eX * JuqaDores `. vs -Your`Life kaç kaç xD

bunun qibi LamercanLar anca böyle çoLuk çocuk işLer yaparLar.Madem önceki reaL değiL diyodunuz SEVERLER niye sövüyordu ?Yaşları 13 alayının.Bunun gibiLerLe polemiğede qiriLmez Sallayın cem,sercan,burak.Yok reaLmiş yok şuymuş.Çok fena koydu heralde 11-1 ?Hadi ok by.

Tartışma yaratacak sözler söylemek ve küfür ve hakaret içeren mesajlar yazmak yasaktır... Aksi taktirde konu kilitlenecektir...

3ü de bizim clanda değil Allahım tiplere bak öbür konuda real maç var ona bakın.

Hahahhha (; Krdsm bu Clan reaL deıL EMin oL

AMANN :d:d bUNLAR KİMLA ELİTE YOKKİ CLANDA CHEDE YOK MEMODA YOK BUNLAR KİM :D LA BUNLARI TANIMIYOM Kİ BN: :D VAY BOTLAR YEDİREMDİLER KENDİLERİ YAPTILAR BUNU YAZIK YA :S VALLA BUNLARI TANIMIYORUM BEN :D ula kastırmadığımız trojen kasmış 0-8 kasan ret atıp atıp duran bunlar real kadro değil beyler real kadro belli bizm :D

Junior - Sercan
Nightbird - Deniz
Panadol - Ben
Back to jj - Cem
Fantome - Kerim

:D Biri atmş bizim real team bu diye rezil etmek için :D ama Real kadro yukarda dediğim gibi :D

:D Balık hafızalı..

Kerim değil..

fAntome` - Gökhan.

Tartışmayı bırakıcak mısınız ???

aykut sadece msnden soversın engellersın dımı adammısın la sen olm senın kadar yuzsuz ınsan gormedım tam bır botsun 3d wall hack ne ararsan sende var gıtmıs mılletın 3d movıesını yapıyorum yedıremıyor amele

Küfür etmeye devam et sen ;)

Tekirdağ/Çorlu Atatürk cad. Sağlık mah. no 67 Buyrun Tekirdağlı olanlar acık adres verdim Özellikle batuhan kLavye delikanlısı yapma ordan konusacagına gel..

aykut sadece msnden soversın engellersın dımı adammısın la sen olm senın kadar yuzsuz ınsan gormedım tam bır botsun 3d wall hack ne ararsan sende var gıtmıs mılletın 3d movıesını yapıyorum yedıremıyor amele

Adam yine de oynamayı biLmiyo xD

lan olm git che ye sor delirtmeyin adamı sonra qelip real deil demeyin

tartışmayın ne adamsınız lan.qL...

Ahaha ex ler hem ghost adam bıde aım dıor bana :D her macımızda hLTw getırdnız oyuna yap movıe ızlesın millet >Bunlarla mac atılmaz<

koymalı moymalı konuşup küfürleri basmayın ban yiyeceksiniz benden söylemesi :P(deneyimliyem xD)

Geri