Etkileciyi Sözler

[TD="class: style21, colspan: 4"]sevmek suç ise ben bir suç işledim ve cezama razıyım çünkü hala seviyorum oğuz ve reyhan[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]biz sevdiklerimizi kir cicekleri gibi elimizde degil kursun yarasi gibi kalbimizde tasiriz.[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]milletin etiket olduğu yerde biz fiyat koyarız[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Uğruna fedakarlık etmediğin sevgiyi, yüreğinde taşıyıpta kendine yük etme...by_nefret[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Hiç deme sebebi benim diye.Bugüne kadar sevdiğim herkesin bunda az yada çok payı var.Sen sadece küçücük bir noktasın bu cümlenin sonunda.Ama üzülme iyi ki sen varsın o cümlenin sonunda!!!Mert KÜREN[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Ya oldugun gibi görün ya da göründügün gibi ol.[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sewip sevmedini öğreneceksin sonra cıkma teklifi edeceksinn yzan: berke emir[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]Çok boŞ İŞlere kafa yordum bİrİnİ severken bİrİnden oldu dedİm ya kahbe dÜya ben sevmeyİ bİlmİyorum...[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]değişmez kaderim alın yazımsınn[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]ben senin ışığını gördüm peki sen benim ışığımı gördünmü göremediysen suçlu ben miyim eğer bir ışık görmek suçsa evet ben suçluyum...[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]eĞerkİ bİr kadin terk edİyorsa,bİlİnmelİdİrkİ kocaman denİze dÜŞmÜŞ kÜÇÜk kuru bİr dala ÖzenmİŞtİr(garİban Şaİr)[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]dünyada iki gül olsun, biri kırmızı biri beyaz... eğer sen beni aldatırsan kırmızı gül solsun eğer ben seni aldatırsam beyaz gül KEFENİM olsun Şebnem[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]kiz dediğin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek olmalııı (tüm zor kizlaraa gelsin)KraL KoZdErE:)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]suç benim,hata benim,günah benim...[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]ÖnÜne gelenle deĞİl ÖlÜme gelenle dost ol.[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin...(egomentik)[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Seviyormusun beni \" Dedi.- \" Evet \" Dedim.- \" Peki ne kadar seviyosun ? \" Dedi.- \" Minik bir serçenin göz yaşı kadar. \" Dedim.- \" O kadarcık mı ? O kadar mı değersizim ? \" Dedi..................- \" Serçeler göz yaşı döktüklerinde ölürler. \" Dedim- \" Sustu[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]gidene dur diyemezsin gelene yok diyemessen bu nasıl bir iştir asla tahmin edemezsin[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Ya seveceksin ya da sevmeyeceksin ! Ama şunu unutma seveni üzmeyeceksin !...[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]\"sen benİm tek kÖtÜ aliŞkanliĞimmiŞsin,tek kÖtÜ aliŞkanliĞimida birakdim.\"[/td]

Geri