Güzel sözler

hayat guzel olsaydi dogarken aglamazdik eger memnun kalsaydik olurken inlemezdik

dunya buyuk aldanma bu lafa ! cunku dunya ne kadar buyuk olursa olsun zaman kisa

seni seviyorum sana tapıyorum sakın inanma şaka yapıyorum

hayatt 3 sey ile yasanır dogarsın yasarsın ve ölürsün eger bunları yapamıyorsan nıye geldın dunyaya bır düşün

Sevilenler Süt İcip Naz Yapmasaydı SEVENLER Esrar İcip Jilet AtmazDı

Perikızı suskun seni canından bile çok sevdi şöyle sen gidersen ben sensiz nasıl tam olurum

sensizligi bile seviyorum çünkü sensizlıkde bile sen varsın

iran'şair demişki aşk için ucacaksa kanat yanar .hz mevlana demiş ki aşk için ucmayacaksa kanat neye yarar

demirde pas yolda as kıskanma arkadaş sende bas

Daha adını bilmediğin şu serseri uğruna olur deli

Deyerse yola devam et arkana bakmadan!!! Deymesse Yol zaten senin icin orda bitmistir , geri dönülmesi zor bir yola girmissin demektir

Aşkımız için her gün.. Yemin eder dururduk.. Şimdi artık sadece.. Elveda söyler olduk

sadakatle başlayan herşey ihanetle biter

Noktayı Koydugum Yerde Kalırsın

Ben Seni Sadece Kalbime Yazmadim , kazidim..Sen Gittin ama Ismin?? Kokun ?? Herseyin Benimle..Peki Bu Bana ne Kadar aci veriyor biliyormusun?? Bilemessin Cünkü Sen Bu Aciyi Yasamiyorsun.. Oysa Bu Aci Benimle, Benim icimde..Artik Nefes Alamaz Hale Geldim..Bundan Haberdar Misin? Hayir!!Gün Gelir Unutursun Dedin Ya Bana Gideken..Unutmak istesem coktan unturum SIl Mek istesem 1 Kalemde..ama kalbten Seven Insan Unutamaz...Bir Düsünsene Ben unuttsamda seni Kafamdan cikarsamda Kalbim Unutabilirmi?? HAYIR !! ASLA

Deyerse Yola Devam Et , Arkana Bakmadan!Deymesse Yol Zaten Senin Icin Orda Bitmistir Geri Dönülmesi Zor Bir Yola Girmissin Demektir

ben sevdimmi severim ama karşımdakinden yürek isterimmmm

Sonumu arayanlar boşuna yoruluyorlar.Bitirmeye çalıştıkça beni yüceltiyorlar.Büyük insanlar tartışılır,büyüklüğüm altında eziliyorlar.Etrafımda sahte dostlar,yalan aşklar acaba beni çokmu saf sanıyorlar?

Her dost, dosdoĞru 'dost' olmaz dostum

Seviyorum diyene inanma yol ver, beni en son bırakıp gidende beni herşeyden cok severdi bosver

Geri