Ehli Keyf Vs eX * JuqaDores

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vaLLaha BeyLer işLer iyice Karıştı Bu Sefer Gerçek Ayk0 <Dg> Yeni ReaLi iLe BaLyozdur ehLi Keyfdekinin fake oLduqu Burdan Belli
Arkadaş ehlidekide fake balyozda fake gerçek ayko 2008'den beri senoynada üyeliği felan herseyi var socl kasıyor 3 sene socl kasıpta neden kingofa dönsün saçma saçma konusmayın orda acıkladım okuyun yazdıklarımı kim gercek anlarsınız

GL başarılar

Bir ayko dg dir tutturdunuz gidiyorsunuz beyler bu balyoz ilk başta ayko dg yim diye onun üzerinden prim yapıp şmidide onu ezerim o kim demeye getiren bi sahtekar benim gözümde işte

Real ayko dg gerçekte ankaralıdır..

İşte buda gerçek ayko dg yani senoynadaki ayko dg
Tıkla ve gerçekleri gör.. Üyelik tarihe dikkat..!
Clanının görüntüsü

teamlogoy.png

ALYADUA NAGA
-c`Loud&Tifa ( Superman )
A y k 0 <Dg>
SATSUJiNSHA;;
-Mada[q]askaR- (Mada`)
Renaissance-
Lich ( Rune )
DjeeP`.` Pannpaaaa
eXorist
veni vidi vici

O Şimdi AsKer.
4LUK4RD# - Muş İL Jandarma.

ayk0<Dg>
user_offline.gif

Oyuncu
Üye no: 103317
Tecrübe Puanı:
Herhangi bir reklam yapma amacım yoktur..

adam herşeyi ile açıklamış.. bu kadar :)

bekleyn ayko ile uniqe biraz csye alışsın o zamn gerçek ayko kimmiş herkes görür

tekrar söylüyorum Balyoz denen kişiliksiz aayko dg üzerinden pirim yapıyor balyozu savunan çoğu kişilerde balyozun cfg dilencileridir.

Sen Çakma Dediklerin Olayin Ne Oldugunu Anliyormusun ? A y k o <Dg> Kingofta Kasarken K.bakmasin Balyoz Ortalıkta yoktu O zmanlar bunu Herkes biliyor.
sözüne katılıyorum kardeşim 4-5 sene önce A y k 0 * <Dg> yani AykuT yıLdız'la beraber ankara teamda kasıyorduk ne balyoz vardı nede başka bişi. ReaL Ayko Aykut yıldız'dır :) Neyse Başarılar. ;) Kimsenın kımsenın nıckını namını vs. calmaya hakkı yoktur. isimLerinin aykut olması hiçbirseyi deistırmez benım 4-5 sene oncekı bıldıgım ve hala samımı oldugum A y k 0 * <Dg> dir.

Başarılar.

Yanlız yine mert eksik birşeyi anlatmış, üyelik tarihi felan doğru mon***ur clanını ayko o clanda sadece 1.6 maç atıyor bazen arada kinkof kasıyor aramız biraz iyidir o anlamda biliyorum.

Yanlız yine mert eksik birşeyi anlatmış, üyelik tarihi felan doğru mon***ur clanını ayko o clanda sadece 1.6 maç atıyor bazen arada kinkof kasıyor aramız biraz iyidir o anlamda biliyorum.
aynen mygamearea kasanlar bilir...

Dia cevap bile veremiyor :D:D

vaLLaha BeyLer işLer iyice Karıştı Bu Sefer Gerçek Ayk0 <Dg> Yeni ReaLi iLe BaLyozdur ehLi Keyfdekinin fake oLduqu Burdan Belli

Madem Çankaya'da oturuyor baLyoz Tam adresini versin 2 saat sonra ordayım bende Çubuk'dayım hadi versin ?

lan balyoç sen cfg ile kasarken adam senoyna kinglerindendi burda ayko dg adından pirim yapma

Beyler susalım şimdi cıkar yine derki;
Üzerimden prim yapmayın küserim yoksa herzaman bunu der üzerimden prim yapmayın :D

ya bi uza ordan gerçek A y k 0 ymus o adam cs basladıgında bu ezik dünyada yoktu

Ibo bu konuda hakli ankara teamda beraber kasiyorduk yorumun icin tesekkurler kardesim :)

hmm bide diyordun ki aykut ; benim nb de fake üyeliğim yok varsa gençliğimin hayrını görmeyim bune ?senin gene banal laflar balyoz nickiyle prim yapmak. Taktı adam prime ulan sanki bana spawn :d altı üstü cfg mastersın ' ki oylamada gördüğün gibi valve seni geçmişdi yani o senin değil sen onun adıyla prim yapabilirsin.

adamsin lan adam

Bırakmadımı Bu daha :D

[quote="']Bırakmadımı Bu daha :D[/QUOTE]

cvp bile veremıyokı :D

Madem Çankaya'da oturuyor baLyoz Tam adresini versin 2 saat sonra ordayım bende Çubuk'dayım hadi versin ?

Bende çankayada Oturuyom :D Real Ayko nun adresını verınde bı bakalım :D

Valla bende merak ettim bi söylesede gitsek bakalım adresini madem Çankaya'da oturduğunu söylüyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri