By BuRç-X # | Çok önemli VİRÜS uyarısı. Bütün üyeler mutlaka baksın. % 100 Bakın !!!

Esetçiyim Ama Dahada Dikkat Edeceğim Bİlgilendirme İçin Saol Burç

BeyLer AntiVirusunuze Guvenmeyın VirusTotal Gecırın % 100

Combofix en son çözümer arasında Kaspersky'ın cracklenmişi bile yok piyasada nasıl kırıyorsun. 35$ verdim orjinal lisans aldım ben bile.

Sistem özelliklerimi istemiş bi arkadaş.

Windows 7 Ultimate
İnter(R) Core 2 Duo E6550 İşlemci
4 GB Ram
Nvidia 512 MB 128 Bit 9500 GT Ekran kartı.

Bu kadar işte...

deagle fulanmış dosyayı gördü işte Kaspersky ? Programdan programa fark var. Kaspersky, G-DATA 1 numaralı antivirüsler.

beyler viruslerı www.virustotal.com dan taratmayınız lutfen ..

cunki virustotal dan taratınca vıruslerı buluo sonra mıcrosoft a yolluo mıcrosoftta butun antı vurus programları yapan adamlara yolluo fud lar kapatılıo lutfen rıca edıorum .. baska yerden taratınız..

:D:D:D:D:D:D:D

bu arada kayspersk saten Trojen yuvası asdasdas :) en ıyısı

antivir.. :)) bye

beyler viruslerı www.virustotal.com dan taratmayınız lutfen ..

cunki virustotal dan taratınca vıruslerı buluo sonra mıcrosoft a yolluo mıcrosoftta butun antı vurus programları yapan adamlara yolluo fud lar kapatılıo lutfen rıca edıorum .. baska yerden taratınız..

:D:D:D:D:D:D:D

bu arada kayspersk saten Trojen yuvası asdasdas :) en ıyısı

antivir.. :)) bye

Hadi canım o yüzden mi 2010 En iyi antivirüsü seçildi ?

resmi
Hadi canım o yüzden mi 2010 En iyi antivirüsü seçildi ?
bıkere canım kardesım benım Kayspersk' Tam bır Trojen yuvasıdır sıstemı cok pıs kasıo..

gır arastır 2010 un enıyısı falanda secılmedı hanı nerde goremıom ...

en iyisi nod32 bende nod32 var gordu serverı nolcak sımdı ? ama paralı :D nod32 var

resmi
bıkere canım kardesım benım Kayspersk' Tam bır Trojen yuvasıdır sıstemı cok pıs kasıo..

gır arastır 2010 un enıyısı falanda secılmedı hanı nerde goremıom ...

en iyisi nod32 bende nod32 var gordu serverı nolcak sımdı ? ama paralı :D nod32 var

AV-COMPARATİVES şirketinin testlerinde yasal olarak 1. almıştır. Senin sistemi kasmasını trojana bağlıyorsan o senin pasifliğin.
Benim sistemi 1 gram kasmıyor. % 100 koruma sağlıyor ESET'i de gördük .

Kardes Lisans FElan Farketmıyor Yenı Cıkmıs CrypterLe Her Turlu Kırıyorsun Ama Yınede Emege SAygı Ama Okadar Ugrasmaya Gerek Yok Indırın ComboFix Anlatım Konusu Actım Bakın Ordan Halledın Cok RaHaT İş Hem Başka Dll Leride SılıyoR

Doğrudur tabi ama sadece .dll olarak düşünmeyelim işi genel bir iş olarak düşüncelim. Herkezin güzel bir güvenlik programına ihtiyaçı var.

Bu bir gerçek.

