Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[TD="class: style21, colspan: 4"]güneşi tac olarak koysam başına gerdanlık yapayım ayı boynuna layık olurmusun benım askıma benım ölümsüz güzel sevdama[/TD]
[td="class: Style21, colspan: 4"]sevgİ gÜnah olmayacak kadar masum... KÖle olmayacak kadar ÖzgÜr...kaÇamayacak kadra yakin... UlaŞamayacak kadar derİndİr... YaĞmurum ol yaĞ ama islatma... GÜneŞİm ol isit ama yakma... RÜzgarim ol sor ama savurma... SevebİldİĞİn kadar sev ama sakin barakma...:))[/td]
[TD="class: style21, colspan: 4"]Anlamaz mı yüreğin söyle maksadını Sözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var,rüzgarda kokun var Çağırsam gelir misin?Nersedesin heves değilsin...Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni hatıram yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmam ki...[/TD]
[TD="class: style21, colspan: 4"]sensizliği susturdum seni dinliyorum yıldızları söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum seni yaşıyorum seni düşündükçe daha çok özlüyorum[/TD]