Cs 1.6 sXe 8.6 3D ve Bunny Hack sXe Cıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Outo pistol Seri Butun silahlar ıcın Yorumlar Icın sagolun ılk olarak ben verdım ve kesınlıkle vrus yoktur var ama cok zararsız bı vrus tabıkı olsun bu kadarı beyler suanda satılan Gh0s7 H4x da bıle vırus buluor antiler yanı bu kadar da SAbote Edilmez Bi iş Ama Sorun Değil Bizi bilen bilir biz dosya virus koyacak adam değiliz iyi oyunlar arkadaşlar

Virüs Var İndirmeyin

cpsecure.gif
2010-01-31 Troj.Spy.W32.Agent.btl

Hass lan very noob ghost haxdada aynısını buluyor konusturmayın benı sımdı delı etme adamı uza gıt herkez senın gıbı degıl trojan yedırsın mıllete Az bıse pc bılgın varsa 2010-01-31 Troj.Spy.W32.Agent.btl ne oldugunu solersın hadı bakıyım

Arkadaşım dosyayı açamıyorum rar şifresi ne ?

dadas Teşekkürler Paylaşımların Güzel

Güzel paylaşım teşekkürler #

vstdlib_s.dll değiştirdim oyundan atıor orjinal koyddummu atmıo ama patch 26 3d de ama atıor oyundan ? (girişte)

sağol kardeşim

dosya viruslu .) kullanan arkadasların CPU degerlerı ıyıce bı armıstır

Arkadaşım Bakın O kdr Da Değil yuh dıyorum sıze yav Ghost Hax da bıle buluyor aynı vırusu allah askına yav :S

Arkadaşlar sXe 8.6 Cıktı Bizde WAll Surumunu Yeniledik Aynı Yontemle sXe 8.6 da DA Acabılkırsınız wall ı :) İyi oyunlar :D

sXe 8.6 Çalışır ( By.BuRkay Güvencesiyle )

Link kırık ınmıyor ? :S

tıklayınca Houston: Too many connections boyle dıyor :S

linkte 8.5 yazıyor arkadasım. Sen 8.6 Demişsin ?

Kesin çalışıormu ?

8.5 calısıyodu ama simdi giriyorum oyun acılmıyo dırek atıyo nedeni ne olarabılır.

Ben oyuna giriyorum görüntü kararıyor sonra oyundan atıyor yardım pls neden olabilir bu?

sxe acmalısın karde S:

1.link indiremeyenler 2.link i indirsin iyi oyunlar kesın calısıyor bu sabah denedım oyunsunucum serverlarında :)

Dadas ARkadasım cok saol !!!!! Wal hack i denedim calişiyor. ama 3d ayarlarında bişi var galiba adamlari tam göstermiyor..Ama yiede çok saol !!!!

Hile ile Oynayan Her zaman Lamerdir !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri