Delikanlı Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz Üç kUrUşLuLuk aDam deiliZ BİZe BeŞ KuRUşLUk haVA yaPmA..!!!..

suskunluğum asaletimdir...her lafa verilecek cevabım var ama lafa bakarım laf mı diye;Birde söyleyene bakarımADAM mı diye...

(alem benİm) kral sen bu alemde "kralda olsan" ...alemİn... KoyduĞu ...kurala...uyacaksin...

toplumda hep itiliriz sanmaki buna istekliyiz biz sadece sevdiklerimizin eseriyiz

DOSTLUGU yasamak ne zaman suc oldu hangi YASA bir DOSTLUGA ceza bicebildi hangi SAVCI gercek DOSTLUGUN yanlıslıgını iddia edebidi hangi HAKİM kalemini kırıp DOSTLUGUN ölmesine hukmedebildi simdi DOSTLUGU YARGILAMAYA yeltenen tum mahkemeleri REDDEDİYORUM ve DOSTLUKLA ilgili KARAI BEN acıklıyorum dunyada yasanmıs yasanan ve yasanacak ne varsa hepsini DOSTLUGUN önunde BOYUN EGMEYE MAHKUM ediyorum sana söz veriyorum ölene kadar DOSTUM OLACAKSIN DERBEDER 58

Biz ne Polat gibi kelle,nede Memati gibi rajon keseriz.BİZ SADECE SEVDİKMİ ÖLÜMÜNE KADAR SEVERİZZZ...!

Hayat cok acimasiz be kanka

Ben sevmiştim sen ise sevmemiştin eğer sevseydin beni sevdiğini kayalara söylerdin

serseri olupda yataklarda unuttuklarımızda deyil delikanlı olupda dokunmya bile kıyamadıklarımızda aradık aşkı

Küçüğümüzü Sevdik, Büyüğümüze Saygıda kusur Etmedik, Yeri geLdi SatıLdık ama Kimseyi SaTmaDık, Bu Zaman içinde BaZıLarına DoSt DedikSe; Biz O DoStLar için öLürüzde, öLdürürüzde...!!! Dostumuz Az, DüşmanImIz ÇOK; KORKUMUZ YOK-

Delikanlı Adam kızların oyununa gelmez

Soğuğa KaRŞı DeLiKaNLıLıK 0lmaz.

DüN CaNıM oLaN YaRıN DüŞMaNıM oLmaz BeNiM, YaŞaNaNLaRıN HaTıRı HeP SaKLı KaLıR, HaTıRLaRı HeP SoRuLuR,SeLaMLaRı HeP aLıNıR, SiLDiKLeRiM VaRDıR BiRDe...OnLaR YaNLıŞLaRıM ve PiŞMaNLıKLaRıMDıR. AdLaRı AnıLmaZ HaTıRLaRı SoRuLmaZ,SaDeCe BeDDuaLaRıMDıR. ViCDanLa BiRLiKTe ŞeReF AraRıM SeVDiKLeRiMDe, HeR ZaMaN DoğRu DeğiLdiR eLbeT SeÇiMLeRiM, ZaMaN GeLiR ŞEREFSİZLERİDE SEVERİM...!

hayat bi sınıvsa sbs ye ne gere var

delikanlı adam renkli takım tutmaz allah ilk güneşi vermiş sonra geceyi ölümünede sarı laciverti

silgin kaleminden önce bitiyorsa yalnışların çok demektir...

(l)GİDEN GİTMİŞTİR,GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR,GİDENİ BENDE DEĞİL,ĞİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR(l)

Sİz evede ders ÇaliŞirken bİz arka sokaklarda racon kesİyordukkkkk

Düsman gibi dostum,dostum gibi de dusmanim var..

DElİkaNlI KıZıM mAnİtAsIzDa yAŞaYaBiLiyOrUm

Geri