Güzel sözler

oyun bitince ŞAH da PİYON da aynı kutuya konar

seni gördüğüm gün anladım değerini sen ise değerin kadar bana değervermedin olsunn

Ne kadar aynı KaLsamda yüzüm FarkLı aynaLarda

Gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördüğü,, Ölüm bir karanlıktır,tüm ışıkların söndüğü

Nokta kadar menfaat için VÜRGÜL KADAR EĞİLME

KaÇmak Çare deĞİl Çare ÇÖzÜm deĞİl ÇÖzÜm Şansi zorlamak Önemlİ olan zoru baŞarmak

Umdugumuz gibi olsaydı hayat,sandıgımız gibi yaşardık.Buldugumuzla yetinseydik,kaybettiklerimize aglamazdık

Cesaret insanızafere,Kararsızlık tehlikeye,Korkakalık ölüme ***ürür

sabır isteyen bitmiş demektir umududa tutunmak en iyisi

Bildiğim Tek Şiirsin Anlamı derin ...

unuttum demek bile hatırlamaktır

Dunyada esım benzerım yok ama benzemeye calısan ezık cok

seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim seni 5 kişi seviyorsa onlardan biri yine benim seni 1kişi seviyorsa o zaten benim seni seven yok bilki ben ölmüşümdür...

beyza seni seviyorum sensiz olamam yaşayamam

Sewdigini SöLeme Sevenime Ayıp

İki Mükemmel İnsan Asla Birlikte Olamaz Çünkü Mükemmel Kız ilk Seferde Evet Demez Mükemmel Erkek İse İkinci Şansı Vermez

Rüzgarla seni söylermiş kulağıma gecenin sabahı, Ahh be İstanbul Essen de yoksun Sevsemde Yoksun Hesabı....

3 kurusluk insanlara 5 kurusluk değer verırsen kazandığı 2 kurusla senı satın alır

Biz üç αrkαdαşız... \" MUTLULUK , ACI VE BEN \" Her gün sαklαmbαç oynuyoruz. Mutluluk hep mızıkçı, sαklαnıyor bizden. Bαzen ben ebe oluyorum, αcıyı buluyorum. Bαzende αcı beni buluyor sαklαndığım yerden. Bαzen mutluluğu bulduğumu zαnnediyorum... \"Çαnαk çömlek pαtlαdı\" diyor αcı sαklαndığı yerden.. Gün bitmek üzere αmα ..... MUTLULUK hαla......... ortαdα yok! ve Bugünde gelmeye niyeti yok..

Herşeyin sonu değilmi bir avuç toprakölümden yana korkum yok tek korkum UNUTULMAK

Geri