DogruDuR..!! Ama TekNoloji Okadar İlerLediqi Artık AntiVirus TanımıyorLar Turkojan Gold Edition Felan CIktı 300 $

Her Turlu AntiVirus Kırıyor Daha KapsamLı

Konu Gusel Yenı BaslaYanLar Iıcn

by burç Kaspersky bencede çok sağlam program ve şöyle birşey var cs 1.5 bölümündeki sxe 8.8 downloadında turkojan buldu ilgilenirsen sevinirim

O kadar uzman olan kişiler alabilir o virüsleri, çok büyük siteler üzerinde ki amaçlar için gerçekleştirilir.
Burda milletin msn'sini ne yapıcak alıpta...

by burç Kaspersky bencede çok sağlam program ve şöyle birşey var cs 1.5 bölümündeki sxe 8.8 downloadında turkojan buldu ilgilenirsen sevinirim

Savo turkojan değil o trojan. Arkadaş onu uplaud'larken içinde .exe uzantılı server game listesi var onu trojan olarak görüyor.

burç lütfen kaspersk antivirüs progr*****n linkini atarmısın ayrıca ücretlimi ücretsizmi nasıl kurulur o dediğin üyenin dosyalarını indirdim esed antivirüs var yardımcı olursan çok sevinirim

Tekrardan söylüyorum ... Kaspersky Elbette Çok Kaliteli Şirketi Olan Bir Antivirüs Sistemi Fakat Kaspersky'ı Bu Kadar Üstün Kılan Şey Compress'li Bir Virüsü Daha Hızlı Bulup Güncelleştirmesidir.Tek Farkı Budur.Ama Ben Şimdi Bugün Crypter Yapim ve En Meşur Virüsü Bununla Gizliyim Kaspersky Bulamaz.Diğerlerini Saymıyorum Zaten.Dediğin Gibi Burç Kardeşim Nod32 Çok Kötü Eğer Bir Dosyayı Bulamıyosa O Dosyaya Yetki Sağlıyo.Nod32 Virüs Veritabanı Güncelliğinde Düşük Performanstadır.Kaspersky Çok Hızlı Gelişir Fakat Dediğim Gibi Kaspersky %100 Çözüm Değildir.

jmbtx Cok Dogru Konustun Yarım Saattır Onu Iza Etmeye Calısıyorum :D

100de100 Cozum FARONICS :D:D:D:D:D

Tekrardan söylüyorum ... Kaspersky Elbette Çok Kaliteli Şirketi Olan Bir Antivirüs Sistemi Fakat Kaspersky'ı Bu Kadar Üstün Kılan Şey Compress'li Bir Virüsü Daha Hızlı Bulup Güncelleştirmesidir.Tek Farkı Budur.Ama Ben Şimdi Bugün Crypter Yapim ve En Meşur Virüsü Bununla Gizliyim Kaspersky Bulamaz.Diğerlerini Saymıyorum Zaten.Dediğin Gibi Burç Kardeşim Nod32 Çok Kötü Eğer Bir Dosyayı Bulamıyosa O Dosyaya Yetki Sağlıyo.Nod32 Virüs Veritabanı Güncelliğinde Düşük Performanstadır.Kaspersky Çok Hızlı Gelişir Fakat Dediğim Gibi Kaspersky %100 Çözüm Değildir.
Enes'im sen daha uzmansın bu işlerde en iyisin sen bilirsin. Senin sözünün üstüne söz söylemem. Doğrudur ben sadece bilgi için açtım konuyu.

Teşekkürler yorum için.

burç lütfen kaspersk antivirüs progr*****n linkini atarmısın ayrıca ücretlimi ücretsizmi nasıl kurulur o dediğin üyenin dosyalarını indirdim esed antivirüs var yardımcı olursan çok sevinirim

www.kaspersky.com.tr adresinden resmi olarak indirebilirsiniz

Ayrıca güvenlik programları bölümünde var.

yaw kardesım alayı ylaan ya Depfreze yı tek gecerım :)) lan hergun vıruslerle oynuom canım sıkılıo :D:D:D pc kasıo maus donuo bı reset atıom tErtemız adsadsasa :D:D:D

Geri