By BuRç-X # | Çok önemli VİRÜS uyarısı. Bütün üyeler mutlaka baksın. % 100 Bakın !!!

Eyvallah sende sağol.

sagol burc-x kardesim de gördügüm kadarıyla sende win 7 war sen win 7 den mi cs oynuyorsun bede olmadı win 7 64 bit de orjinal bide sen 32 bit de mi calıstırıyorsun? farklı konu oldugu icin yanlıs oldu belki ama yardımcı olursan sevinirim

Ben direk sXe nin kendi sitesinde den indiriorm virüs trojen truva solucan vb. şeyler olmuyor

sagol burc-x kardesim de gördügüm kadarıyla sende win 7 war sen win 7 den mi cs oynuyorsun bede olmadı win 7 64 bit de orjinal bide sen 32 bit de mi calıstırıyorsun? farklı konu oldugu icin yanlıs oldu belki ama yardımcı olursan sevinirim

32 Bit işletim sistemim o yüzden hata olmuyor bende...

64 bitte hata veriyor.

emege saYgı :)

Teşekkürler sende sağol.

Bilgi TEşekkürler

Dıkkat edın yanı yada aım wall felan gordunuz mu ındırmeyın burc en ıyı ısı yapmıs yardımcı olmus saolsun !

Teşekkür ederim sende sağol.

Eset N0d 32 kuLLanıodum iyiki uyardın (:

Değiştirmeni öneririm.

Teşekkurler Burç

Bu Arada DeepFreeze Kullanmak İsteyipte Nasıl Dosyamı Kaydedicem Diyenlere 2 Çözüm Yolu Var :

1. Flash Bellek
2.DeepFreeze Enterprise Versyionu ...
Enterprise Versyionu Tıpkı Deepfreeze Stanrdart Gibidir Artı Olarak Full Administrator'den (Genellikle Net Cafeler için) Yönetebilirsiniz.Sanal Harddisk Oluşturup İşinize Yarıyacak Olan Dosyalarınızı Sanal Harddiske Koyabilir Daha Sonra Gerçek Harddiskinize Çekebilirsiniz.Peki Kardeş Bende "D" Sürücüsüde Var Ben Burayı Koruma Altına Almasamda Oraya Atsam Mantıklı Deilmi ? Elbette Mantıklı Fakat Birgün Sality veya Diğer (Spyware , Malware) Bulaşıcı Virüsleri Açtığınız Zaman D ve Tüm Sürücülerinizdeki Dosyalara Bulaşırlar.Sonra Onları Silmek Zorunda Olursunuz.DeepFreeze'de Zaten Tüm Partition'larınızın Korunmasını Öneriyor.

Beyler Kasperskyi önermiyorum.Geçen tarattım onun silemediği virüsü Avast 4 siLdi.Bide silindi diye kandırıyor sizi.Benmki sadece öneri avast 4 kullanın virüs falan buLasmaz..Nod32 asla ve asla kullanmayın kurmayın daha iyi

Hıc bır antıvırus programı kullanan kısı tehlıkede olmaz olamaz haaa takı crack yapana kadar crack yaptıysanız hıc bır programda ısınıze yaramaz kac yıldır bunu tek bır kısıye anlatamadım pıyasada o kadar kalıtelı ve bedava pprogram varken bı kaspersky bı nod32 crackden kımse vazgecmıyor sonrada formattan nasıl kurtulucam ah benım cahıl mılletım.

ozaman sadece Depfreze yi C ye kursunlar indirdikleri programları dye atarlar Virus Dye bulasırsa saten orda zarar verıcek b! program bulamaz d de gecınıp gıder oyle :D:D

oLmadı FLA$BELLEK aLsın Lar ben aldım mesela 75 tLye KİNGSTON 16 GB BUTUN PCYI ONA KAYDETTIM hahahaha :D:D:D:D:D:D:D

D'ye Parite.B bulasırsa orda durmaz tum exelere bulasır burdan ne kadar cok anladıgın anlasılıyor =)
Edit : Mesajı yanlıs okumusum evet c ye deepfreeze kurarsan d den dısarıya cıkamaz :)

Virüs programı her zaman avantajdır.

Geri