Delikanlı Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dost,bazen minik bi kuş.Bazen saksıda bi çiçek.Bazen de :Var olmayan bi sevgilidir.Ama gerçk dost seni sendn çok sevendir!...

AŞk bİr yerde bİter keder bİr yerde bİter artİstlİĞe ne gerek var efendİ olun yeter !!

Ecele sÖzlÜ ÖlÜme nİkahliyiz tesadÜfen doĞduk yaŞamak zorundayiz deĞİlmİdİr hepİmİzİn sonu bİr avuÇ toprak korkumuz ÖlÜmden deĞİl tek korkumuz unutulmak...

(¯`·¸•´¯)KiMiNe GöRe KıRaLıM KiMiNe GöRe YaLaNıM AmA BeN AdAmINa GöRe AdAmIm.(¯`·¸•´¯)

çakallarla işimiz olmaz çünkü kurtlara sözümüz var

KİMİNE GÖRE KRALIZ KİMİNE GÖRE YALAN AMA ADAMINA GÖRE ADAMIZ (anycoolt)

yakardım bu dünyayı içinde sen olmasaydın sewmezdim kimseyi sen doğmasaydın!!

birgün beni unutup başkasını seversen yavaş yavaş eriyen mumdan beter olasın(hatice-sinem)

artık bu alemde delikanlı olanlar değiil delikanlıyım diye geçinen zenginler posta koyuyo en kötüsüde kimse ses çıkaramıyo

aşırı 100 verdiklerim fazla havalanmayın 98 ini alırım 2lersinizZzZz

sensizde düşermiş takvimden günler..zorlasanda anmaz adını diller..gideni sanmaki bu gönül özler..unut diyordun ya unuttum işte..

yiğit düşman iyi olur namert dost başa bela

Gençlik YıllarıMı SadaKa dİy€ ! Dilencİ YıllaRa WerdiM...!

serseriyiz biz meyhanedir yerimiz,bize bir gelene biz bin gideriz,dinle gülüm iyi dinle serseri ağlarsa kimse susturamaz,serseri kaybolursa kimse bulamaz,serseri severse kimse ayıramaz dinle gülüm iyi dinle herkes serseri olamaz.

]·._.·´¯)beyazin kaderİ kİrlenmek, sİyahin kaderİ suÇlanmaktir.•°¤*(¯`°(f)(

dizlerimin üzerinde yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

DiZlErİmİn ÜzEriNdE yAşAmAkTaNsA aYaKta öLmEyİ tErCiH eDeRiM

Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık çünkü sen rüzgarın çoşturdupğu bir toz bulutsun bu gün bana esersin yarın başkasına.....

Ben dostlarımı ne kalbimle severim nede aklımla olur ya kalp durur akıl unutur ben sadece ruhumla severim o ne unutur nede durur...

BeN Senİn AdInI AtEşLe BuZa YaZdIm EgEr SeNi bEnDen ÇoK sEwEn BiRi WaRsA SeNiN AdInI BuZlA AtEşE YaZsIN

Geri