Etkileciyi Sözler

[TD="class: style21, colspan: 4"]Seviyorum amakimi En tatlı birini Nasıl anlatsam İlkharli birini (BAHAR İLE ORHAN)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Etiket olduğum yerde fiyatı ben belirlerim...volkanyldz[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Senin ölüm dediğin gözlerin kapanmasıysa o zaman her gece oluyorum. (by ahmet)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]dünyaya bin umutla geldim dokuzyüzdokzandokuzu gitti geriye bir umut kaldı oda adım. (by ahmet)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Dünya\'ya bin umutla geldim doksandokuzu gitti bir umut kaldı oda adım...xD (by ahmet[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]yarın lara bırak umutlarını gel görki su yanan yanan gönlümü sen gıdersenbı tanem yasayamamkı sensiz günlere ben alışamamki ( ersin çelik)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]güneşi tac olarak koysam başına gerdanlık yapayım ayı boynuna layık olurmusun benım askıma benım ölümsüz güzel sevdama[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]sevgİ gÜnah olmayacak kadar masum... KÖle olmayacak kadar ÖzgÜr...kaÇamayacak kadra yakin... UlaŞamayacak kadar derİndİr... YaĞmurum ol yaĞ ama islatma... GÜneŞİm ol isit ama yakma... RÜzgarim ol sor ama savurma... SevebİldİĞİn kadar sev ama sakin barakma...::)))[/td]

[td="class: Style21, colspan: 4"]eĞer bİr gÜn benİ unutup bİr baŞkasinin kollarina gİdersen sİzİ dans ettİrecek mÜzİk benİm ÖlÜm marŞim olsun...[/td]

[td="class: Style21, colspan: 4"]benİm olmadiĞim yerde rÜzgarim eser o da bu aleme yeter...[/td]

[td="class: Style21, colspan: 4"]kizim bana hava atarken kendİnİ kasma senİn damarindakİ kan bİle bana hasta...[/td]

[td="class: Style21, colspan: 4"]cehennem de mevsİm yok gÜzelİm ateŞlerde yanacaksin[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]matematikle hesapladım fizikle ispatladım türçeyle söylüyorum seni çok seviyorum[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]İnsanlar başaklara benzerler ; başları boş iken diktir doldukça eğilirler... !! aksy !![/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Anlamaz mı yüreğin söyle maksadını Sözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var,rüzgarda kokun var Çağırsam gelir misin?Nersedesin heves değilsin...Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni hatıram yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmam ki...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]bende asılı duracagına sende takılı kalsın :)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Seviyorum ama kimi En tatlı birini Nasıl anlatsam ki sana İlk harflerine baksana[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]denizi seviyorsan, yüzmeyi bileceksin. uçmayı istiyorsan,düşmeyi bileceksin.hayata korkarak bakıyorsan,izlemeyi bileceksin[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sensizliği susturdum seni dinliyorum yıldızları söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum seni yaşıyorum seni düşündükçe daha çok özlüyorum[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]güneşin doguşu umutsa eğer batışı isyan demektir sevdiğim[/TD]

Geri