güneşsiz hiçbir günüm aysız geçmiyor yüreğimin sensiz olmadığı gibi seni seviyorum

Yokluğunu bu kadar derinden hissetmeseydim varlığının eşsiz güzelliğini anlayamazdım PAŞAM!

Unutma; Her beyaz gülün siyah bir gölgesi vardır.

sana taparcasına sevdalıyım,iste yeter ki , ulaşılması güç olan her şeyi ayağının altına sereyim..

Kader isterse eğer gelmem diyemezsin ecel isterse eğer ölmem diyemezsin o kadar çok sevildin ki tanrılar misali artık aşkı tatmadım bilmem diyemezsin

Ne çok sevmiştim seni gülüm..ne olduda vazgeçtin birden.öl desen ölmeye hazırdım.ama sen terketmeyi seçtin..şunuda bilki tekrar geri dönersen,SENİ ASLA AFFETMEYECEĞİM..çünkü sen hiçbir güzelliğe layık değilsin..dilerim mutlu olamazsın..(LİSELİM))

En güzel yerinde bitirilmişse eğer;kaybedilmeye değer.

sen derin denizlerdeki mavilik ve sen erişilmez arzularımdaki hasretimsin..

bir zamanlar ona verdiklerim geri gelmiyor anladım.bir zamanlar ne çok şey vermişim kendimden ona yandım..

Güzelliğin dillere destan;
Seni övmeyen diller utansın!
En güzel gül,laledir derler,
Seni tutan eller gülden utansın!

Geri