eX * JuqaDores `. vs -Your`Life kaç kaç xD

0
EXE RANK

kamolina12

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kamolina12
F16'lar fazla havalandı kaç kaç bot mactan sonrada your life clandakı playerler cfg ısteyip clana alım var die sormazlarmı :F

5228.bmp

:D:D reaL yoktu dıye demeyın 4 5 kere sordum reaL cagırın dıe real bu dedınız 0k qq . :D

fena goymuşlar qL...

AMANN :d:d bUNLAR KİMLA ELİTE YOKKİ CLANDA CHEDE YOK MEMODA YOK BUNLAR KİM :D LA BUNLARI TANIMIYOM Kİ BN: :D VAY BOTLAR YEDİREMDİLER KENDİLERİ YAPTILAR BUNU YAZIK YA :S VALLA BUNLARI TANIMIYORUM BEN :D ula kastırmadığımız trojen kasmış 0-8 kasan ret atıp atıp duran bunlar real kadro değil beyler real kadro belli bizm :D

Junior - Sercan
Nightbird - Deniz
Panadol - Ben
Back to jj - Cem
Fantome - Kerim

:D Biri atmş bizim real team bu diye rezil etmek için :D ama Real kadro yukarda dediğim gibi :D

dierleri clandan 4 5 kes sordum real bu mu dıe tamam dedıler sızın clandan ozellıkle qeLe wer gec dedık dme ? . y0L aL .

Bilerek demişler real bu değil kardeş aynı kadro tekrar atarız gene ezeriz biz sorun yok :D Fakele yenilgi koymaz bize :D Swden toplamışlar bunları. :D Unutma 11-1 :D sen bizm konuya qele ver geç koç an bacı yapmayın sonra :D Botlar sizi :D

Tartışma yaratacak sözler söylemek ve küfür ve hakaret içeren mesajlar yazmak yasaktır...

BakaLım ? Hadi

HEr turlu atarız gene come mac ????

memo bunların real clanda bot yalan soyluyor :]

tabi la Sonradan kactılar ss almıyaLım die

Tabi yHa :D iyi'ki ßen y0kmuşum MaÇTa :D

BiLeğine Güvenen qELiR ......

Dikkat Et ''eX * JuqaDores'' CLan Team Burda ...

SezeR aKmı$... xDe

:D:D Pikacu sen kimsin la :D SEn kimsin 11-1 2--0 unutuyosunuz galiba real team oydu bu değil yegenler bundan haberim bile yoktu benim :D

che elite falan eax die bi clan war onda deilmiydiler :)

La sıze dedım Pc res atacak Fake caqırmayın Maca dıye

Nese ya Eğlene Durun Siz :)

Takılın Böyle 1 Tane Real Olsa Teamde Tamam Dicemde Full Fake :)

Gelin Atalım Maç Tekrardan koyalım İsterseniz?

adamLar Kink Siz Kumda oynayın ok batuhan beni konusturma Forumda reziL ederim seni ok mu hadi yoL aL

Gelin Maç Atak Tekrardan 1 Vs 5 ?

Cem aynen öyle kanka real de değil fake team yenmişler birde konuşmaları var ya :D Komedi ya 11-1 hemen unuttular yazık ya :D Tekrar aynı team tekrar koyalım bizim için farketmez :D

Team Salla Gelsinler 1 Vs 5 Bekliyom :)

Geri