Delikanlı Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alemlerde İsmİmİz karakolda resmİmİz bİz bazen efendİ bazende serserİyİz

Biz ne artistLer Gördük eLLeri Bıcaklı Silahli Kimseye PaPuç bırakmayız Biziki AnKaraLı..

уα тαм ѕυѕтυяα¢αğıм уα кαη кυѕтυяα¢αğıм €zαηℓα ßαşℓα∂ιм ѕєℓαуℓα ßιтιяє¢єğιм ιѕтєğιηє ∂єğιℓ αℓαуıηα qι∂є¢єğιм

Sizin oralarda dost bildikleriniz Bizim buralarda arkadaş.. Bizim buralarda DOST dedikerimiz Sizin oralarda Bulunmaz GüzeLiM.

İnmeyiz caddeye maddeye ne kılzarla içmeye nede züppeliğe delikanlı varsa bekleriz pendiğe. . .

Ne KraLına Giderim Ne Alayına Bi Durum Varsa KraLıda Gelir Ayağıma Alayıda

İsyanim ne allaha ne allahsizlara ne kadere ne sana İsyanim yanlizca kendİme gÜlÜm kendİmee..

Hep ŞÜphelİ tİplerdİk gÖrÜp yolunuzu deĞİŞtİrdİnİz bİzlerdİk

***seserilik mi?üstümüze yok.sevgilimi?değerimi bilene.aşk mı?ölümüne.kavgamı?atara atar,satıra satır...***

SanmaKi serSeriLer sevmez, seRseRiLer sevDimi siLemez.. anLadın mı şimdi? herkeSe SERSERİ denmez !!!

Biz mert babaların delikanlı ewlatlarıyız ecelle sozlu olumle nişanlıyız tesadufen geldik bu dunyaya yasamak zorundayız varlığımız zulummm yoklugumuz olum..!

нєукєℓ çσ¢υğυ∂єιℓιz нαναмız σℓѕυη αℓтıραямαкçσ¢υğυ∂єιℓιz мαηιтαмız σℓѕυη вιz кüçüквαℓιкℓι çσ¢υğυуυz вıяαкıη∂α кαƒαмız güzєℓ σℓѕυη

кαℓ∂ıяıмℓαяı üzєяιмιzє уσяgαη gιвι çєктιк вιzє вιя α∂ıм gєℓєηє вιz ση α∂ıм gιттιк σкѕιנєηιмιz ѕιgαяα мιηєяαℓιмιz уαναη єкмєк кσℓαумı вυ ∂üηуα∂α ѕєяѕєяι ∂αмgαѕı уємєк.. кσℓαумı вє güzєℓιм ѕєνιℓмє∂єη ѕєνмєк..!

AşIk OlUp DeRt ÇeKeCeĞiMe NeZlE oLuP BuRnUmU çEkErİm...xD

Serseriler Ağlamaz Serseriler Ağlarsa kimse Susturamaz İnanki Sosyete Kızı herkez Serseri OLAMAZ

HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR...bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK... bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM

BeNi SeVMeK iÇiN pRoGRaMLaNMa DeVReLeRiNi YaKaRıM!...

" Mezarda bile olsam bu savaş kesin kazanacak "

" Elde olmayan nedenler dışında başarı kesindir diyeceksiniz "

" Başarıyor ve kazanıyorsam ancak o zaman varım "

Geri