Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMANN :d:d bUNLAR KİMLA ELİTE YOKKİ CLANDA CHEDE YOK MEMODA YOK BUNLAR KİM LA BUNLARI TANIMIYOM Kİ BN: VAY BOTLAR YEDİREMDİLER KENDİLERİ YAPTILAR BUNU YAZIK YA :S VALLA BUNLARI TANIMIYORUM BEN ula kastırmadığımız trojen kasmış 0-8 kasan ret atıp atıp duran bunlar real kadro değil beyler real kadro belli bizm
Junior - Sercan
Nightbird - Deniz
Panadol - Ben
Back to jj - Cem
Fantome - Kerim
Biri atmş bizim real team bu diye rezil etmek için ama Real kadro yukarda dediğim gibi
Bilerek demişler real bu değil kardeş aynı kadro tekrar atarız gene ezeriz biz sorun yok Fakele yenilgi koymaz bize Swden toplamışlar bunları. Unutma 11-1 sen bizm konuya qele ver geç koç an bacı yapmayın sonra Botlar sizi
Cem aynen öyle kanka real de değil fake team yenmişler birde konuşmaları var ya Komedi ya 11-1 hemen unuttular yazık ya Tekrar aynı team tekrar koyalım bizim için farketmez