Cs 1.6 sXe 8.6 3D ve Bunny Hack sXe Cıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Wal lı calıstıramayanlar Yarın a kadar beklesın yarın guncell wall koyucam buraya oda kesın calısıyor bunu neden yapamadıgınızı anlamadım ama kesın calısıyor ben yardımcı olucam sıze

Dadas ARkadasım cok saol !!!!! Wal hack i denedim calişiyor. ama 3d ayarlarında bişi var galiba adamlari tam göstermiyor..Ama yiede çok saol !!!!

Hile ile Oynayan Her zaman Lamerdir !!!!

Gordugunuz gıbı arkadaslar calıstıran calıstırıyor :) Ama yarın daha kolay bı sekılde sıze sunacagım.

bunny yi deneyemedim ama wall calisio :P bunny deneyecem

eyw saol kardeşi

Dadas Kardeş Saol
Bişi sorucam Yarin ki güncel sürümde.. Adamlar daha iyi gözükücekmi..Bunda Pek fazla gözükmüyor..Ama yinede işi yarıyor

Yarinki sürümde Player lar daha iyi gözükür inş.

Burkay Denedinmi ? sxe 8.6

Evet Arkadaşlar Yarınkı Guncel Surumde Adamlar Takır Takır Dvuardan Goruncek :)

Dadaş Bekliyoruz Kardeşim....Kolay gelsin sana Ayarla lu adamlari takır takır gözüksün :)

WH çalışıyor ama kendi takımın net görünüyor karşı takım görünmüyor oyunda buda senin işine yaramaz karşıdakini vurucaksın kendi takımını değil =) WH çalışmıyor anlamına geliyor buda.

Arkadaşım ben denedım Wh çalısıyor...Adamlar senin dedigin gibi pek gozukmuyor ama..Dadaş kardeşimiz yarın güncel versionunu koyucak ondan herşey daha net olucak

beyler 1.5 oluyomu???

Yüzde yüz ÇalışıyoR ! (:

ben dedıkleını tek tek yabdım ama olmadı ?

Sadece kendi ad***** görebiliyorsun yardım edin

Beyler wal hack çalısıyor kendım denedım
Yarın güncel verison gelicek o daha ii olucak adamlar gozukucek

dadas wall hackı nasıl calıstırcaz speed fln yazmsıında

dadas 3d dedıgın wallmı

3d wall ozellıgı ıse speed speed ıcın f3 e basıl bıcakla fire ye basılı tutun kosar :D

şunu rapide upload etsen v26yı

dadas calısmadı msn verirmsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri