By BuRç-X # | Çok önemli VİRÜS uyarısı. Bütün üyeler mutlaka baksın. % 100 Bakın !!!

Deepfreez en güzeli tabi vazgeçilmez birşey o ama deepfreeze geçen virüslerde var biliyor muydun ?

Deepfreez en güzeli tabi vazgeçilmez birşey o ama deepfreeze geçen virüslerde var biliyor muydun ?

aglıcam sımdı adssaas yarıldım la :D:D:D depfreze nedemek bılırmısın kardes :))
arastır gel beklıoM

Freeze dondurucu demek onu biliyorum.

Şimdi sana bişey söyliyicem.

Jmbt isimli üye, virüs konusunda tarih yazdı git sor bakalım ona.

Abi'de deepfreeze'den geçen virüsler var mı yok mu diye bi sor ?

Lise'yi bilgisayar ve bilişim özel lisesinde okudum ben Programlamada virüsler konusunda üstümüze yoktur Evel Allah, deepfreeze'nde ne olduğu çok iyi biliriz.

Ondan virüs geçirmeyide biliriz. Şimdi sana bir virüs ismi vereceğim. O virüsü bul ve sistemine at tamam mı ?

Nextdoor:win32trojanonlinegamer2vect.syskernel

bu virüsü bul ve sistemini yeniden başlat.

Sonra bi antivirüs programı kur bakalım. Ne görüyorsun.

Deepfreeze her zaman işe yarıyormu yaramıyormu öğrenmiş olursun % 99 işe yarar deepfreeze fakat % 1 Offline.

o Jmbt dedıqın kısı Benım kardeşım olr ahahaha :z benden ıyımı bılcen Burx :) Bye.

Evet senden iyi biliyorum. Çünkü benim başıma çok geldi bu tür olaylar :)

Kardeşi falan bırakta dediklerimi yap sen, saptırma konuyu...

Şimdi inanmıyorsan yukarda dediğim virüsü bul.
dediklerimin hepsini yap. Deepfreeze seni kurtarıyormu bak :D

Konu dağılmasın. Bu tartışma burda bitsin.

sana bı vIrus atarım :D format bıLe kurtaramas senı Genc : ))

peki paralımu burç kardeş kaspersky

DEPFREZE EN İYİSİDİR BUTUN ANTIVURUS PROGRAMLARIN ACIKLARI VARDIR vE FUDLANIr... : ))

dedıgım gıbı Hergun vıruslerle oynuorum ... Pc kasıo bıdaha kendıne gelmıo Ve bıR reset Atıorum.. Tertemız :))

dunyanın en tehLıkelı vırusunu pc ye yaydım pc kıtlendı ekran gıttı Gerıye dogru saydı Bı reSet cat tertemız :D

burç kardeş sen hangisini kullanıyorsun bi link at bi yardımcı olsan iyi olur...

Sakin Arkadaşlar !! Burç Kardeşim CoastR Doğru Söylüyor..

Şimdi Gelelim Deepfreeze Mantığına ;

Tüm Sistemi (Deepfreeze Üst Kadro Yöneticileri Tarafından Hazırlanmış) Algoritma İle Şifreliyor.Şuanda Sality Değil Conficker (Farklı Algoritma) Virüsünü Bile Yazmasına İzin Vermiyor Peki Neden?

Resim :
1356.jpg

Hiçbir Şekilde DeepFreeze Aktif iken Hiçbir Virüs Bu Algoritmayı Geçip Gerçek Sistemin İçine Yerleşemez.Bende Kursa Gittim ve Newfolder.exe Virüsünden Tut Confickerden Bırak :D O Makinelerdede Deepfreeze Vardı Ama Neden Virüslüydü ? Deepfreeze Kapalıyken FlashBellek ten veya Sitelerden Bulaşan Virüsün üstüne Deepfreezeyi Aktifleştirsen Artık O Virüs O Haliyle Kalır.Benim Tehlikeli ve Yokedici Virüs Arşivim Var..Conficker ve W32 Faker Virüsleri Dahil.Canım Sıkıldığında Hepsini Açıyorum Bir Reset Atmaya Görim :D Bir İz Yok Hiçbir İz Hemde .. Deepfreezeye Güvenin Sammi Söylüyorum Size Ama Yinede Yok Ben Babama Bile Güvenmiyorum Derseniz :D O Sizin Tercihinizdir !! Deepfreezeyi Aşıcak Olan Virüsü Yanlızca Deepfreeze Algoritmasını Bilen Birisi Yapabilir ve Bu Algoritma Ayda Bir Güncelleniyo (Değişiyo)...

Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Diğer bilgisayarımda Mcafee var 2'sinide öneririm.

CoastR haddini aşma !!!

Sen git Deepfreez kullan.

Bana virüs nah geçirirsin. IP numarasıda veriyorum. Madem o kadar iyi anlıyorsun buyur.

88.246.169.125

Tüm Sistemi (Deepfreeze Üst Kadro Yöneticileri Tarafından Hazırlanmış) Algoritma İle Şifreliyor.Şuanda Sality Değil Conficker (Farklı Algoritma) Virüsünü Bile Yazmasına İzin Vermiyor Peki Neden?

Resim :
1356.jpg

Hiçbir Şekilde DeepFreeze Aktif iken Hiçbir Virüs Bu Algoritmayı Geçip Gerçek Sistemin İçine Yerleşemez.Bende Kursa Gittim ve Newfolder.exe Virüsünden Tut Confickerden Bırak :D O Makinelerdede Deepfreeze Vardı Ama Neden Virüslüydü ? Deepfreeze Kapalıyken FlashBellek ten veya Sitelerden Bulaşan Virüsün üstüne Deepfreezeyi Aktifleştirsen Artık O Virüs O Haliyle Kalır.Benim Tehlikeli ve Yokedici Virüs Arşivim Var..Conficker ve W32 Faker Virüsleri Dahil.Canım Sıkıldığında Hepsini Açıyorum Bir Reset Atmaya Görim :D Bir İz Yok Hiçbir İz Hemde .. Deepfreezeye Güvenin Sammi Söylüyorum Size Ama Yinede Yok Ben Babama Bile Güvenmiyorum Derseniz :D O Sizin Tercihinizdir !! Deepfreezeyi Aşıcak Olan Virüsü Yanlızca Deepfreeze Algoritmasını Bilen Birisi Yapabilir ve Bu Algoritma Ayda Bir Güncelleniyo (Değişiyo)...

:D:D:D adam Faronics

Resim :
1356.jpg

Enes haklısın kardeşim, banada söyledin MSN'de Deepfreez diye, ben yöneticiyim. Konuyu analiz etmem zorundayım. Haliyle virüs programlarına ihtiyaç duyuyorum.

Bana söylemiştin hatta ben dedim C'ye kurayım mı diye, sende D'ye kur dedin.
Ama herkez sen ben gibi değilki adamın işi oluyor D ihtiyaçı oluyor bişiyler atıyor. Deepfreez'de olunca herkez kim vurduya gidiyor.

Ben sadece güvenlikle ilgili konu paylaşım. Deepfreeze en son çözüm diyorum !

Güvenlik için sağlam bir antivirüs ihtiyaçı var herkezin.

Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Diğer bilgisayarımda Mcafee var 2'sinide öneririm.

CoastR haddini aşma !!!

Sen git Deepfreez kullan.

Bana virüs nah geçirirsin. IP numarasıda veriyorum. Madem o kadar iyi anlıyorsun buyur.

88.246.169.125
tmm kıngsın bye :D

Burx Butun antıvurus programların Fudları var kardesım hala Antıvurus programı dıosun burda ya :D

Biliyorum Fud'larının olduğunu ben sana diyorum. Herkez siz gibi deepfreez kullanmıyor.

Adam hergün PC'sine bişey atıyor. Hep kaldırıp tekrar mı kurucak Deepfreeze ?

Zahmetli olduğundan kimse uğraşmaz. O yüzden en iyi yol güzel bir virüs programı kullanmak.

Biliyorum Fud'larının olduğunu ben sana diyorum. Herkez siz gibi deepfreez kullanmıyor.

Adam hergün PC'sine bişey atıyor. Hep kaldırıp tekrar mı kurucak Deepfreeze ?

Zahmetli olduğundan kimse uğraşmaz. O yüzden en iyi yol güzel bir virüs programı kullanmak.

ozaman sadece Depfreze yi C ye kursunlar indirdikleri programları dye atarlar Virus Dye bulasırsa saten orda zarar verıcek b! program bulamaz d de gecınıp gıder oyle :D:D

oLmadı FLA$BELLEK aLsın Lar ben aldım mesela 75 tLye KİNGSTON 16 GB BUTUN PCYI ONA KAYDETTIM hahahaha :D:D:D:D:D:D:D

ozaman sadece Depfreze yi C ye kursunlar indirdikleri programları dye atarlar Virus Dye bulasırsa saten orda zarar verıcek b! program bulamaz d de gecınıp gıder oyle :D:D

oLmadı FLA$BELLEK aLsın Lar ben aldım mesela 75 tLye KİNGSTON 16 GB BUTUN PCYI ONA KAYDETTIM hahahaha :D:D:D:D:D:D:D
yalana bak bizim orda kinston 16 gb 20 tl hahaha :D yalancı

Aykut bak yemin ediyorum oyarım seni, yeter artık lan sabahtan beri 100 post kastık şu konuda

Cevap yazma artık git deepfreeze'ni kullan sen. Millet antivürs kullansın.

Manyak mısın nesin yaa !!!!

Geri