Etkileciyi Sözler

[TD="class: style21, colspan: 4"]Dediler ki gözden ırak olan gönüldende ırak olur: Dedimki gönüle girEn gözden ırak olsa ne olur.:![/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]\'\'bazn diorumki ne olacak söyle gitsin..sonrada söylesen nolacak sus bitsin... sana yolculuk yapmak istiyorum kes yüreğine giden bir bilet lütfen ^^CAN^^kenarı olsunnn[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sevmek ölmektir bence bende sevmiştim ölmeden önce[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]ben hayatta 3 şeyi sevdim.. seni,kalbimi ve ümidimi... seni sevdim sensin diye,kalbimi sevdim seni seviyor diye ve ümidimi sevdim belki birgün seversin diye... SUAT PAMUKLU[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sen gözümde bir damla yaş olsan seni kaybetmemek için ağlamazdım asla...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]Dùnyayı degiştiremiyosan dùnyanı degiştir......[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]ben herseye sÖz gecİrdİm ama kalbİme asla sÖz gecİremİyorum ÇÜnkÜ senİ Çok sevİyorum kader İltaŞ[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]benim için en güzel söz sensin başıma gelebilecek en büyük derdimsin , senden başka ne işim olabilirki çünkü sen benim herşeyimsin . ..[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]KAYBOLMUŞ BİR ŞEHİR SAKLI GÖZLERİMDE ... (CEmİl):[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]benim en iyi dostum ölmeye gidiyoruz dediğimde neden değil ne zaman diyendir...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]yıldızlara benzetiyorum seni onlar kadar çekici ve güzelsin ama aranızda bir fark var onlar milyonlarca sen birtanesin[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]sen bana biz ayrıldık derken ben seni çoktan unutmuştum sen bana seni seviyorum derken ben sana lafı koymuştum...[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]seni sevmek için dünyaya geldim ama sen beni hiş sevmedin[/TD]

[td="class: Style21, colspan: 4"]gÖzlerinde kaldİ gÖzlerim,etrafİ gÖremez oldum... Dudaklarİnİ ÖptÜĞÜmden beri,her tadİ alamaz oldum bitanem.....mahlasim bÖcÜk ÇÜnkÜ o beni Öyle seviyor[/td]

[TD="class: style21, colspan: 4"]gùlen yùzùme bakipta SANNETME BAHTIYAR ATTIGIM HER KAH KAHADA bir goz yasi var[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]\"Konuşarak anlatılmaz herşey, bazen susmak yeter aslında. Unutma; Konuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak cevaptır anlayana\".[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]eserin öne çıkarsa seni bilmeyen kalmaz sen öne çıkarsan senden eser kalmaz[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]A şkım B ebeğim C anım Ç arem D ünyam ......E şsizim F ırtınaN G eleceğim H ayat Arkadaşım I şığım İ lkim J okerim K alp atışlarım L imanım M ucizem N efesim O lmazsa olmazım Ö zlemim P ırıltım R otam S evda\'m Ş ansım T ılsımım U ğurum Ü mitlerim V azgeçilmezim Y aşama hevesim Z aferlerim İşte A\'dan Z\'ye Sendeki Ben ~ ♥ ~[/TD]

[TD="class: style21, colspan: 4"]benim istedğim üç bes gnlük asklar değil ya yureğimn sahbi olmalı yada hççbrseym[/TD]

[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD="class: style21, colspan: 4"]\'\'bazn diorumki ne olacak söyle gitsin..sonrada söylesen nolacak sus bitsin... sana yolculuk yapmak istiyorum kes yüreğine giden bir bilet lütfen ^^CAN^^kenarı olsunnn[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Geri