Ehli Keyf Vs eX * JuqaDores

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kemolina12

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kemolina12
BaLy0z AYKUTA FAKE AYKO DİYENLERE KAPAK OLMUŞTUR SANIRIM : AYKut kimSenin EMEĞİYLE King Olmadı Kendi bileğiyLe oyunculuğuyla Kimsenin Atamadığı fraglarıyla Bi Yerlere Geldi . GİDİN KUMDA oynayın :cool:
[IMG]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/7/10267.jpg[/IMG]
BUYRUN BUDA REZiLLİKLERİ NASIL KÜFÜR EDİYOR BOTLAR :w00t:
[IMG]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/7/10278.jpg[/IMG]

Buda BALYOZUN REALİ DEDİĞİNİZ ADAM AYKO DG Mİşş peahh Bide Balyoz aykuta fake demezlermi :) Adam Oynamayı bile bilmiyor maçta bıçakla dalga geçiyoruz xd
[IMG]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/7/10292.jpg[/IMG]

Sen Çakma Dediklerin Olayin Ne Oldugunu Anliyormusun ? A y k o <Dg> Kingofta Kasarken K.bakmasin Balyoz Ortalıkta yoktu O zmanlar bunu Herkes biliyor.

Hasan böyle bir karaktersiz kişilik olamaz mal fake üyelik dia onun bunuda biliyorum eskiden aramız baya iyiydi tabi kaliteli ...
olunca ve 2 3 arkadaşımının ben söylediği laflar sonunda tartıştık archmasterde vardı bu arada A y k 0 <Dq> 1.5 mon***ur clanıyla macın 2 el alın cs bırakıyım :( so'da masterler geçmiyor bunu unutma ama qh acarsın orda sen jasjhjadhjasjdhajshdas

balyoz kingo.....

Sen Çakma Dediklerin Olayin Ne Oldugunu Anliyormusun ? A y k o <Dg> Kingofta Kasarken K.bakmasin Balyoz Ortalıkta yoktu O zmanlar bunu Herkes biliyor.
konu balyoz olunca hiç yazmasan olurmu :D işin gücün adamın nickinden prim yapmak :lol: balyoz bole bı botun neden fakesi olsun şaka gibisinizla xd xd bu ayko dedıgın adammı o kadar tkları fragları attı :laugh: :laugh:

Valvenin prim yaptıqı yok tanımamda hasanmış adı burdan oqrendm vs atmışlar vaLve çakmış olay bitmiştir .

Valvenin prim yaptıqı yok tanımamda hasanmış adı burdan oqrendm vs atmışlar vaLve çakmış olay bitmiştir .
tabi öle diyecen çünkü 4leath clanı ex juqadoresden en fazla 3 el alıyor . 3 elden fazla bi ss koy şuraya cs bırakcam :D

la ne slk adamlarsızn nıckı suan ayko mu balyoz mu kes da onune bak walve laması korkudan 1.5 bırakmadıysan yendın ve kactn !

Adam Kinq Cs Burakmanı BekLiyoruzz . . . :D

Bir ayko dg dir tutturdunuz gidiyorsunuz beyler bu balyoz ilk başta ayko dg yim diye onun üzerinden prim yapıp şmidide onu ezerim o kim demeye getiren bi sahtekar benim gözümde işte

Real ayko dg gerçekte ankaralıdır..

İşte buda gerçek ayko dg yani senoynadaki ayko dg
Tıkla ve gerçekleri gör.. Üyelik tarihe dikkat..!
Clanının görüntüsü

teamlogoy.png

ALYADUA NAGA
-c`Loud&Tifa ( Superman )
A y k 0 <Dg>
SATSUJiNSHA;;
-Mada[q]askaR- (Mada`)
Renaissance-
Lich ( Rune )
DjeeP`.` Pannpaaaa
eXorist
veni vidi vici

O Şimdi AsKer.
4LUK4RD# - Muş İL Jandarma.

ayk0<Dg>
user_offline.gif

Oyuncu
Üye no: 103317
Tecrübe Puanı:
Herhangi bir reklam yapma amacım yoktur..

BasarıLar. . .

Bir ayko dg dir tutturdunuz gidiyorsunuz beyler bu balyoz ilk başta ayko dg yim diye onun üzerinden prim yapıp şmidide onu ezerim o kim demeye getiren bi sahtekar benim gözümde işte

Real ayko dg gerçekte ankaralıdır..

İşte buda gerçek ayko dg yani senoynadaki ayko dg
Tıkla ve gerçekleri gör.. Üyelik tarihe dikkat..!
Clanının görüntüsü

teamlogoy.png

ALYADUA NAGA
-c`Loud&Tifa ( Superman )
A y k 0 <Dg>
SATSUJiNSHA;;
-Mada[q]askaR- (Mada`)
Renaissance-
Lich ( Rune )
DjeeP`.` Pannpaaaa
eXorist
veni vidi vici

O Şimdi AsKer.
4LUK4RD# - Muş İL Jandarma.

ayk0<Dg>
user_offline.gif

Oyuncu
Üye no: 103317
Tecrübe Puanı:
Herhangi bir reklam yapma amacım yoktur..
Bırakın konussun mertcım adam haklı beyler !!!

Aykoda BaLyozda Çankayada Oturuyo :D

Dia cs bırakmazsan 25 kuruşluk adam değilsin. !

konu balyoz olunca hiç yazmasan olurmu :D işin gücün adamın nickinden prim yapmak :lol: balyoz bole bı botun neden fakesi olsun şaka gibisinizla xd xd bu ayko dedıgın adammı o kadar tkları fragları attı :laugh: :laugh:

Hmm bide diyordun ki aykut ; benim nb de fake üyeliğim yok varsa gençliğimin hayrını görmeyim bune ?Senin Gene banal laflar baLyoz nickiyle prim yapmak. Taktı adam prime ulan sanki bana spawn :D Altı üstü cfg mastersın ' ki oylamada gördüğün gibi vaLve seni geçmişdi yani o senin değil sen onun adıyla prim yapabilirsin.

Dia eğer cs yi bırakmassan adam değilsin

vaLLaha BeyLer işLer iyice Karıştı Bu Sefer Gerçek Ayk0 <Dg> Yeni ReaLi iLe BaLyozdur ehLi Keyfdekinin fake oLduqu Burdan Belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri