Etkileciyi Sözler

[TD="class: style21, colspan: 4"]GiDen GideR ÖzleMeM 1 FilMi iKinCi\'ye iZleMeM !![/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sana dünyadaki en güzel şeyi vermek isterdim ama seni sana verememki[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sebebini sorsam sebebini ben sana sebebin yokken sebep üretme sebebim oldun sebebim sen benim sebebin boşver ayak diretme ...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sewilmek istiyorsan önce sewmeyi öğren[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Şu An Hayatta Olmamın Çok Güzel Bir Nedeni Var Oda Yüreğimde Sensin[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]varlıgımda değerimi bilmeyene yokluğum kapak olsun.......[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]hAyAt bİr SuDuR öNüNdE dUrUlMaZ.MaVi BiR rEnKtİr ÖtEsİ gÖrÜlMeZ.ArKaDaŞlIk SıRdIr AnAhTaRı VeRiLmEz DOSTLUK EBEDİDİR KALPTEN SİLİNMEZ[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sanmaki vaz gecmem inanki vaz gecerim kara gözlüm[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]aşka baba dedik Bizİ yeTiM BıRaKtI!!!!(MARDİNLİ LAZGİN)[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]ÖlÜm nedİrkİ gÜlÜm ben senİn İÇİn yaŞamayi gÖze almiŞim[/td]

[td="class: Style21, colspan: 4"]hayati Öyle yaŞakİ yaŞam enİ kiskansin Öyle bİr sevkİ ÖlÜm sana acisin[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]tekebbür karşısındaki tevazu tezellüldür[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Anladım ki; İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni ça...ntada KEKLİK sanıyorlar..!! Oysa ki; Biz istediğimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumduğumuz kadar DÜRÜSTLER, ve sustuğumuz kadar İNSANLAR..[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]kimine göre sevmek kimine göre ölmek demekmiş işte ben ölümüne seviyorum[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]vaktinden önce gelen geminin limanı olmaz aşk bittikten sonra gelen yarin imanı olmaz.... MGK....[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]<<< BEN sewgiyi yüreğinde gizleyen bir fıratım ve sen yüreğimin derinliğinde koca bir diclesin.... unutmaki senin gibi bir DİCLE var oldukça...FIRAT delice AKACAKTIR...>>>[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]eğer birini seviyorsan deli gibi sevecen sevmiyorsan gururuyla oynamayacan yinisine bakacan[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]herkez takar yüzüne bir maske ama neye yarar altındaki gözler anlatıyor gerçeği bize![/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]hayat zehirli baldır gümlüm gülüm solana kadar seni ölenekadar hep sevecem.[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]karamsar yılımın neşeli günü yineleyin görürmüyüm yüzünü ne olur gemişi nmsa beni unutma adanalı kerimmmmmmm[/TD]

Geri