Cs 1.6 sXe 8.6 3D ve Bunny Hack sXe Cıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V26 yüklersen iyi olur tahminimce :D

Kardeşim bak şimdi Oyundan atıyor ya v26 yuklersen atmaz :D bana da ole oldu v26 yükledim düzeldi

Yaw Bazı Yerlerde Göstermior Net Göstermior yani :S sxe 8.5 wall bu 8.6 da da çalışıor dadaş saol ama bazı yrlerde gözükmüor bir çözümü war mı

At1.x3 kardeşim bak Dadas kardeşimiz bugun daha net gösterenini koyucak sabir

V26 'ı ykLedim attı zaten :D sildm bir daha kurucam bakim olcak mı yine

WaLL'ı açmak için görüntü ayarını D3D yapmak zorundamıyız?

Birde wall hack kullanmıcak olsam bile v23 mü ii v26 mı patch olarak?

beyler bende v26 yüklü ama oyundan hala atıyor neden olabilir

Kardeşim Cs yi sil baştan yükle sonra v23 en sonda v26 yükle Olur inşanllah

By akanzi V23 yüklemen yeterlidir ama sen v26 da yükle :D

cevabı bilen yok mu acaba :(

saol dadasım yaptım wallı ilkten f2 yaparken zorLandım oyundan attı sorna nazik basınca oLdu eyw :D:D +Rep ;)

Lan yalan Soleme 8.6 degıl bu 8.5 ın baslıgını degıstırmıssın ! bırde admalar kırmızı mavı fln degıl :@:@:@

Real kardeşim adamı deli etme bunu ben koymadım ama dadas kerdeşimiz burda yok....Ama sana ben soyliyim wal calısıyor adamı deli etme inanmiyosan indirme size szorla wal mi beyendircez

Scientist hocam bana bir yardım etsen wall exe yok sadece setup var nasıl yapacaz bir acıklar mısın acba?

guhst sorun ne kardeşim ?
özel meseaj yaz istersen

adama bak ya adamlar mavi falan değil dio :D:D lan o models wallın içinde yok ! onu kendi indirmiş o sadece models bende paylaştım NB ye bak istersen konu başLığı Cs 1.6 ModeL`s die yazdım ordan indir anLatımıda waR!

:D :D Genclik O değil bide Sxe wall hack bulmuslar adamların model sini beyenmiyolar :D

ben v23 kurayım onun üstüne birde v26 yı kurayım öyle yapam bbelki o zaman olur

Sicheats yönlü wall lar sxe çıkar çıkmaz artık kıracak heralde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri