Ehli Keyf Vs eX * JuqaDores

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balyoz kral gençler adam ADEKS de oynadı dagılın :D peh balyoz sen tr nın en ıyı fragını atmıssınya oldum gulmekten :D Sen bebeyken arkadaslarınla mahallede top oynarken reaL Ayk0 <Dg> kingof kasıyordu ???

Balyoz kral gençler adam ADEKS de oynadı dagılın :D peh balyoz sen tr nın en ıyı fragını atmıssınya oldum gulmekten :D Sen bebeyken arkadaslarınla mahallede top oynarken reaL Ayk0 <Dg> kingof kasıyordu ???

O Bebeyken demişsinde adam 20 yaşında? Bebe olduğu vakiti 10 olarak alırsan.Kingofcs Sunucusu açılalı daha 4 yada 5 Yıl oldu ?

Olabilir o Ayko <Dg> olmayabilir.Bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok.Konuyu uzatmaya gerekte yok.Onun Ayko Dg olup olmamasını kanıtlamanızında bir anlamı yok.

Konu Kilit.#

Bu Konu Bu Sitede Daha Fazla Tartışılmasın Artık.:glare:

sözüne katılıyorum kardeşim 4-5 sene önce A y k 0 * <Dg> yani AykuT yıLdız'la beraber ankara teamda kasıyorduk ne balyoz vardı nede başka bişi. ReaL Ayko Aykut yıldız'dır :) Neyse Başarılar. ;) Kimsenın kımsenın nıckını namını vs. calmaya hakkı yoktur. isimLerinin aykut olması hiçbirseyi deistırmez benım 4-5 sene oncekı bıldıgım ve hala samımı oldugum A y k 0 * <Dg> dir.

la cocuk sen gecen klana al benı aykut demıomuydn ! mılletın onunde

O Bebeyken demişsinde adam 20 yaşında? Bebe olduğu vakiti 10 olarak alırsan.Kingofcs Sunucusu açılalı daha 4 yada 5 Yıl oldu ?

Olabilir o Ayko <Dg> olmayabilir.Bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok.Konuyu uzatmaya gerekte yok.Onun Ayko Dg olup olmamasını kanıtlamanızında bir anlamı yok.

Konu Kilit.#

Bu Konu Bu Sitede Daha Fazla Tartışılmasın Artık.:glare:

real ayko da 26 yasında ? :glare:

Arkadaş real ayko senoynadki 26 yaşındaki ve monseur clanındakidir. 2008 yılında kingof bırakıp senoyna geçmiştir senoynadaki profilinden ekleyin görüşün adam ankaralı efsane aykoyu yeni türemelere kaptırmayız .. burdaki balyoz ile alakası yoktur olay budur şimdi susun herşey ortada hala neyin davasındasınız ? bu balyoz 1 sene icinde türedi bundan sonraki yazılanlara bakmıyorum konuyu kilitleyin artık kaçtane bölüm modu var konuda tartışma var hala ne yapıyorlar..?

tartisma yasak konu kapali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri