Güzel sözler

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik

telgirafin tellerine kuslarmi konar,ah canim vah canim sevdigim nereme konar cigerimin en kuytu yerinde tapulu senedinide koyar..algim bozuldu kon nereme konarsan kon...sen benimsin :))

boş zaman iki tarafı keskin kılıca benzer

Senİ unutmak farz oldu be gÜlÜm

SİgaramIN katlaRINda bOĞULuYOrumm..SENİİ unutmak farz OLDU be GülüMM

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

kaderde varsa ölmek neye yarar üzülmek

Gelmessen gelme yavru ceylan

Hayat Çok kisa deymez bİr kiza

imkansızı başarmak imkansız değildir

SevDim aMa SoNu YoKTu

Sevipte ağlamaktansa,ağlatıpta gülmeyi yeylerim

SEn beni sevme ,ben senle mezara kadar giderim yok istemiyorsan cehennemin dibine gidip tutuşayım,yeterki sen iyi ol

bitmez demiştin bitmedi ....ne seni unutabildim nede seninle geçirdiğim güzel günleri,unutamazsın demiştim unutamadım seni,alışamazsın demiştin alışamadım sensizliğe, heryerde seni aradım her çift gözde gözlerini aradım seni geçmişimde sevdim keşke bana bukadar acılar yaşatmasaydında hep yanında olabilseydim

bizde sevda cehennem buz tutana kadardır..taba anlayanaa

hak eden nefesim, hak etmeyen hevesim olur

hayatım hep gel gıtlerle dolu.ne arkadaslık bilinir bu devırde ne dostluk ne ask ne sewgi! her ınsan bı cıkar ıcın cabalamaya baslamıs... saf olan hıcbısey yok yok olmakta ne kımseler bana anlam yukeyebılır.nede ben baskalarına. ben var olmus bu hayyatta sen dıen yok kahrolasıca

YANLIZLIK_ ben bu kelimenin ilk ve son harfleriyim

Okadar benziyorduk ki tanımıyorduk birbirimizi.Sen vuruldugunda ben kanıyordum.Sen koştugunda ben terliyordum.Sen uyudugunda ben rüya görüyordum.Sen tıpkı benim gibi kendinden kaçıp beni sensizliginde yanlız bırakıyordun.OKADAR BENZİYORDUK Kİ İŞTE OKADAR,,,

Ya seviyosundur yada seviyo gibi taklit ediyosundur

Geri