1
EXE RANK
ENOJADO;;
Fexe Kullanıcısı
Valla bende merak ettim bi söylesede gitsek bakalım adresini madem Çankaya'da oturduğunu söylüyor.![]()
Versede Bi evine gidip Çay içsek... :drool:
Valla bende merak ettim bi söylesede gitsek bakalım adresini madem Çankaya'da oturduğunu söylüyor.![]()
Aykoda BaLyozda Çankayada Oturuyo![]()
sadece gülüyorum
Seni bekliyoruz adres ver ?
cas1no a y k 0 dq ghost movıe gel | SK Gaming
Bak bak bak Gh movie çıkınca Ben Ayko Dg değilim bilmem ne . Ama nb ye gelince ben benden başka Ayko Dg yoktur varsada bilmiyorum gençliğimin hayrını görmeyim o Ayko Dg dediğiniz adam ankara'da oturuyor benim adımla prim yapmış şimdiye kadar diyor Zuhaaa :thumbup:
Aradaki Fark Eyfel Kadarhacı balyoz kim ayko dg ilemi karşılaştırıyolar ilk defa duydm şu an
tabi öle diyecen çünkü 4leath clanı ex juqadoresden en fazla 3 el alıyor . 3 elden fazla bi ss koy şuraya cs bırakcam![]()
Cristiano Ronaldo hayranısın dmek :w00t:VAy balyoz ezmesi vay![]()
Bir ayko dg dir tutturdunuz gidiyorsunuz beyler bu balyoz ilk başta ayko dg yim diye onun üzerinden prim yapıp şmidide onu ezerim o kim demeye getiren bi sahtekar benim gözümde işte
Real ayko dg gerçekte ankaralıdır..
İşte buda gerçek ayko dg yani senoynadaki ayko dg Tıkla ve gerçekleri gör.. Üyelik tarihe dikkat..!
Clanının görüntüsü
![]()
ALYADUA NAGA
-c`Loud&Tifa ( Superman )
A y k 0 <Dg>
SATSUJiNSHA;;
-Mada[q]askaR- (Mada`)
Renaissance-
Lich ( Rune )
DjeeP`.` Pannpaaaa
eXorist
veni vidi vici
O Şimdi AsKer.
4LUK4RD# - Muş İL Jandarma.
ayk0<Dg>![]()
Oyuncu
Üye no: 103317
Tecrübe Puanı:
Herhangi bir reklam yapma amacım yoktur..
Ya Arkadaşlar Anladıgım Kadaryla Ayko Dg Balyozdan Once Baslamıs Ve Balyozda ilk nicki Ayko Dg
Tesadüfmüdür Bilmem ama suan adamın koydugu ssye gore Balyz Ayko Dg den daha iiyi oynuyor . bence fazla konusmasın kimse herkes kendi bildiginden vaz gecmiyor. Nuh Diyorlar Peygamber Demiyorlar.
Sen Çakma Dediklerin Olayin Ne Oldugunu Anliyormusun ? A y k o <Dg> Kingofta Kasarken K.bakmasin Balyoz Ortalıkta yoktu O zmanlar bunu Herkes biliyor.